Mahadi Kayondo primește încă o șansă în Liga 2, după ce la Steaua nu a convins. Ugandezul, prezentat de noua sa echipă

Marius ANGHEL 13 Jan. 2024, 16:05 Liga 2

CSM Slatina și-a prezentat oficial, sâmbătă, 13 ianuarie 2024, a șasea achiziție din această iarnă.

Mahadi Mahrez Kayondo, un atacant de 27 de ani, originar din Uganda, deloc străin de fotbalul românesc, primește o șansă și de la Daniel Oprescu.

Vârful africat și-a reziliat contractul cu CSM Deva (Liga 3) la finalul anului trecut și revine în Liga 2, de această dată la Slatina, după ce o jumătate din sezonul trecut a fost legitimat la Steaua.

Mahadi Mahrez Kayondo, prezentat de CSM Slatina

Oltenii s-au reunit de luni, însă abia de miercuri au comunicat primele cinci achiziții perfectate în această iarnă, ba chiar a transmis și că s-a înțeles cu Kayondo, însă acesta urmează să semneze după ce va efectua vizita medicală.

Au mai trecut trecut câteva zile și CSM Slatina a informat că a semnat contractul și cu atacantul ugandez care a împlinit 27 de ani în data de 3 ianuarie.

”Atacantul ugandez Kayondo Mahadi Maharez (27 de ani) este noul jucător al echipei noastre. Acesta vine de la CSM Deva, iar în trecut a mai evoluat pentru ACS Poli, CSC Ghiroda sau CSA Steaua București”, a informat CSM Slatina.

În România a ajuns în 2019, la ACS Poli, iar cele mai bune evoluții le-a avut la CSM Deva, în prima parte a sezonului trecut de Liga 3, când a atras atenția lui Daniel Oprița, antrenorului Stelei. Kayondo a fost împrumutat de Steaua de la CSM Deva în partea a doua a campionatului trecut, însă jucătorul nu a impresionat la clubul din Ghencea. A fost utilizat în 7 jocuri din Liga 2, de patru ori ca titular, de trei ori a fost înlocuit, a strâns 327 de minute pe teren și nu a marcat.

Echipa lui Daniel Oprescu are șase achiziții și cinci plecări oficiale

Astfel, echipa antrenată de Daniel Oprescu a ajuns la șase achiziții perfectate în această iarnă. Au mai semnat portarii Sebastian Micu (ex CFC Argeș) și Florin Bănuţă (ex Unirea Bascov), fundașul Robert Riza (ex CSM Focșani) și mijlocașii Ionuț Năstăsie (ex CSC Șelimbăr) și George Leaţă (ex CFR Cluj).

De pe altă parte, CSM Slatina a comunicat despărțirile de Florin Răsdan (acum la CSM Alexandria), Alin Ţegle (ajuns la Gloria Bistrița Năsăud), Raphael Stănescu, Alin Pisăru și Claudiu Dragu (plecat la Concordia Chiajna).

Oltenii se pot despărți și de portarul Alexandru Silveanu, prezent la reunirea echipei Campionii FC Argeș.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-si-viitorul-pandurii-au-interdictie-la-transferuri-de-la-fifa-19297380

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-buziuc-se-desparte-de-steaua-si-continua-la-ceahlaul-19297373

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-face-a-sasea-achizitie-a-iernii-vine-si-kayondo-mahrez-19297118

https://liga2.prosport.ro/seria-1/25-de-jucatori-la-reunirea-echipei-campionii-fc-arges-19297160

Marius ANGHEL 13 Jan. 2024, 16:05 Liga 2
Pe aceeași temă