CFC Argeș i-a decis viitorul lui Andrei Zătreanu. Atacantul, împrumutat la o echipă lider în Liga 3

Marius ANGHEL 27 Jan. 2024, 01:58 Liga 2

Campionii FC Argeș a oficializat o nouă despărțire în această iarnă, de un jucător achiziționat în vară și care a fost utilizat puțin de cei trei antrenori pe care echipa i-a avut în prima parte a sezonului.

Atacantul Andrei Zătreanu (20 de ani) a fost împrumutat în Liga 3, la CS Dinamo București, liderul Seriei a 4-a.

Andrei Zătreanu, împrumutat de Campionii FC Argeș la CS Dinamo

Printre cei 24 de jucători incluși în lot de Eugen Neagoe pentru cantonamentul de la Curtea de Argeș, nu s-au regăsit Denis Bujor (19 ani) și Andrei Zătreanu (20 ani). Despre acesta din urmă, clubul piteștean a anunțat vineri, 26 ianuarie 2024, cedarea sa sub formă de împrumut.

Zătreanu a fost dat echipei CS Dinamo București, prima clasată din Seria a 4-a a Ligii 3, formație calificată deja matematic în play-off-ul competiției, cu trei runde rămase de jucat din sezonul regular.

”Clubul nostru și CS Dinamo au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Andrei Zătreanu până la finalul acestui sezon. Mult succes!”, a transmis CFC Argeș.

Atacantul care în CV-ul său are echipele Dinamo, FCSB, Steaua și CS Tunari, doar pentru ultimele două având meciuri jucate în competiții de seniori, a fost folosit la Campionii FC Argeș în 10 jocuri (254 minute) din cele 15 ale primei părți a acestui sezon de Liga 2 și a înscris 1 gol, în 1-3 cu Steaua. Nu l-a convins pe Neagoe că îi va fi de folos în partea a doua a campionatului, astfel că clubul a decis cedarea sa sub formă de împrumut. În vară, Zătreanu era a 15-a achiziție a piteștenilor și transmitea că își dorește o promovare în prima ligă alături de noua sa echipă.

  • În această iarnă, cu CS Dinamo a mai semnat și atacantul Mihăiță Năstase (24 ani), ultima dată la Recolta Gheorghe Doja, în Liga 3, dar fost și la Unirea Slobozia.

Cinci plecări și trei achiziții oficiale pentru CFC Argeș în această pauză de iarnă

În această pauză de iarnă, de la echipa din Pitești au mai plecat Grigore Turda, cedat la FC Voluntari, Adrian Grigore-Huideș, Bogdan Lazăr și Andrei Panait, acesta din urmă revenit încă o dată la CS Mioveni.

La capitolul achiziții, Campionii FC Argeș a anunțat aducerea lui Isaac Nortey, împrumutat de la CFR Cluj, Florin Borța, pus pe liber de Universitatea Craiova, și Petrișor Petrescu, împrumutat de la FC Hermannstadt. Noutate în lot este și portarul Alexandru Silveanu, ultima dată la CSM Slatina și prezent sub comanda lui Eugen Neagoe încă de la reunire. Totodată, clubul a anunțat că a bătut palma și cu Cosmin Gladun, fundaș intrat în ultimele șase luni de contract cu CSC Dumbrăvița, care va ajunge la echipă abia din vară dacă nu se reușește aducerea sa încă de acum.

Foto: Campionii FC Argeș și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-l-a-imprumutat-pe-petrisor-petrescu-19297933

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-a-inceput-cantonamentul-cu-24-de-jucatori-in-lot-19297709

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isaac-nortey-a-semnat-cu-cfc-arges-19297402

Marius ANGHEL 27 Jan. 2024, 01:58 Liga 2
Pe aceeași temă