Farul, la al treilea transfer în trei zile. A anunțat aducerea unui mijlocaș de 18 ani. ”Sper să debutez cât mai repede și să marchez”

Andrei PASCU 24 Sep. 2020, 17:43 Liga 2
Farul, la al treilea transfer în trei zile. A anunțat aducerea unui mijlocaș de 18 ani. ”Sper să debutez cât mai repede și să marchez”

Farul continuă să transfere, iar joi a anunțat aducerea mijlocașului Robert Mihai Silaghi (18 de ani) de la CFR Cluj, pentru un sezon. Este un fotbalist versatil, care poate evolua pe mai multe posturi, ca inter și ca mijlocaș ofensiv în spatele atacantului. Tânărul nu are foarte multă experiență la seniori, întrucât până acum a jucat doar pentru echipa a doua a campioanei României.

Robert Mihai Silaghi: ”Este o șansă importantă pentru mine, sper să debutez cât mai rapid în Liga a 2-a” 

La prezentarea oficială, Robert Mihai Silaghi a declarat că este entuziasmat de pasul făcut în carieră și că speră să ajute cât poate Farul, să îndeplinească obiectivul, promovarea în Liga 1. Și-a trasat și un țel personal. Vrea să marcheze câteva goluri în tricoul alb-albastru.

”Mă bucur foarte mult că am venit la Constanța, la o echipă de tradiție, cu jucători buni, care și-a propus să promoveze în prima ligă. Este o șansă importantă pentru mine, sper să debutez cât mai rapid în Liga a 2-a și să joc cât mai bine. La CFR, am jucat doar la echipa secundă, dar am făcut antrenamente și la seniori. Postul meu preferat este de mijlocaș ofensiv, îmi place să dau pase decive, dar și să caut golul. Știu că este dificil în liga secundă, dar îmi doresc să joc cât mai mult și să dau vreo două-trei goluri”, a declarat tânărul de 18 ani pentru FC Farul Constanța.

Farul a făcut schimbări mari de lot 

Farul a schimbat substanțial lotul față de sezonul trecut. I-a mai achiziționat pentru această nouă stagiune de Liga 2 pe Marius Chindriș (mijlocaș), care după două etape a plecat la CS MioveniVlad Șerbănescu (mijlocaș), Aurel Pirciu (mijlocaș), Andrei Banyoi (atacant), Sebastian Agachi (portar), Cosmin Bîrnoi (mijlocaș), Florin Bălan (mijlocaș), Simon Măzărache (atacant), Ștefan Fara (portar), Robert Băjan (fundaș) și Cosmin Dur-Bozoancă (portar).

Farul, pe locul 6 în Liga 2 după patru runde 

Farul ocupă locul 6 în Liga 2, după patru etape, cu șapte puncte. A înregistrat două victorii (2-1 cu Petrolul și 1-0 cu Aerostar Bacău), un egal (2-2 cu SCM Gloria Buzău) și o înfrângere (1-2 cu ASU Politehnica).

În runda cu numărul cinci, Farul merge pe terenul unei nou-promovate, Unirea Slobozia. Partida este programată sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: FC Farul Constanța 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-bajan-a-revenit-la-farul-echipa-care-l-a-format-ca-jucator-si-ca-persoana-fundasul-a-jucat-ultima-data-la-rapid-19149254

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-transfer-la-farul-constantenii-au-adus-un-jucator-din-liga-1-19149400

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-l-a-pierdut-pe-stefan-cana-ciprian-marica-nemultumit-ca-fcsb-l-a-rechemat-inapoi-e-o-problema-pentru-ca-incurci-planurile-altora-e-o-pierdere-pentru-noi-19148892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-n-a-castigat-in-ultimele-doua-etape-dar-ianis-zicu-e-multumit-de-echipa-suntem-bine-reactia-antrenorului-dupa-2-2-cu-scm-gloria-buzau-19148797

Andrei PASCU 24 Sep. 2020, 17:43 Liga 2
Pe aceeași temă