Un jucător ultima dată la FC Brașov și alți nouă reveniți după împrumutul la echipe din Liga 2 sau Liga 3, noutățile de la reunirea Petrolului

Marius ANGHEL 13 Jun. 2023, 01:08 Liga 2

Prim-divizionara Petrolul a sunat adunarea luni, 12 iunie, pentru începerea pregătirii sezonului 2023-2024, iar în lotul pe care l-a avut la dispoziție la ședința de antrenament susținută pe stadionul ”Ilie Oană” au fost și mulți jucători pe care i-a avut împrumutați la echipe din Liga 2 sau Liga 3.

Printre cei 26 de jucători pe care i-a avut la dispoziție antrenorul Florin Pîrvu s-a numărat inclusiv unul care ultima dată a fost la FC Brașov. Nu este vorba despre Alexandru Saim Tudor, pe care ploieștenii l-au avut acolo cedat sub formă de împrumut, ci despre Zoran Mitrov.

Zoran Mitrov și nouă jucători pe care i-a avut împrumutați la alte echipe, noutățile de la reunirea Petrolului

La reunirea programată pe stadionul ”Ilie Oană”, Petrolul a avut la primul antrenament mai mulți jucători pe care în sezonul 2022-2023, toată ediția sau în partea secundă, i-a avut cedați sub formă de împrumut altor echipe.

În Liga 2 au fost Alin Boțogan (Unirea Slobozia), Vlad Bogdan (Unirea Dej) și Mihai Velisar (Concordia Chiajna), iar în Liga 2 și în Liga 3 a fost David Ilie (Metaloglobus și CS Blejoi). La echipe din Liga 3 au fost Mihail Berbeacă (CSM Satu Mare), Juan Pătrașcu (CS Păulești), Antoniu Manolache (Gloria Bistrița Năsăud), Robert Enache (CS Blejoi) și Ionuț Zaharia (Flacăra Moreni).

Printre noutăți s-a aflat și mijlocașul Zoran Mitrov, prezentat de ploieșteni ca ultima dată fost la FC Brașov.

La echipa antrenată de Dan Alexa, Petrolul l-a avut sub formă de împrumut pe Alexandru Saim Tudor, însă acesta nu a fost chemat la reunire. În schimb, a fost timișoreanul Zoran Mitrov (21 de ani). Acesta a început sezonul la Ripensia, pentru care evoluase și în ediția trecută a Ligii 2, iar după 2 jocuri pentru bănățeni a trecut la FC Brașov, unde a prins 15 meciuri, doar 342 de minute, și a înscris 4 goluri.

Comunicatul clubului Petrolul după reunirea avută la 12 iunie:

”Vacanța „lupilor” s-a încheiat, astăzi fiind programat primul antrenament al acestei pauze dintre sezoane. Pe „Ilie Oană”, în prezența fanilor, sub comanda lui Florin Pîrvu, Carlos Menendez, Eugeniu Cebotaru, Laurențiu Marinescu și Cătălin Grigore s-au pregătit 26 de jucători:

Portari: Andreas Leitner, Andrei Jercălău, Mihail Berbeacă (*).

Jucători de câmp: Seniko Doua, Paul Papp, Bart Meijers, Juan Pătrașcu (*), Antoniu Manolache (*), Mihai Velisar (*), Ismael Diomande, Lucian Dumitriu, Stefan Purtic, Takayuki Seto, Alin Boțogan (*), Robert Enache (*), Constantin Budescu, Ionuț Zaharia (*), Mario Bratu, Vlad Bogdan (*), Gheorghe Grozav, Zoran Mitrov (ultima dată FC Brașov), Mihnea Rădulescu, Robert Moldoveanu, David Ilie (*), Raul Bucur, Mario Ioniță.

(*) jucători reveniți după ce au fost împrumutați la alte cluburi pe parcursul stagiunii 2022-2023.

Au absentat, motivat, Jair Silva, Jefferson Jr. și Christian Irobiso, cei care vor ajunge la Ploiești pe parcursul zilelor următoare.

Joi, „galben-albaștrii” vor pleca într-un stagiu centralizat de trei săptămâni, ce se va desfășura în Slovenia (15-30 iunie) și Austria (1-6 iulie), cantonament pe parcursul căruia sunt preconizate și cinci meciuri de verificare.”

Foto: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/decizie-surpriza-la-una-dintre-nou-promovatele-in-liga-2-cs-tunari-si-antrenorul-gabriel-manu-nu-mai-continua-colaborarea-19274879

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-il-lasa-pe-alexandru-anton-inca-un-sezon-la-ceahlaul-mijlocasul-se-gandeste-la-accederea-in-play-off-cu-nemtenii-otelul-este-un-exemplu-ca-se-poate-19274875

https://liga2.prosport.ro/liga-3/hunedoara-din-nou-in-liga-2-dupa-15-ani-florin-maxim-a-vorbit-despre-promovarea-reusita-cu-corvinul-invincibilitatea-din-ultimii-doi-ani-si-planurile-de-viitor-vesti-bune-despre-partea-financiara-19274848

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scenariu-cu-repetitie-la-fc-brasov-dan-alexa-intampina-aceleasi-probleme-ca-in-startul-sezonului-trecut-lucrurile-trebuie-reglate-sunt-promisiuni-19274849

Marius ANGHEL 13 Jun. 2023, 01:08 Liga 2
Pe aceeași temă