CS Mioveni a făcut încă o victimă în amicale, tot din Liga 3. Mihai Costea are lipici la goluri în 2024

Marius ANGHEL 08 Feb. 2024, 15:51 Liga 2
CS Mioveni a făcut încă o victimă în amicale, tot din Liga 3. Mihai Costea are lipici la goluri în 2024

CS Mioveni a mai bifat o victorie în amicalele din această iarnă. Echipa antrenată de Constantin Schumacher a trecut miercuri, 7 februarie 2024, cu scorul de 3-2, de ACSO Filiași, a treia clasată în Seria a 7-a a Ligii 3.

Argeșenii au cinci jocuri test desfășurate în acest an, patru dintre ele contra unor adversari din Liga 3, toate câștigate, iar singura dată când au întâlnit o colegă din Liga 2, pe Metaloglobus, au remizat.

CS Mioveni s-a impus la limită în amicalul cu ACSO Filiași

Meciul cu ACSO Filiași s-a jucat pe terenul de iarnă naturală de la Grupul Școlar Colibași, iar la pauză scorul a fost 1-0 pentru echipa lui Constantin Schumacher. A înscris, în minutul 22, fundașul brazilian Rafael Garutti, cu capul, după o centrare din lovitură liberă a lui Văsălie.

Pentru echipa din Liga 3 a egalat Florin Cioablă (53′), însă CS Mioveni a revenit la conducere în minutul 67, când tânărul Marco Dică a trimis o minge de la circa 20 de metri direct în vinclu. Mihai Costea a făcut 3-1 în minutul 83, când a reluat în plasă o minge trimisă de pe stânga de Guțea.

Însă și ACSO Filiași a mai înscris o dată, în minutul 90, prin Constantin Mitulețu.

  • Dintre marcatorii Mioveniului, Garutti a fost la prima reușită în amicalele din acest an, Dică a mai înscris o dată în testul cu AFC Câmpulung Muscel, iar Costea a ajuns acum la al șaselea gol, după ce a mai punctat de trei ori cu Flacăra Horezu și câte o fată cu FC Pucioasa și AFC Câmpulung Muscel.

CS Mioveni, prima repriză: Fl. Croitoru – Ignat, R. Garutti, Burnea (cpt) – Bolohan, Văsălie, Cărăruș, A. Șerban – Al. Cr. Stan, Duțan – Blănaru
CS Mioveni, a doua repriză: Val. Sima – Trașcu, Ignat, R. Garutti, Șerbănică (cpt.) – D. Toma, Andr. Panait – M. Dică, Massaro, Guțea – Mih. Costea
Antrenor: Constantin Schumacher

ACSO Filiași: Găgeatu – Scuturoiu, Dina, Dobre, Calu – Stăiculescu, Duriță – R. Petre, Vîlcică, Vulpe – Cioablă
Au mai intrat: Constantinescu – A. Popa, Mitulețu, Guță, Foresti, S. Popa, R. Oprea
Antrenor: Victor Naicu

Patru victorii și o remiză pentru CS Mioveni în jocurile test. Urmează amicalul cu CFC Argeș

Înainte de acest amical, CS Mioveni a înregistrat următoarele rezultate în jocurile test desfășurate în acest an: 7-1 cu Flacăra Horezu (Liga 3), 0-0 cu Metaloglobus București (Liga 2), 5-0 cu FC Pucioasa (Liga 3) și 5-1 cu AFC Câmpulung Muscel (Liga 3).

Până vineri, 9 februarie, echipa antrenată de Constantin Schumacher se află într-un cantonament pe plan local, iar ca adversari în amicale îi mai are pe Campionii FC Argeș (13 februarie) și SCM Râmnicu Vâlcea (17 februarie).

De partea cealaltă, ACSO Filiași a mai jucat un amical, 5-2 cu colega de campionat FCU Craiova FC 2, iar următorul test îl are vineri, de la ora 12:00, pe stadionul ”Aripile”, cu SCM Râmnicu Vâlcea.

Rezumat CS Mioveni – ACSO Filiași 3-2 și declarațiile antrenorului Victor Naicu și jucătorilor Dragoș Constantinescu și Eduard Dina:

Foto: CS Mioveni
Video: ACSO Filiași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/de-ce-au-plecat-alexandru-dandea-si-alexandru-rauta-de-la-cs-mioveni-19299012

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-asteapta-banii-de-la-autoritatile-locale-19298954

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-spectacol-in-amicalul-cu-afc-campulung-muscel-scor-5-1-19298842

Marius ANGHEL 08 Feb. 2024, 15:51 Liga 2
Pe aceeași temă