Florin Răsdan a deschis seria plecărilor de la CSM Slatina: ”Nu a fost să fie. Am decis că este mai bine să ne despărțim”

Adi MARICA 07 Dec. 2023, 20:17 Liga 2

Încă de la finalul meciului cu Progresul Spartac (scor 1-0), ultimul din 2023, antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, anunța că vor fi jucători de care se va despărți în această iarnă.

”O să facem o analiză şi o să vedem, un lucru este clar, sunt jucători care, nu pot spune neapărat că au avut o evoluţie slabă, ci nu s-au adaptat atât de bine pe cât mi-aş fi dorit. Şi, probabil, ca dintre aceşti jucători să fie care să-şi dorească să meargă să joace mai mult, pentru că nejucând nu are nimeni nimic de câştigat”, spunea Oprescu

Mijlocașul Florin Răsdan (28 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți jucători din lotul lui Oprescu, tocmai și-a reziliat contractul cu CSM Slatina.

Florin Răsdan s-a despărțit de CSM Slatina

Răsdan a semnat cu CSM Slatina încă de la începutul acestui an, pe când era la Viitorul Pandurii și intra în ultimele șase luni de contract cu gorjenii. Nu a ajuns la gruparea lui Daniel Oprescu imediat, ci abia în vară, după o despărțire prematură de Viitorul Pandurii, care nu i-a mai dat banderola de căpitan și l-a utilizat rar.

Considerat un transfer important, Răsdan nu a confirmat așteptările la Slatina. A prins doar 8 meciuri în campionat, 370 de minute, și nu a marcat niciun gol.

”Eu am venit cu inima deschisă la CSM Slatina, dar nu a fost să fie. Nici nu am jucat foarte mult, am avut și fluctuații de formă, poate nici nu m-am adaptat, astfel că am decis că este mai bine să ne despărțim. Nu regret alegerea făcută la începutul anului. Am plecat de la Slatina în relații foarte bune cu antrenorul și cei de la club, au fost corecți cu mine, astfel că ne-am strâns mâinile și asta a fost tot”, a declarat Răsdan pentru Liga2.ro.

Revenirea în prima ligă, un vis pentru Răsdan!

Chiar dacă ultima oară când a evoluat în prima ligă a fost în urmă cu șase ani, două jocuri pentru Concoria Chiajna în prima parte a sezonului 2017-2018, Răsdan mai speră să revină în elita fotbalului românesc.

”Acum plec in vacanță, apoi voi vedea ce oferte voi primi. În acest moment nu am nicio ofertă clară, dar nu dezarmez. Superliga? De ce nu!”, mai spus Răsdan.

Florin Răsdan a evoluat de-a lungul carierei pentru Concordia Chiajna, FC Brașov, Steaua, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și CSM Slatina. Răsdan are 17 meciuri la nivel de primă ligă, debutul său fiind în mai 2014, într-un meci Poli Timişoara – Concordia Chiajna 1-0.

CSM Slatina, locul 13 în Liga 2

CSM Slatina se situează pe locul 13 în Liga 2 după 15 etape, cu 20 de puncte, fiind la două puncte de Viitorul Pandurii, ultima clasată pe pozițiile calificabile în play-off.

Campionatul Ligii 2 se reia la finalul lunii februarie a anului 2024, iar echipa lui Daniel Oprescu va mai întâlni în sezonul regular Corvinul (deplasare), CSM Reșița (acasă), Viitorul Pandurii (deplasare) și CS Mioveni (acasă).

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-invins-progresul-pecica-si-este-in-sferturile-cupei-romaniei-19295774

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-in-topul-campionatelor-secunde-din-europa-ca-medie-de-varsta-19295550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-invins-progresul-spartac-in-ultima-partida-din-2023-scor-1-0-in-etapa-15-din-liga-2-acasa-19295171

 

Adi MARICA 07 Dec. 2023, 20:17 Liga 2
Pe aceeași temă