Daniel Oprescu începe să contureze primul 11 la CSM Slatina. A făcut schimbări limitate în amicalul cu ACSO Filiași, câștigat fără emoții

Andrei PASCU 16 Feb. 2024, 14:55 Liga 2
Daniel Oprescu începe să contureze primul 11 la CSM Slatina. A făcut schimbări limitate în amicalul cu ACSO Filiași, câștigat fără emoții

Alt meci cu o formație din Liga 3 pentru CSM Slatina, o nouă victorie. De această dată, vineri, 16 februarie, clubul din Liga 2 a întâlnit ACSO Filiaşi, o echipă care se bate la promovare, locul 3 în Seria 7, la un punct de liderul CSM Deva.

S-a impus cu 3-0 formația din Slatina, într-un meci amical care a avut loc pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv ”1 Mai” din Slatina.

Succes contra unei alte echipe din Liga 3

Deja, pentru că a fost penultimul meci de pregătire pentru CSM Slatina, antrenorul Daniel Oprescu începe să contureze un prim 11 pe care se va baza cel puțin în primul duel de la reluarea Ligii 2. Așa se face că, în confruntarea cu ACSO Filiaşi, slătinenii au făcut doar cinci schimbări.

Restul de jucători, care nu a evoluat în testul de vineri, va juca în ultima partidă de verificare, contra Chindia Târgovişte, care va avea loc sâmbătă, 17 februarie.

În ceea ce privește desfășurarea amicalului cu ACSO Filiaşi, CSM Slatina a marcat toate golurile în prima repriză. A deschis scorul prin Cristinel Dinu (minutul 7), iar scorul pauzei, dar și scorul final, a fost stabilit în urma reușitelor lui Denis Dragu (minutul 27) şi Ciobănică (minutul 36).

Daniel Oprescu începe să contureze primul 11 pentru Liga 2

Cel puțin patru din schimbările făcute de Daniel Oprescu au apărut în minutul 75, CSM Slatina arătând astfel pe parcursul amicalului: Velcu, C. Radu, Gherghe, Sălcianu, R. Riza, Matei (Zorzoliu 75’), Donca (D. Toma 75’), D. Dragu (Leaţă 75’), Ciocâlteu (Năstăsie 75’), C. Dinu (R. Popa 75’), Ciobănică (Kayondo –’).

CSM Slatina-CSO Filiaşi, scor 3-0, în penultimul joc de pregătire

Echipa noastră s-a impus, scor 3-0 (3-0 la pauză), în penultimul joc de pregătire disputat cu echipa din Liga a III-a, CSO Filiaşi, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv 1 Mai.

Sâmbătă, 17 februarie, în ultimul test înaintea jocului oficial cu Corvinul Hunedoara, divizionara secundă slătineană va întâlni, în deplasare, de la ora 11.00, Chindia Târgovişte.

Golurile din meciul cu CSO Filiaşi au fost marcate de juniori ai clubului nostru: Cristinel Dinu (min.7), Denis Dragu (min.27) şi Ciobănică (min. 36). De asemenea, în această partidă a evoluat şi jucătorul în vârstă de 15 ani, Robert Zorzoliu, format în propria pepinieră.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a folosit o parte din jucători, ceilalţi urmând să evolueze în ultimul joc de pregătire programat mâine cu Chindia Târgovişte”, a comunicat CSM Slatina.

CSM Slatina încheie amicalele contra Chindia Târgoviște

În duelul de vineri, CSM Slatina s-a aflat la al șaselea amical. În primul duel al iernii, slătinenii au trecut de Concordia Chiajna, scor 2-1, după care au trecut și de CSM Alexandria, scor 2-1, Flacăra Horezu, scor 1-0, și Aro Muscelul Câmpulung Muscel, scor 4-0, dar au făcut remiză cu Steaua, scor  1-1 .

De acum, echipa lui Oprescu mai un amical programat, contra Chindia Târgovişte (sâmbătă, 17 februarie).

Ce schimbări de lot au făcut oltenii

În această iarnă, CSM Slatina a comunicat despărțirile de Florin Răsdan (acum la CSM Alexandria), Alin Ţegle (ajuns la Gloria Bistrița Năsăud), Raphael StănescuAlin Pisăru, Claudiu Dragu (plecat la Concordia Chiajna), David Dincă și Alexandru Silveanu.

În cealaltă direcție, la achiziții, la Slatina au ajuns portarii Sebastian Micu (ex CFC Argeș) și Florin Bănuţă (ex Unirea Bascov), fundașul Robert Riza (ex CSM Focșani) și mijlocașii Ionuț Năstăsie (ex CSC Șelimbăr) și George Leaţă (ex CFR Cluj), dar și atacantul Mahadi Mahrez Kayondo (ex CSM Deva).

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-boriga-este-noul-presedinte-al-chindiei-19299794

https://liga2.prosport.ro/liga-3/multe-achizitii-pentru-sr-brasov-19299782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-16-si-17-din-liga-2-primele-din-2024-19299764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-invinsa-de-sgv-freiberg-19299775

Andrei PASCU 16 Feb. 2024, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă