Florin Răsdan, primul transfer al iernii la CSM Alexandria. ”Este o situaţie dificilă în clasament, dar nu este totul pierdut”

Adi MARICA 21 Dec. 2023, 10:34 Liga 2
Florin Răsdan, primul transfer al iernii la CSM Alexandria. ”Este o situaţie dificilă în clasament, dar nu este totul pierdut”

Florin Răsdan (28 de ani) și-a găsit rapid echipă după despărțirea de CSM Slatina. Mijlocașul va continua în Liga 2, la CSM Alexandria, penultima clasată după 15 etape, formație care în această iarnă își schimbă din nou antrenorul, urmând a fi condusă din 2024 de Eugen Trică.

La CSM Slatina, în prima parte a campionatului, Răsdan a prins doar 8 meciuri, 370 de minute, și nu a marcat.

Florin Răsdan, prima achiziții a iernii pentru CSM Alexandria

Florin Răsdan spune că a avut discuții cu câteva echipe, dar cei de la CSM Alexandria au fost mai ”direcți”.

”Agentul meu a purtat discuții cu câteva echipe, dar cei de la Alexandria au fost mai direcți, astfel că am acceptat oferta lor. Este o situaţie dificilă în clasament, dar nu este totul pierdut. Știu nivelul Ligii a 2-a, pe majoritatea jucătorilor de la Alexandria îi cunosc, iar cu Băican și Dodoi am fost colegi la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Mai avem patru meciuri din sezonul regular, din care cu Metaloglobus și Tunari vor fi meciuri de care pe care. Trebuie să scoatem maxim din cele patru meciuri și apoi, în play-out, se poate întâmpla orice”, a spus Răsdan pentru Liga2.ro.

Mijlocașul va putea semna contractul la începutul lunii ianuarie, când Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF va constata despărțirea sa amiabilă de CSM Slatina și va deveni liber de contract.

Florin Răsdan a evoluat de-a lungul carierei pentru Concordia Chiajna, FC Brașov, Steaua, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CSM Slatina. Răsdan are 17 meciuri la nivel de primă ligă, debutul său fiind în mai 2014, într-un meci Poli Timişoara – Concordia Chiajna 1-0.

CSM Alexandria iernează pe penultimul loc în Liga 2

La prima participare în Liga 2, CSM Alexandria ocupă locul 19 din 20, cu 8 puncte acumulate în 15 etape.

Echipa va începe anul 2024 cu un nou antrenor, al patrulea în acest sezon, după ce a mai fost condusă de Ștefan Odoroabă, acum la CS Tunari, Alin Pînzaru și Sorin Albeanu. Eugen Trică a ajuns la un acord cu conducerea, după ce Dan Alexa și Ovidiu Burcă au refuzat oferta.

În ultimele patru meciuri rămase de disputat în sezonul regular al Ligii 2, începând cu 24 februarie, CSM Alexandria va întâlni CS Mioveni (deplasare), CS Tunari (acasă), Chindia Târgoviște (deplasare) și Metaloglobus (acasă). Apoi vor urma șase partide în play-out.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-va-prelua-csm-alexandria-19296407

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-rasdan-a-deschis-seria-plecarilor-de-la-csm-slatina-nu-a-fost-sa-fie-am-decis-ca-este-mai-bine-sa-ne-despartim-19295749

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zoltan-szondi-presedintele-echipei-fk-miercurea-ciuc-sustine-propunerea-lui-razvan-burleanu-19296313

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-s-a-despartit-de-patru-jucatori-19295821

Adi MARICA 21 Dec. 2023, 10:34 Liga 2
Pe aceeași temă