Cei doi jucători pe care Eugen Neagoe îi dorea la CFC Argeș nu mai vin: ”Nu am ajuns la înțelegere cu ei”

Andrei PASCU 15 Feb. 2024, 12:51 Liga 2
Cei doi jucători pe care Eugen Neagoe îi dorea la CFC Argeș nu mai vin: ”Nu am ajuns la înțelegere cu ei”

Campionii FC Argeș și Eugen Neagoe mai pregătesc achiziții, dar nu este exclus nici ca perioada de transferuri să se încheie fără altă noutate. Antrenorul a confirmat faptul că în aceste zile a negociat cu doi jucători din prima divizie, însă aceștia nu au vrut să coboare în Liga 2. Nu este exclus ca la Pitești să mai ajungă fotbaliști, dar Neagoe nu va face transferuri ”doar de dragul să o facă”.

CFC Argeș vrea, de la începutul iernii, să se întărească pentru sezonul următor, pentru că în actualul șansele la promovare au scăzut foarte mult din cauza rezultatelor din prima parte a întrecerii. Astfel, Eugen Neagoe a țintit sus în zilele trecute.

Doi jucători din prima ligă doriți de Eugen Neagoe au refuzat CFC Argeș

Înainte de partida cu CS Mioveni, câștigată cu 1-0, Campionii FC Argeș a discutat cu doi fotbaliști din prima divizie, cu gândul că îi poate convinge să vină în liga a doua. Din păcate pentru ei, piteștenii au primit răspuns nefavorabil și în acest moment iau în calcul, în aceeași măsură, să mai aducă fotbaliști care să întărească lotul, dar, în același timp, să se poată baza și pe tinerii de la echipele ”under”.

Argeșenii trec prin multe schimbări în această iarnă, fiind destule plecări de jucători, dar și câteva veniri, pentru a face un lot solid din vară, când în mod clar va fi atacată promovarea în SuperLiga.

Am discutat până aseară (n.r. – până luni, 12 februarie)… am discutat cu doi jucători, am insistat să vină, dar nu am ajuns la înțelegere cu ei. Nu au vrut să vină. E vorba de doi jucători care evoluează în prima ligă, dar nu au vrut să vină la Liga 2.

Sigur, în continuare, dacă vom găsi un jucător care se pliază pe ce ne dorim, vom aduce. Mi-aș dori încă doi sau trei jucători, nu ascund asta, dar rămâne de văzut dacă vom reuși. Așa, doar să aducem jucători doar de dragul de a aduce, nu vom face lucrul acesta.

Avem jucători tineri, pe care trebuie să îi creștem, iar atunci nu e ușor să facem așa… am spus, nu vreau să facem transferuri doar de dragul să o facem”, a declarat Eugen Neagoe la finalul amicalului cu CS Mioveni.

Niciun jucător nou la echipă de la momentul în care Neagoe spunea că vrea două-trei achiziții

Privind cu câteva zile în urmă, Eugen Neagoe spunea, încrezător, după amicalul cu Concordia Chiajna, că a discutat cu primarul Cristian Gentea și cu sponsorul Viorel Tudose despre aducerea a cel puțin doi noi jucători. Ba chiar trei, pentru ca echipa să fie puternică.

”Nu vă ascund că îmi mai doresc cel puțin doi jucători, dacă nu trei. Sper să-i aducem, să fim mai puternici. Nu să aducem jucători ca să renunțăm la cei pe care îi avem, dar vreau să fim mai puternici”, spunea Neagoe, care preciza că își dorește neapărat un mijlocaș central, fiindcă are probleme ”chiar numeric” în acest compartiment, dar și fundași laterali.

De la acel moment și până acum, la CFC Argeș nu a ajuns niciun jucător nou, ba chiar au plecat doi fundași, Bujor și Scarlatache, la contracandidate în lupta pentru play-off, cât și un mijlocaș, Balgiu, în Liga 3.

Trei achiziții și nouă plecări

Până la ora actuală, formația din Argeș a comunicat următoarele veniri: Isaac Nortey (împrumutat de la CFR Cluj), Florin Borța, (ex Universitatea Craiova) și Petrișor Petrescu (împrumutat de la FC Hermannstadt).

În partea opusă, în dreptul plecărilor, Campionii FC Argeș le-a consemnat pe ale lui Grigore Turda (cedat la FC Voluntari), Adrian Grigore-Huideș, Bogdan Lazăr, Andrei Panait (revenit încă o dată la CS Mioveni), Andrei Zătreanu (împrumutat la CS Dinamo), Dorian Bertrand, Adrian Scarlatache (Concordia Chiajna), Denis Bujor (Unirea Slobozia) și Cristian Balgiu (ACS Mediaș).

Un ultim amical pentru argeșeni

Perioada de pregătire, în privința amicalelor, va fi finalizată curând de Campionii FC Argeș, contra Stelei, sâmbătă, 17 februarie. A disputat cinci în această iarnă: 6-0 cu AFC Câmpulung Muscel, 3-2 cu Flacăra Horezu, 1-0 cu Concordia Chiajna, 1-1 cu Metaloglobus și 1-0 cu CS Mioveni.

Intervenția lui Eugen Neagoe de la finalul partidei CS Mioveni – CFC Argeș

https://www.youtube.com/watch?v=rqOIKv7f9JE

Foto și video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianos-brinza-a-ajuns-la-stiinta-miroslava-19299732

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-victorie-la-scor-in-amicalul-cu-sr-brasov-19299728

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-si-a-prezentat-patru-dintre-cele-cinci-achizitii-ale-iernii-19299701

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-la-cea-mai-mare-diferenta-de-goluri-pentru-csm-slatina-19299697

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-a-castigat-amicalul-cu-progresul-spartac-19299683

Andrei PASCU 15 Feb. 2024, 12:51 Liga 2
Pe aceeași temă