Un nou transfer la Farul. Constănțenii au adus un jucător din Liga 1

Andrei PASCU 23 Sep. 2020, 18:09 Liga 2

Farul a mai făcut un transfer, miercuri. Noua achiziție a constănțenilor este portarul Cosmin Dur-Bozoancă (22 de ani), care a fost luat de la Viitorul Constanța, pentru un sezon. În precedentele două stagiuni, fotbalistul a evoluat tot în Liga 2, sub formă de împrumut, dar la Universitatea Cluj. A fost utilizat destul de des de ardeleni, în 57 de partide, dintre care 54 în Liga 2 și trei în Cupa României.

Cosmin Dur-Bozoancă: ”Am trei sezoane jucate în Liga a 2-a, sper să facă treabă bună și să ajut echipa”

Cosmin Dur-Bozoancă se va afla la a treia experiență consecutivă în eșalonul al doilea, întrucât Viitorul l-a împrumutat și în 2017/2018, la ASU Politehnica. După semnarea contractului, portarul a declarat că este mulțumit de faptul că va juca la o echipă de tradiție așa cum este Farul și că va încerca alături de colegii săi să îndeplinească obiectivele trasate.

Sunt încrezător, toată lumea m-a primit foarte bine, abia aștept meciurile și sper ca sâmbătă să vină victoria. Îi cunosc pe marea majoritate a băieților și nu o să fie probleme de adaptare. Am trei sezoane jucate în Liga a 2-a, sper să facă treabă bună și să ajut echipa. Este un sezon un pic diferit, dar trebuie să luăm situația ca atare și să încercăm să ne reglăm. Să prindem play-off-ul și apoi să ne batem la promovare.

Cred că printre contracandidate sunt, în primul rând, echipele de tradiție, Petrolul, Rapid, U Cluj, apoi și Turris, dar avem un grup destul de omogen și ne vom bate cu ei de la egal la egal. Obiectivul personal este să apăr cât mai mult și să iau cât mai puține goluri”, a declarat Cosmin Dur-Bozoancă pentru FC Farul Constanța.

Noua achiziție a ”marinarilor” a avut un mesaj și pentru fani:

Chiar dacă este o perioadă grea și nu ne pot susține din tribune, îmi doresc să fie alături de noi. Și, când vor putea să revină pe stadioane, să ne încurajeze în număr cât mai mare!”.

Farul, pe locul 6 după patru etape 

Farul ocupă locul 6 în Liga 2, după patru etape, cu șapte puncte. A înregistrat două victorii (2-1 cu Petrolul și 1-0 cu Aerostar Bacău), un egal (2-2 cu SCM Gloria Buzău) și o înfrângere (1-2 cu ASU Politehnica).

În runda cu numărul cinci, Farul merge pe terenul unei nou-promovate, Unirea Slobozia. Partida este programată sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: FC Farul Constanța 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-bajan-a-revenit-la-farul-echipa-care-l-a-format-ca-jucator-si-ca-persoana-fundasul-a-jucat-ultima-data-la-rapid-19149254

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-l-a-pierdut-pe-stefan-cana-ciprian-marica-nemultumit-ca-fcsb-l-a-rechemat-inapoi-e-o-problema-pentru-ca-incurci-planurile-altora-e-o-pierdere-pentru-noi-19148892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-n-a-castigat-in-ultimele-doua-etape-dar-ianis-zicu-e-multumit-de-echipa-suntem-bine-reactia-antrenorului-dupa-2-2-cu-scm-gloria-buzau-19148797

 

 

Andrei PASCU 23 Sep. 2020, 18:09 Liga 2
Pe aceeași temă