CSC Șelimbăr, egală cu o formație care s-a luptat pentru promovarea în prima ligă din Turcia. Pentru sibieni a înscris unul dintre nou-veniți

Marius ANGHEL 13 Jul. 2024, 00:32 Liga 2
CSC Șelimbăr, egală cu o formație care s-a luptat pentru promovarea în prima ligă din Turcia. Pentru sibieni a înscris unul dintre nou-veniți

CSC Șelimbăr a disputat, vineri, 12 iulie 2024, primul amical din stagiul de pregătire din Turcia, unde se află din data de 8 iulie.

Sibienii au întâlnit Kocaelispor, a 6-a clasată din 18 echipe în liga secundă din Turcia, cu care au remizat la scorul de 1-1.

CSC Șelimbăr a remizat cu turcii de la Kocaelispor

Partida a avut loc pe unul dintre terenurile bazei de pregătire din Bolu a celor de la Fenerbahce și a avut ca primă echipă care a marcat formația din liga secundă din Turcia, eliminată în luna mai din faza semifinală a barajelor de promovare în prima ligă.

Atacantul Oğulcan Çağlayan a punctat într-un moment psihologic, chiar înainte de pauză, în minutul 43, când a preluat pe piept o minge centrată din dreapta și a șutat cu dreptul din 10 metri, dintre doi fundași ai sibienilor, în partea dreaptă a portarului.

CSC Șelimbăr a luptat în partea secundă și a reușit egalarea în minutul 70, prin nou-venitul Vitaliy Nerukh, atacant ucrainean fost ultima dată la Star Starachowice, în liga a patra din Polonia. Acesta a scăpat singur spre poartă după o mare ocazie a turcilor, a pătruns în careu și a dat mingea pe sub goalkeeperul ieșit la întâmpinare la 8-9 metri ușor lateral.

Constantin Schumacher a început acest test în formula: Brașoveanu – Buzan, Gogor, Natea, Marrone, Ayine, Butucel, C. Soare, Monea, Rodri Hernando, Babic. Rezerve au fost: Măluțan – Hanzu, L. Popa, R. Gherman, S. Șerban, Bîrza, Moussinga, Rz. Mihăilă, Rotar, Drăghescu, Vitaliy și Bucuroiu.

Încă două jocuri test pentru sibieni în Turcia

Echipa sibiană rămâne până în data de 19 iulie în Turcia, până atunci urmând să mai joace două amicale neanunțate în mod oficial, cum nici lotul nu a fost anunțat la plecare.

În data de 14 iulie are un test programat cu Gaziantep (locul 11 din 20 în prima ligă din Turcia), fosta echipă a lui Marius Șumudică, la care încă este Alexandru Maxim, iar pentru 17 iulie se căuta un adversar.

În perioada de pregătire efectuată în țară, trupa antrenată de Schumacher a disputat un test contra prim-divizionara FC Hermannstadt, cedat la Sibiu cu scorul de 1-4.

Foto: CSC Șelimbăr și Kocaelispor 

Marius ANGHEL 13 Jul. 2024, 00:32 Liga 2
Pe aceeași temă