CSM Slatina, victorioasă în amicalul cu CSM Alexandria. Pentru ambele echipe au marcat jucători nou-achiziționați. Sub comanda lui Trică a ajuns și un mijlocaș plecat de la Gloria Buzău

Andrei PASCU 04 Feb. 2024, 17:42 Liga 2
CSM Slatina, victorioasă în amicalul cu CSM Alexandria. Pentru ambele echipe au marcat jucători nou-achiziționați. Sub comanda lui Trică a ajuns și un mijlocaș plecat de la Gloria Buzău

CSM Slatina și CSM Alexandria au disputat, sâmbătă, un meci amical la Slatina, în care gazdele s-au impus cu 2-1. A fost o victorie la limită pentru formația lui Daniel Oprescu, în fața unei echipe care a făcut multe schimbări de lot în această pauză de iarnă.

CSM Slatina a condus cu 1-0 la pauză.

Amical între CSM Slatina și CSM Alexandria, scor 2-1

Întâlnirea de verificare a avut loc pe unul din terenurile din cadrul Complexului Sportiv ”1 Mai”- Slatina, iar diferența la pauză a fost făcută, pentru gazde, de Valentin Alexandru, fotbalist venit în vară la echipă, ultima dată la Gloria Buzău, care în prima parte a sezonului de Liga 2 a marcat trei goluri.

Cele două echipe nu au oferit prea multe informații despre amical, dar după pauză fiecare a marcat câte un gol. Kayondo Mahadi, sosit în această pauză la CSM Slatina, a marcat pentru trupa lui Daniel Oprescu, iar pentru formația din Alexandria, pregătită de Eugen Trică, a marcat atacantul Blaise Yameogo, sosit și el în această iarnă la trupa din Teleorman.

Mihai Ion și-a rupt mâna. Diego Izata, la CSM Alexandria

Daniel Oprescu, antrenorul slătinenilor, s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale, dar mai ales pentru faptul că nu s-a accidentat nimeni. În jocul trecut, oltenii au semnalat accidentarea lui Mihai Ion, care și-a rupt mâna.

Mă bucur că am încheiat jocul fără accidentări, pentru că în meciul precedent atacantul echipei noastre Mihai Ion şi-a rupt mâna şi va fi indisponibil o bună perioadă de timp. Este bine că am încheiat perioada pregătirii centralizate fără alte probleme medicale”, a precizat, după joc, Daniel Oprescu, conform CSM Slatina.

De partea cealaltă, remarcăm prezența sub comanda lui Eugen Trică a lui Diego Izata (27 ani), plecat în această iarnă de la Gloria Buzău și fost la Gaz Metan Mediaș și FC Brașov.

  • CSM Slatina, în prima repriză: Velcu (Bănuţă) – I. Mitran, A, Stan, Sălcianu, C. Toma, Donca, Sil. Matei, Leaţă, Doman, R. Popa, Val. Alexandru.
    CSM Slatina, în repriza a doua: Bănuţă (Micu) – C-tin. Radu, Gherghe, Mondragon, Riza, I. Năstăsie, D. Toma, D. Dragu, Ciocâlteu, Cr. Dinu (Marin), Kayondo.
  • CSM Alexandria, în prima repriză: Cristică – Acuna, Cană, Băican, Nedelea, Desabato, Sala, Alb. Călin, Diogo Izata, Dodoi, Yameogo
    Au mai jucat: Balauru – Iakabfi, Georgescu, G. Crețu, Stavrositu, M. Răducan.

CSM Slatina, la al doilea amical

CSM Slatina s-a aflat la al doilea amical, echipa ieșind în această perioadă dintr-un cantonament efectuat pe plan local și care s-a întins până în ziua amicalului cu CSM Alexandria, sâmbătă, 3 februarie. În primul duel al iernii, slătinenii au trecut de Concordia Chiajna, scor 2-1.

De acum, echipa lui Oprescu mai are amicale programate cu Steaua (7 februarie), Flacăra Horezu (9 februarie), Campionii FC Argeş (10 februarie), Aro Muscelul Câmpulung Muscel (14 februarie), ACSO Filiaşi (16 februarie) și Chindia Târgovişte (17 februarie).

CSM Alexandria, la al treilea amical

CSM Alexandria face pregătirea pe plan local în această iarnă, nemaifiind luat în calcul un stagiu de pregătire montan, așa cum era preconizat în primă fază. Doar în localitate au loc ședințele de pregătire, iar acum CSM Alexandria a disputat al treilea meci amical. A trecut de Petrolul Potcoava cu 5-1 și a pierdut partida contra Concordia Chiajna, scor 1-5.

Următorul test va fi tot cu o formație din Liga 2, cu Steaua (10 februarie). Ultimul amical va fi în compania unei echipe din Liga 3, Cetatea Turnu Măgurele (17 februarie), formație cu care CSM Alexandria împarte terenul pentru meciurile de pe teren propriu.

Foto: CSM Slatina și CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pierdut-amicalul-cu-scm-zalau-19298809

https://liga2.prosport.ro/seria-1/litigii-peste-litigii-pentru-chindia-19298807

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-remiza-in-amicalul-cu-csm-deva-19298802

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-prima-victorie-in-amicale-cu-rapid-u19-19298799

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-ofertat-de-o-echipa-din-superliga-19298795

Andrei PASCU 04 Feb. 2024, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă