Farul i-a reziliat contractul unui mijlocaș adus acum trei luni: ”Îi mulțumim și îi dorim succes”

Răzvan STÎNGĂ 11 Sep. 2020, 13:34 Liga 2
Farul i-a reziliat contractul unui mijlocaș adus acum trei luni: ”Îi mulțumim și îi dorim succes”

Farul s-a despărțit de Marius Chindriș (29 de ani), un jucător adus chiar în această vară, în luna iunie. Mijlocașul defensiv se pare că nu l-a convins pe antrenor că poate să ajute echipa în Liga 2, astfel că s-a ajuns la un acord cu privire la rezilierea prematură a contractului. Chindriș nu a jucat în cele două etape trecute din acest sezon. A fost rezervă în ambele confruntări disputate de Farul contra Petrolului (scor 2-1) și celor de la Aerostar Bacău (scor 1-0).

Marius Chindriș venise din Liga 3, de la Viitorul Șelimbăr 

Mijlocașul originar din Arad a jucat în cariera sa pentru UTA (fostul și actualul club, când încă purta numele de UTA Bătrâna Doamnă), Național Sebiș, Petrolul Ploiești (în Liga 3 și Liga 2) și Viitorul Șelimbăr. În vara trecută semnase cu CSM Târgu Mureș, noua echipă a orașului mureșean, care promovase în Liga 3, însă cum s-a desființat la scurt timp după aceea, fiindcă primăria și-a retras sprijinul financiar, jucătorii au plecat, iar Chindiș a ajuns apoi la Șelimbăr, tot în Liga 3.

”Clubul nostru și jucătorul Marius Chindriș au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă!

Îi mulțumim pentru munca depusă în tricoul alb-albastru și îi urăm mult succes în carieră!”, precizează FC Farul Constanța.

Marius Chindriș, la prezentarea oficială: ”Am ales Constanța pentru că este un proiect serios” 

La prezentarea oficială de la jumătatea lunii iunie, Marius Chindriș spunea că a ales Farul pentru că i se pare un proiect serios și poate spera din nou la promovarea în Liga 1, așa cum cu UTA a avut de două ori posibilitatea, însă a ratat de fiecare dată în baraj, cu FC Voluntari și ACS Poli.

Farul este o echipă foarte importantă în fotbalul românesc, care are tradiție în spate, are mulți suporteri și care își dorește un obiectiv măreț pentru următorul sezon și cred că împreună îl putem realiza. Am ales Constanța pentru că este un proiect serios și consider că putem face pasul către ținta pe care o avem. Am jucat la UTA, la Petrolul, știu cât de benefic este să ai suporterii lângă tine, dar, în același timp, trebuie să dai totul pentru a le mulțumi într-un mod bun pentru că vin la stadion și te încurajează pe tot parcursul meciului”, spunea Marius Chindriș la momentul respectiv.

Foto: FC Farul Constanța 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/entuziasm-maxim-in-tabara-farului-dupa-inceputul-perfect-de-sezon-ionut-ursu-atmosfera-e-foarte-buna-baietii-dau-totul-pe-teren-si-ne-antrenam-pentru-realizarea-obiectivului-raz-19147143

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-ramane-calm-dupa-victoria-farului-cu-aerostar-bacau-jucul-nu-l-a-convins-si-a-recunoscut-nu-m-am-lamurit-daca-ne-putem-bate-la-campionat-mai-astept-o-etapa-19146714

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-aerostar-bacau-se-joaca-acum-echipele-de-start-19146615

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Sep. 2020, 13:34 Liga 2
Pe aceeași temă