CSM Slatina, victorie la limită și obținută pe final în fața unui adversar din Liga 3 sparring partner până acum pentru alte trei echipe din Liga 2

Marius ANGHEL 09 Feb. 2024, 15:33 Liga 2

La două zile după remiza cu Steaua, 1-1 pe stadionul 1 Mai din municipiul de reședință al județului Olt, CSM Slatina a disputat un nou amical în această perioadă de pregătire de iarnă.

Echipa antrenată de Daniel Oprescu a câștigat la limită, cu scorul de 1-0, în fața trupei din Liga 3 Flacăra Horezu, în al patrulea său test din 2024 și în ultimul din această săptămână, după ce partida programată sâmbătă contra Campionii FC Argeș a fost anulată la solicitarea piteștenilor, obosiți de programul încărcat din aceste zile.

CSM Slatina a trecut doar cu 1-0 de Flacăra Horezu

Meciul de vineri cu Flacăra Horezu nu a mai fost organizat pe stadionul 1 Mai din Slatina, ci pe terenul secund al bazei sportive, aflat în vecinătatea arenei principale, unde echipa antrenată de Daniel Oprescu a mai jucat și contra CSM Alexandria.

Oltenii, probabil încă afectați de efortul depus în urmă cu două zile, când au întâlnit Steaua, abia au reușit să învingă trupa vâlceană clasată pe locul 5 în Seria 6 a Ligii 3. Unicul gol al meciului a fost marcat de mijlocașul Cristinel Dinu (19 ani) în minutul 86.

CSM Slatina, prima repriză: Micu – C-tin. Radu, Gherghe, Sălcianu, Riza, Sil. Matei, I. Năstăsie, D. Dragu, Ciocâlteu, D. Marin, Kayondo
CSM Slatina, a doua repriză: Bănuţă – I. Mitran, A. Stan, Mondragon, C. Toma, Donca, D. Toma, Leaţă, Ciobănică, R. Popa, Val. Alexandru.

Amicalul cu CFC Argeș a picat, dar jucătorii lui Daniel Oprescu au programate încă trei teste

Anterior, echipa clasată pe locul 13 în Liga 2 a mai disputat amicale cu Concordia Chiajna, scor 2-1, CSM Alexandria, scor 2-1, și Steaua, scor 1-1.

Cum amicalul pe care îl avea sâmbătă, cu Campionii FC Argeș, nu va mai avea loc, fiind anulat la cererea piteștenilor, jucătorii lui Daniel Oprescu vor mai avea teste, până la reluarea campionatului, în ultimul weekend al lunii februarie, cu Aro Muscelul Câmpulung Muscel (14 februarie), ACSO Filiaşi (16 februarie) și Chindia Târgovişte (17 februarie).

De partea cealaltă, Flacăra Horezu a mai întâlnit în ultimele zile alte trei echipe din Liga 2, înregistrând următoarele rezultate: 1-7 cu CS Mioveni, 1-2 cu Chindia Târgoviște și 2-3 cu Campionii FC Argeș. Ulterior, vâlcenii au mai avut amicale cu Sparta Râmnicu Vâlcea (Liga 4), scor 1-2, și cu AFC Muscelul Câmpulung (Liga 3), scor 1-3.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-steaua-au-remizat-intr-un-meci-amical-scor-1-1-19299053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-si-metaloglobus-egale-intr-un-amical-jucat-la-albota-19299120

https://liga2.prosport.ro/liga-3/raphael-stanescu-a-semnat-cu-minaur-baia-mare-19298953

Marius ANGHEL 09 Feb. 2024, 15:33 Liga 2
Pe aceeași temă