CSM Slatina începe din nou prima pregătirea, dintre echipele din Liga 2. Oltenii și-au stabilit și cinci dintre cei șapte adversari din amicalele iernii

Marius ANGHEL 11 Dec. 2023, 14:54 Liga 2
CSM Slatina începe din nou prima pregătirea, dintre echipele din Liga 2. Oltenii și-au stabilit și cinci dintre cei șapte adversari din amicalele iernii

CSM Slatina și-a stabilit data la care se va reuni în 2024 pentru a începe pregătirea părții a doua a sezonului de Liga 2 2023-2024, dar și-a comunicat și cinci dintre cei șapte adversari pe care îi va întâlni cu siguranță în meciurile amicale din iarnă.

Echipa antrenată de Daniel Oprescu are bătute în cuie patru jocuri test cu colege din campionat și este în discuții și cu altele două.

CSM Slatina se reunește în data de 8 ianuarie 2024 și și-a stabilit cinci adversari pentru cele șapte amicale ale iernii

Săptămâna trecută, vineri, 8 decembrie, când anunța despărțirea de patru jucători, Florin Răsdan, Alin Ţegle, Raphael Stănescu și Alin Pisăru, CSM Slatina transmitea că va comunica în perioada următoare și data la care se va reuni echipa. Astăzi, luni, a informat că perioada de pregătire de iarnă va începe din data de 8 ianuarie.

La fel ca în precedentele perioade de pregătire, de iarnă sau vară, echipa lui Oprescu este cea mai grăbită din Liga 2. Și acum se va întâmplat la fel, ținând cont că datele de reunire anunțate până acum de restul formațiilor din campionat sunt de 10 sau 15 ianuarie.

Până la reluarea campionatului, la 24 februarie, CSM Slatina va disputa șapte amicale, iar adversarii pentru cinci dintre ele au fost stabiliți. Au fost dezvăluite și numele altor două formații cu care se discută. Concordia Chiajna, CSM Alexandria, Steaua, Campionii FC Argeș și ACSO Filiași sunt formațiile cu care oltenii își vor măsura forțele în această iarnă, iar cu Gloria Buzău și Metaloglobus încă se poartă discuții.

”Startul pregătirii se va da pe 8 ianuarie. Programul jocurilor de pregătire
CSM Slatina va da startul pregătirilor în vederea abordării meciurilor din primăvară pe data de 8 ianuarie. De asemenea, vizita medicală este programată pe 8-9 ianuarie, la Policlinica Sportivă Craiova. Cantonamentul din această iarnă se va desfăşura pe plan local.
După stagiul centralizat, efectuat în cadrul bazei sportive de la Stadionul „1 Mai”,sunt programate mai multe jocuri de pregătire.
Programul amicalelor iernii:
– 31 ianuarie: Concordia Chiajna-CSM Slatina
– 3 februarie: CSM Slatina-CSM Alexandria
– 7 februarie: meci cu CSA Steaua, locul disputării nu a fost stabilit
– 10 febriarie: meci cu FC Argeş, locul disputării nu a fost stabilit
– 16 februarie: CSM Slatina-ACSO Filiaşi
Alte două jocuri urmează a fi perfectate. Astfel, pentru datele 14 sau 15 şi 17 februarie se poartă discuţii cu Gloria Buzău şi Metaloglobus Bucureşti”, sună comunicatul CSM Slatina.

Echipa din Slatina iernează pe locul 13 în Liga 2

CSM Slatina iernează pe locul 13 în Liga 2 după 15 etape, cu 20 de puncte, fiind la două puncte de Viitorul Pandurii, ultima clasată pe pozițiile calificabile în play-off.

Campionatul Ligii 2 se reia la finalul lunii februarie a anului 2024, iar echipa lui Daniel Oprescu va mai întâlni în sezonul regular Corvinul (deplasare), CSM Reșița (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și CS Mioveni (acasă).

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-reia-pregatirea-la-11-ianuarie-2024-19295930

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-si-a-stablit-cinci-amicale-19295919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-s-a-despartit-de-patru-jucatori-19295821

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-rasdan-a-deschis-seria-plecarilor-de-la-csm-slatina-nu-a-fost-sa-fie-am-decis-ca-este-mai-bine-sa-ne-despartim-19295749

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-explica-oficial-mutarea-la-severin-pentru-finalul-lui-2023-19295875

Marius ANGHEL 11 Dec. 2023, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă