Claudiu Dragu s-a despărțit de CSM Slatina și va continua tot în Liga 2, la o echipă cu al cărui antrenor a mai lucrat: ”Sunt convins că putem ataca promovarea”

Adi MARICA, Marius ANGHEL 10 Jan. 2024, 14:28 Liga 2

Atacantul Claudiu Dragu (32 de ani) s-a despărțit de CSM Slatina, dar va continua în Liga 2, la Concordia Chiajna, echipă cu șanse mai mari în lupta pentru play-off, implicit promovare.

Va fi al cincilea club din Liga 2 pentru care va evolua în ultimele trei sezoane.

Claudiu Dragu trece de la CSM Slatina la Concordia Chiajna

Claudiu Dragu nu făcea parte dintre jucătorii de care CSM Slatina a anunțat oficial că s-a despărțit în această iarnă, după încheierea meciurilor oficiale din 2023. Atacantul lasă echipa din județul Olt pentru Concordia Chiajna, o formație aproape de București.

”Am vrut să fiu aproape de familie, acasă, la București. Am avut recent un deces în familie (n.r. – socrul lui Dragu a decedat) și am dorit să fiu aproape de soția mea în această perioadă. Am discutat cu cei la Concordia Chiajna și în mare ne-am înțeles, urmează să mai am o discuție finală cu președintele Tănase. Pe antrenorul Erik Lincar îl cunosc foarte bine pentru că am lucrat cu dânsul. La Chiajna este un grup bun și sunt convins că putem ataca promovarea”, a spus Claudiu Dragu pentru Liga2.ro.

Jucătorul originar din Măcin (Tulcea), care în data de 28 ianuarie împlinește 32 de ani, a jucat în acest sezon în 12 meciuri din cele 15 de Liga 2 pentru CSM Slatina și a înscris 2 goluri, contra CSM Alexandria (1-0) și CSC Dumbrăvița (3-0).

În cariera sa, Claudiu Dragu a mai jucat pentru Delta Tulcea, CS U Craiova, Fortuna Poiana Câmpina, Delta Dobrogea Tulcea, Farul Constanța, Turris Oltul Turnu Măgurele, FCU Craiova FC, CS Afumați, Astra, Steaua, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CSM Slatina.

Slatina s-a reunit de luni, însă nu a comunicat nimic despre noi despărțiri sau achiziții

În ceea ce o privește pe CSM Slatina, Daniel Oprescu a sunat adunarea încă de luni, 8 ianuarie 2024, însă până acum, la momentul publicării articolului, nu a comunicat nimic concret privind lotul de jucători pe care îl are.

În această pauză de iarnă, echipa olteană a transmis că s-a despărțit de patru jucători: Florin Răsdan, Alin Ţegle, Raphael Stănescu și Alin Pisăru. Dintre aceștia, Răsdan a semnat cu CSM Alexandria, iar Țegle a ajuns în Liga 3, la Gloria Bistrița Năsăud.

Slatina, care iernează pe locul 13 în Liga 2 după 15 etape, cu 20 de puncte, nu și-a prezentat nicio achiziție. Sub comanda lui Oprescu au ajuns portarul Sebastian Micu, ultima dată la FC Brașov, și Ionuț Năstăsie, venit de la CSC Șelimbăr.

Concordia Chiajna se reunește săptămâna viitoare

În schimb, nou echipă a lui Claudiu Dragu, Concordia Chiajna, situată pe locul 8 în clasamentul Ligii 2, cu 22 de puncte acumulate în 15 etape, își va relua pregătirile din data de 15 ianuarie, când antrenorul Erik Lincar va conduce primul antrenament al anului.

Ilfovenii au comunicat în această pauză de iarnă doar despărțirea de mijlocașii Romario Pires și Alexandru Dulca. Între timp, atacantul Alexandru Darius Pop a plecat și el și a ajuns la CSC Șelimbăr.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-nastasie-si-eric-vinau-s-au-despartit-de-csc-selimbar-19297006

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-joaca-opt-amicale-in-aceasta-iarna-19296790

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-bistrita-nasaut-mutare-importanta-l-a-adus-pe-alin-tegle-19296960

 

Adi MARICA, Marius ANGHEL 10 Jan. 2024, 14:28 Liga 2
Pe aceeași temă