Dan Roman nu mai continuă cu Unirea Dej, după instalarea ca ”principal” a lui Dragoș Militaru. Anunțul clubului

Marius ANGHEL 07 Nov. 2023, 12:41 Liga 2
Dan Roman nu mai continuă cu Unirea Dej, după instalarea ca ”principal” a lui Dragoș Militaru. Anunțul clubului

Dan Roman (37 de ani) nu mai continuă nici el cu Unirea Dej, echipă la care a ajuns în luna iunie 2023 pe poziția de antrenor secund în stafful lui Dacian Nastai.

Fostul atacant din prima ligă nu a fost dorit în noul staff de către Dragoș Militaru, astfel că cele două părți au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului, a transmis Unirea Dej.

Dan Roman nu mai este antrenor secund la Unirea Dej

Dan Roman s-a alăturat echipei din Dej începând cu reunirea acesteia în vară, pentru pregătirea noului sezon de Liga 2, când a fost cooptat ca antrenor secund în stafful lui Dacian Nastai. Acesta din urmă a fost demis de la conducerea tehnică a Unirii la finalul etapei a 9-a, însă Roman a mai rămas două meciuri, la finalul cărora a și dat declarații despre jocuri, cele cu FK Miercurea Ciuc (0-1 în deplasare) și Progresul Spartac (1-0 acasă). El a asigurat interimatul alături de celălalt antrenor secund Eusebio Șuvagău, însă la meciuri nu a luat loc pe banca tehnică, ci a dat indicații din tribună, spre deosebire de Șuvagău.

Apoi a fost readus la club ca antrenor principal Dragoș Militaru, care și-a adus ”secund” colaboratorul din primul mandat la Unirea Dej, dar pe care l-a luat după el și la Chindia, unde au stat doar două luni, fiind demiși după doar două jocuri disputate în campionatul Ligii 2.

După primul meci cu Militaru revenit pe bancă, umilința înregistrată la Hunedoara, 0-4 cu Corvinul, clubul din Dej a anunțat încetarea colaborării cu Dan Roman.

”FC Unirea Dej și Dan Roman au ajuns la un acord privind rezilierea contractului pe cale amiabilă.
Mulțumim, Dan pentru tot ceea ce ai făcut pentru FC Unirea Dej și îți dorim mult succes în carieră!”, a comunicat echipa alb-albastră.

Roman a retragradat în sezonul trecut de Liga 3 cu CS Ocna Mureș

Până să ajungă la Unirea Dej, fostul atacant al echipelor CFR Cluj, Gloria Bistrița, Forex Brașov, CSM Râmnicu Vâlcea, FCM Târgu Mureș, Gaz Metan Mediaș, FC Botoșani, UTA, FC Hermannstadt și Sănătatea Cluj a antrenat CS Ocna Mureș în sezonul trecut de Liga 3.

Fiindcă nu avea licența necesară, Roman a stat pe banca tehnică în calitate de jucător. Sub comanda lui, trupa din județul Alba a ajuns până în faza grupelor Cupei României, unde a învins prim-divizionara Chindia (1-0) și a remizat cu U Craiova (1-1).

Însă, pe de altă parte, în campionat, CS Ocna Mureș a avut rezultate modeste și a retrogradat de pe ultimul loc al Seriei a 9-a a Ligii 3.

Nici Constantin Bădan nu mai face parte din stafful tehnic al Unirii Dej, după venirea lui Militaru

Din stafful tehnic pe care l-a avut Dacian Nastai la Unirea Dej a rămas doar antrenorul secund Eusebio Șuvagău, acesta fiind la club și înainte de venirea lui Nastai, deci a mai colaborat cu fostul și actualul antrenor al echipei.

Militaru și l-a mai ales ca ”secund” pe Moundir Moussaddak, în timp ce antrenor cu portarii este Vasile Mircea Șleam.

A rămas pe dinafară Constantin Bădan, antrenorul cu portarii din mandatul lui Nastai. Acesta ar putea continua însă în cadrul clubului, dar nu la echipa de seniori.

Răzvan Bonțidean, kinetoterapeut, este în continuare în stafful tehnic, chiar dacă clubul nu l-a reconfirmat la momentul reinstalării lui Dragoș Militaru. Acesta a fost pe banca tehnică la partida cu Corvinul.

Foto: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-dupa-succesul-corvinului-cu-unirea-dej-scor-4-0-19292104

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-umilit-la-revenirea-pe-banca-echipei-unirea-dej-19291698

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-anunta-ca-multi-oameni-infouenti-vor-la-unirea-dej-19291458

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-militaru-amuzant-dupa-revenirea-la-unirea-dej-19290781

Marius ANGHEL 07 Nov. 2023, 12:41 Liga 2
Pe aceeași temă