CFC Argeș, galop de sănătate în primul amical din 2024. Cu două dintre cele trei achiziții în primul 11, echipa lui Eugen Neagoe a învins la scor AFC Câmpulung Muscel

Marius ANGHEL 30 Jan. 2024, 18:33 Liga 2
CFC Argeș, galop de sănătate în primul amical din 2024. Cu două dintre cele trei achiziții în primul 11, echipa lui Eugen Neagoe a învins la scor AFC Câmpulung Muscel

Reunită din data de 10 ianuarie și ieșită de cinci zile din mini-cantonamentul efectuat la Curtea de Argeș, echipa Campionii FC Argeș a disputat marți, 30 ianuarie, primul amical în anul 2024.

Adversară i-a fost AFC Câmpulung Muscel, a doua clasată în Seria a 5-a a Ligii 3, egală cu liderul, pe care a învins-o fără nicio problemă, la scorul de 6-0. La pauză a fost 2-0 pentru piteșteni în fața trupei preluată în această iarnă de antrenorul Mircea Diaconescu.

Campionii FC Argeș a executat AFC Câmpulung Muscel într-un amical

Partida test, desfășurată la baza sportivă Valea Iașiului, a fost câștigată lejer de jucătorii lui Eugen Neagoe, antrenor care de curând a renunțat la Dorian Bertrand.

Pentru divizionara secundă care iernează abia pe locul 15 după 15 etape au înscris Yanis Pîrvu (8′), Valentin Buhăcianu (40′), Mario Mitoi (55′, 57′) și Bogdan Rusu (63′, 68′).

Două dintre cele trei achiziții ale clubului în această iarnă, Isaac Nortey și Petrișor Petrescu, au fost trimiși din primul minut, în timp ce Florin Borța nu a jucat.

”Disputa cu muscelenii a fost dominată copios de alb-violeți, piteștenii irosind și alte oportunități de a marca prin Petrescu, Ciuciulete și Angelov. Antrenorul Eugen Neagoe a împărțit lotul pe care l-a avut la dispoziție în două echipe, fiecare jucător bifând câte 45 de minute. Tehnicianul echipei noastre a apelat și la serviciile a doi dintre fotbaliștii nou-veniți în această iarnă, mijlocașii Isaac Nortey și Petrișor Petrescu, ambii dând consistență jocului în compartimentul median. Neagoe a mizat în acest meci și pe juniorii Adelin Mircea, Alexandru Dinoci, Gino Oprescu, Andrei Stoica, Yanis Pârvu și Mario Mitoi, cei șase puști promovați la echipa mare din propria pepinieră având o evoluție convingătoare”, a transmis clubul piteștean despre acest meci.

  • Pîrvu și Mitoi nu sunt deloc o noutate pentru prima echipă a Campionii FC Argeș, iar în privința celorlalți tineri rămâne de văzut cât de convingătoare a fost evoluția lor, dacă vor fi menținuți în lot și pentru meciurile oficiale.

Campionii FC Argeș: Straton – Tofan, R. Ciuciulete, M. Tudose, A. Mircea – Rădescu, I. Nortey, P. Petrescu, Y. Pîrvu – P. Dulcea, Buhăcianu
După pauză au mai intrat: Micle – Mitoi, Balaur, Scarlatache, G. Oprescu, Rob. Boboc, Dinoci, Haită, Andr. Stoica, Bg. Rusu și M. Angelov
Antrenor: Eugen Neagoe

AFC Câmpulung Muscel: M. Voicu – Andr. Stelea, D. Popovici, Stănici, Radu – Mohamed, Șt. Ghiță, Ciaccio, L. Stancu, Lumierre, Tobias
După pauză au mai intrat: R. Mihăescu – Ion, I. Mihăescu, Serafim, Pătulea, Niță, Rob. Dumitrescu, Iordache, Căpățână și Ayogo
Antrenor: Mircea Diaconescu

Primul amical pentru piteșteni, al doilea pentru musceleni

Pentru CFC Argeș, acesta a fost primul amical jucat în noul an. Următorul este programat joi, 1 februarie 2024, de la ora 12:00, tot la baza sportivă Valea Iașiului, adversar urmând a fi Flacăra Horezu, ocupanta locului 5 din Seria 6 din Liga 3.

Urmează teste cu Concordia Chiajna (3 februarie), Metaloglobus (7 februarie), CSM Slatina (10 februarie), CS Mioveni (13 februarie) și Steaua (17 februarie) până la reluarea Ligii 2, în ultimul weekend al lunii februarie.

De partea cealaltă, AFC Câmpulung Muscel este la două zile după amicalul vedetă pe care îl va avea în această iarnă. Duminică a fost adversară pentru prim-divizionara Dinamo, în fața căreia a cedat cu scorul de 0-2. Ar fi trebuit să întâlnească Petrolul Hârtiești, însă acest joc a fost amânat pentru o dată ulterioară.

Echipa din Liga 3 va mai avea amicale cu CS Mioveni (3 februarie), Flacăra Horezu (7 februarie), Olimpic Zărnești (10 februarie), Vedița Colonești (21 februarie), ACS Speed Academy Pitești (24 februarie) și CS Dinamo București (2 martie).

Concluziile lui Eugen Neagoe și Mircea Diaconescu după amicalul Campionii FC Argeș – AFC Câmpulung Muscel 6-0:

https://www.youtube.com/watch?v=eQLhc0cDe_Y

https://www.youtube.com/watch?v=OijLwbSXgKA

Înregistrarea amicalului dintre Campionii FC Argeș și AFC Câmpulung Muscel, scor 6-0:

https://www.youtube.com/watch?v=y0ZAqFHhifM

Foto și video: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-schimbari-in-conducerea-clubului-campionii-fc-arges-19298399

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-a-mai-renuntat-la-un-fotbalist-la-dorian-bertrand-19298351

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-zatreanu-a-fost-imprumutat-la-cs-dinamo-19298210

https://liga2.prosport.ro/liga-3/robert-stanici-a-semnat-cu-afc-campulung-muscel-19297737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cfc-arges-l-a-imprumutat-pe-petrisor-petrescu-19297933

https://liga2.prosport.ro/liga-3/mircea-diaconescu-este-noul-antrenor-al-afc-campulung-muscel-19296942

Marius ANGHEL 30 Jan. 2024, 18:33 Liga 2
Pe aceeași temă