CSM Slatina, debut cu dreptul în amicalele din 2024. S-a impus la Chiajna în testul cu Concordia după ce la pauză era condusă

Marius ANGHEL 01 Feb. 2024, 11:22 Liga 2

CSM Slatina, aflată la primul său amical în acest an, a învins în deplasare, miercuri, 31 ianuarie 2024, cu scorul de 2-1, Concordia Chiajna, echipă aflată la al doilea joc de pregătire în această iarnă.

Cele două formații sunt colege în Liga 2 ocupă locul 13, respectiv 8, fiind despărțite de două puncte, iar în jocul lor direct din sezonul regular ilfovenii se impuseseră cu 1-0 pe teren propriu.

CSM Slatina, victorioasă într-un amical cu Concordia Chiajna

Ieșită din cantonamentul de pe plan local pentru a disputa acest amical desfășurat la Chiajna, pe teren sintetic, CSM Slatina a început cu dreptul seria jocurilor test din 2024. Echipa antrenată de Daniel Oprescu s-a impus cu scorul de 2-1 după ce a revenit în partea secundă, la pauză în avantaj pe tabelă fiind trupa ilfoveană.

Pentru Concordia, aflată la al doilea joc test în această iarnă, a marcat Adrian Bălan, la jumătatea primei reprize, dintr-un penalty obținut de Codrea în fața lui Năstăsie. Oltenii au întors rezultatul în repriza secundă, punctând de două ori prin atacantul Valentin Alexandru.

  • Trebuie precizat că din echipa lui Erik Lincar a ieșit ușor accidentat, în minutul 20, vedeta lotului, Gabriel Torje. Dar și că Adrian Popa și-a reziliat contractul, iar clubul a perfectat o nouă achiziție de portar, a lui Aleksander Mitrovic, ultima dată a fost la CSC Șelimbăr, liderul Ligii 2, de care s-a despărțit în această iarnă fiindcă nu a fost utilizat deloc în prima parte a sezonului.

Concordia Chiajna, prima repriză: Dincă – Stănică, Gerson, C-tin. Dima – Torje (Corbu 20′), D. Codrea, Vrdoliak, Ghimfuș, Dumbravă – Ad. Bălan, Cl. Dragu
Concordia Chiajna, a doua repriză: Mitrovic – Ad. Iancu, R. Lazăr, Dav. Dănăilă, Gogescu, Burcea, Tucaliuc, Hlistei.

CSM Slatina, prima repriză: Micu – I. Mitran (C-tin. Radu 30′), A. Stan, Mondragon, C. Toma, D. Toma, I. Năstăsie, Leaţă (Ciocâlteu 30′), Doman, R. Popa, Kayondo (Mih. Ion 30′)
CSM Slatina, a doua repriză: Bănuţă (Velcu), C-tin Radu (D. Dragu 60′), Gherghe, Sălcianu, Riza, Donca, Sil. Matei, Ciocâlteu (Cr. Dinu 60′), Ciobănică, D. Marin, Mih. Ion (Val. Alexandru 60′)

Concordia va întâlni CFC Argeș, CSM Slatina joacă cu CSM Alexandria

Pentru Concordia Chiajna, acest joc a fost al doilea amical disputat în 2024, în perioada de pregătire de iarnă, după ce a debutat cu un 5-1 cu CSM Alexandria.

Urmează testul cu Campionii FC Argeș, programat sâmbătă, 3 februarie, de la ora 12:00, tot pe terenul sintetic din Chiajna, iar echipa mai are stabilite meciuri cu FC Pucioasa (7 februarie), Chindia Târgoviște (10 februarie), Progresul Spartac (14 februarie) și CS Dinamo (17 februarie).

De partea cealaltă, așa cum spuneam la început, CSM Slatina s-a aflat la primul amical jucat în acest an, echipa aflându-se în această perioadă într-un cantonament efectuat pe plan local și care se va întinde până sâmbătă, 3 februarie, când va fi încheiat cu meciul test cu CSM Alexandria, altă colegă de campionat. Partida se va juca la Slatina.

Ulterior, echipa lui Daniel Oprescu mai are amicale programate cu Steaua (7 februarie), Flacăra Horezu (9 februarie), Campionii FC Argeş (10 februarie), Aro Muscelul Câmpulung Muscel (14 februarie), ACSO Filiaşi (16 februarie) și Chindia Târgovişte (17 februarie).

Foto: Concordia Chiajna și CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/final-de-aventura-pentru-adrian-popa-la-concordia-chiajna-19298479

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-din-liga-2-care-vor-in-prima-liga-din-2025-trebuie-sa-aiba-director-sportiv-calificat-de-frf-nu-se-risca-neacordarea-licentei-dar-amenda-este-una-usturatoare-19298459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/regula-56-impusa-de-frf-pentru-cluburile-de-fotbal-din-romania-19298434

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-invins-clar-csm-alexandria-intr-un-amical-19298312

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-pus-pe-liber-doi-portari-19297577

Marius ANGHEL 01 Feb. 2024, 11:22 Liga 2
Pe aceeași temă