Atacant de la Poli Timișoara, a 14-a achiziție a CSC Șelimbăr pentru noua ediție a Ligii 2. ”A fost transferat definitiv”

Marius ANGHEL 29 Jul. 2024, 17:46 Liga 2
Atacant de la Poli Timișoara, a 14-a achiziție a CSC Șelimbăr pentru noua ediție a Ligii 2. ”A fost transferat definitiv”

În startul săptămânii în care ar fi trebuit să debuteze în noua ediție a Ligii 2, CSC Șelimbăr și-a prezentat o nouă achiziție.

Atacantul care în weekend a marcat pentru trupa sibiană, singurul său gol din eșecul cu nou-promovata Unirea Ungheni, meci despre care clubul nu a comunicat absolut nimic, a fost anunțat oficial ca făcând parte din lotul condus de Constantin Schumacher.

Este vorba despre Daniel Olariu, luat de la Poli Timișoara.

Daniel Olariu a lăsat Poli Timișoara pentru CSC Șelimbăr

Profitând de degringolada de la Poli Timișoara, unde zilele trecute a fost instalată o nouă conducere executivă și tehnică, CSC Șelimbăr a luat un jucător de la trupa bănățeană.

Daniel Olariu a fost ”transferat definitiv” de sibieni, au anunțat aceștia, luni, 29 iulie 2024.

Atacantul timișorean în vârstă de 19 ani, cu 7 meciuri disputate în Liga 2 pentru Poli, două în sezonul 2021-2022 și cinci în sezonul 2022-2023,a semnat pe trei ani cu CSC Șelimbăr.

”Bine ai venit, Daniel Olariu !
Daniel a fost transferat definitiv de la Politehnica Timișoara.
Acesta este un tânăr atacant cu vârsta de 20 de ani care se alătură echipei noastre pentru următorii 3 ani. Are experiență la nivelul eșalonului secund, fiind o prezență constantă în lotul timișorenilor pe vremea când gruparea de pe Bega evolua în Liga 2. A fost utilizat în 7 partide de către timișoreni.
Mult succes, Daniel !”, sună anunțul clubului din Șelimbăr, care va disputa meciuri de acasă și în noul sezon tot la Cisnădie.

În cariera sa, Olariu a mai jucat și pentru Phoenix Buziaș, în Liga 3.

În weekendul trecut, Olariu a înscris golul Șelimbărului în eșecul cu scorul de 1-3 în amicalul din deplasare cu Unirea Ungheni, o nou-promovată în Liga 2.

Multe achiziții pentru șelimbăreni în această vară

Astfel, CSC Șelimbăr a ajuns la 14 noi jucători prezentați ca achiziții în această vară.

Anterior, clubul de lângă Sibiu i-a mai anunțat oficial și pe portarii Rareș Măluțan (ex U Craiova, dar venit de la Viitorul Cluj) și Marian Brașoveanu (ex CSC Peciu Nou), fundașul dreapta Benjamin Hanzu (ex ACS Mediaș, despărțit de FC Hermannstadt), fundașii centrali Cătălin Gogor (ex CS Mioveni) și Luca Popa (ex Gloria Bistrița Năsăud), fundașii stânga Sorin Șerban (ex ACS Mediaș) și Salvatore Marrone (ex FK Miercurea Ciuc), mijlocașul dreapta Lucian Buzan (ex CSM Deva), mijlocașul ofensiv basarabean Tudor Butucel (ex Petrocub) și atacanții Cosmin Bucuroiu (ex FC Hermannstadt), ucraineanul Vitaliy Nerukh (ex Star Starachowice – liga a patra din Polonia), croatul Matko Babic (ex Rudes / Croația) și Bogdan Rotar (ex ACS Mediaș).

Emanuel Bârză, mijlocaș central de 18 ani, este și el o noutate în lotul primei echipe, după ce a fost promovat din cadrul clubului.

CSC Șelimbăr are amânat startul în noua ediție a Ligii 2

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, CSC Șelimbăr stă, fiindcă meciul său din deplasare cu Corvinul Hunedoara a fost amânat de FRF până când echipa lui Florin Maxim părăsește competițiile europene, ca să-și poată schimba forma de organizare.

Astfel, cel mai probabil, Schumacher va programa cel puțin încă un amical pentru echipa sa, debutul în noua ediție de campionat urmând să aibă loc în data de 10 august, pe teren propriu, la Cisnădie, contra Metaloglobus București, în cadrul etapei a 2-a a Ligii 2.

În perioada de pregătire efectuată în țară, trupa antrenată de Constantin Schumacher a disputat un test contra prim-divizionara FC Hermannstadt, cedat la Sibiu cu scorul de 1-4. În jocuri disputate în Turcia, CSC Șelimbăr a jucat cu Kocaelispor (liga secundă din Turcia), cu care a remizat la scorul de 1-1, cu Gaziantep FK (primă ligă din Turcia), cu care a terminat tot la scorul de 1-1, și cu Ankara Keciorengucu (liga secundă din Turcia), în fața căreia a pierdut cu scorul de 1-3. După revenirea în România, Șelimbărul a întâlnit într-un amical Unirea Ungheni, nou-promovată în Liga 2, cu care a pierdut cu scorul de 1-3.

Marius ANGHEL 29 Jul. 2024, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă