Două noi plecări de la CFC Argeș. Unul dintre fotbaliști, om important în vestiar, face cale întoarsă la CS Mioveni

Marius ANGHEL 16 Jan. 2024, 18:27 Liga 2
Două noi plecări de la CFC Argeș. Unul dintre fotbaliști, om important în vestiar, face cale întoarsă la CS Mioveni

Anunțat cu mare fast în vară, fiind printre puținele achiziții care au beneficiat și de un videoclip de prezentare, Andrei Panait se întoarce de unde a venit! Mijlocașul face încă o dată rocada între Pitești și Mioveni, cum a mai făcut-o de câteva ori în cariera sa de fotbalist aflată acum pe final.

Prezentat ca ”vultur pe viață”, Panait ”Panucci” s-a dovedit una dintre mutările eșuate făcute în vară de Campionii FC Argeș, după retrogradarea în Liga 2. Mijlocașul central picase în vară din prima ligă alături de CS Mioveni și a semnat cu cealaltă echipă din județ, CFC Argeș, pentru care a mai jucat în trecut.

Clubul piteștean a anunțat tot astăzi și despărțirea de Bogdan Lazăr.

Andrei Panait s-a despărțit de Campionii FC Argeș și face cale întoarsă la CS Mioveni

În prima parte a sezonului actual, Andrei Panait a fost utilizat în 9 din cele 15 meciuri disputate de Campionii FC Argeș în Liga 2, de opt ori ca titular. A strâns 697 de minute pe gazon, dar și o eliminare, în meciul cu Steaua. În plus, a prins și un meci în Cupa României, fiind integralist în umilința cu FC Bihor (scor 0-1), când echipa a fost eliminată de o formație din Liga 3.

Panait se desparte pentru a treia oară de echipa Piteștiului și merge la CS Mioveni tot pentru a treia oară. Prima dată s-a întâmplat în vara anului 2012, iar a doua oară în vara anului 2021. Pentru CS Mioveni a evoluat în sezoanele 2012-2013 și 2020-2021, 2021-2022 și 2022-2023.

”Mulțumim, Andrei Panait!
Cluburile FC Argeș și CS Mioveni au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Andrei Panait.
Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a jucat la FC Argeș în 3 perioade diferite, cumulând 84 de meciuri și 4 goluri marcate în toate competițiile. Acesta este unul dintre artizanii ultimei promovări în Liga 1 a echipei noastre, cea de la finele sezonului 2019/2020.
Îi mulțumim pentru toată munca depusă la FC Argeș și îi dorim multă baftă în carieră!”, a comunicat Campionii FC Argeș.

  • În vară, mai mulți jucători de la CS Mioveni treceau la CFC Argeș: Bogdan Rusu, Ionuț Balaur, Ionuț Rădescu, Andrei Panait și Andrei Scarlatache.

Bogdan Lazăr, aproape invizibil la CFC Argeș, pleacă și el

Tot astăzi, 16 ianuarie, Campionii FC Argeș a anunțat despărțirea de Bogdan Lazăr.

Fundașul de 20 de ani a fost utilizat într-un singur joc în acest sezon de Liga 2, 68 de minute în partida cu Viitorul Pandurii (scor 0-0 la Târgu Jiu) din chiar prima etapă. În Cupa României a activat până în minutul 65 al jocului cu Vedița Colonești (scor 2-1).

”Cluburile FC Argeș și Farul Constanța au ajuns la un acord privind transferul definitiv al lui Bogdan Lazăr, acesta întorcându-se la clubul de la malul Mării.
Fundașul central în vârstă de 20 ani a jucat într-un singur meci pentru echipa noastră, în remiza contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
Mult succes în carieră!”, a comunicat CFC Argeș.

O achiziție și șase despărțiri în această iarnă la echipa piteșteană

Odată cu Andrei Panait, la CS Mioveni ajunge și un alt jucător care s-a despărțit de curând de CFC Argeș. Este vorba despre mijlocașul Alexandru Răuță.

La capitolul despărțiri, clubul din Pitești și-a mai încheiat colaborarea în această iarnă cu mijlocașii croați Domagoj Babin și Josip Mihalic și fundașii Adrian Grigore-Huideș și Grigore Turda. Anterior, sub comanda lui Eugen Neagoe, până ca meciurile din 2023 să se termine, i-a pus pe liber pe fundașul argentinian Facundo Rizzi și mijlocașul Alexandru Răuță.

Argeșenii pot rămâne și fără Costinel Tofan, dorit și el în prima ligă, de Farul.

Până acum, CFC Argeș a prezentat o singură achiziție: Isaac Nortey de la CFR Cluj.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-achizitie-a-iernii-la-cs-mioveni-alexandru-stan-de-la-rapid-19297515

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-constantin-si-ferencz-bajko-sunt-la-ceahlaul-19297497

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-l-a-vandut-pe-grigore-turda-la-fc-voluntari-19297438

https://liga2.prosport.ro/seria-1/isaac-nortey-a-semnat-cu-cfc-arges-19297402

Marius ANGHEL 16 Jan. 2024, 18:27 Liga 2
Pe aceeași temă