CFC Argeș l-a vândut pe Grigore Turda în SuperLiga! Cu cine a semnat căpitanul piteștenilor

Andrei PASCU 15 Jan. 2024, 18:10 Liga 2
CFC Argeș l-a vândut pe Grigore Turda în SuperLiga! Cu cine a semnat căpitanul piteștenilor

Campionii FC Argeș a vândut unul dintre cei mai importanți jucători din lot! Piteștenii l-au cedat pe liderul Grigore Turda (26 de ani), care era la echipă de cinci ani și jumătate, fiind adus în vara lui 2018 de la Pandurii.

Turda a semnat cu o formație din prima ligă, cu FC Voluntari (foto articol), acordul fiind anunțat de ambele cluburi luni seară.

Campionii FC Argeș l-a vândut pe Grigore Turda la FC Voluntari

Campionii FC Argeș a și obținut o sumă de bani de pe urma fundașului, mutarea fiind una definitivă. Turda a încheiat o perioadă lungă la Campionii FC Argeș, alături de care a și retrogradat în Liga 2 în vara trecută, după barajul cu Dinamo.

Până la acest transfer, în prima parte a sezonului actual de Liga 2, Grigore Turda a jucat pentru piteșteni în 14 din cele 15 etape de campionat scurse, marcând un gol, cu CSM Alexandria, în etapa a 7-a, scor 4-0.

Născut la Sighetu Marmaţiei, căpitan al CFC Argeș, Grigore Turda a mai jucat la nivel profesionist pentru Pandurii Târgu Jiu și Foresta Suceava. Pentru argeșeni a adunat, în cei cinci ani și jumătate, 153 de meciuri și a marcat de șase ori.

Mulțumim, Grigore Turda!

Cluburile FC Argeș și FC Voluntari au ajuns la un acord privind transferul definitiv al căpitanului nostru.

Originar din Sighetu Marmației, Grigore Turda a fost transferat de clubul nostru în 2018 de la Pandurii Târgu Jiu. Au urmat 153 de meciuri în tricoul alb-violet, 6 goluri și o pasă de gol.

Grig a purtat cu mândrie banderola de căpitan a clubului nostru în ultimele sezoane. Tototdată, el a pus umărul la promovarea din 2020, calificarea în play-offul Ligii 1, precum și accederea în semifinalele Cupei României din sezonul 2021/2022.

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la FC Argeș și îi dorim multă baftă în carieră!”, a anunțat CFC Argeș pe Facebook.

CFC Argeș îl poate ceda și pe Costinel Tofan

Până acum, CFC Argeș a făcut o singură achiziție, anunțând venirea lui Isaac Nortey, de la CFR Cluj. La capitolul despărțiri, clubul din Pitești și-a încheiat colaborarea cu mijlocașii croați Domagoj Babin și Josip Mihalic și fundașul Adrian Grigore-Huideș. Anterior i-a pus pe liber și pe fundașul argentinian Facundo Rizzi și mijlocașul Alexandru Răuță.

Argeșenii pot rămâne și fără Costinel Tofan, dorit tot în prima ligă, la fel ca Turda, dar de Farul Constanța. Și în schimbul acestuia mai poate obține Campionii FC Argeș o sumă de bani.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dragos-balauru-ar-putea-pleca-de-la-csm-alexandria-19297431

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-tincu-a-respins-oferta-ceahlaului-19297433

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-s-a-reunit-cu-aceleasi-probleme-19297426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-l-a-convins-pe-florin-purece-sa-semneze-19297420

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-demersuri-pentru-obtinerea-dreptului-de-promovare-19297416

Andrei PASCU 15 Jan. 2024, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă