CSC Șelimbăr, egală cu Gaziantep. Alexandru Maxim a centrat la golul prin care turcii au deschis scorul contra sibienilor

Marius ANGHEL 15 Jul. 2024, 13:23 Liga 2

În al doilea amical disputat în cantonamentul din Turcia, CSC Șelimbăr a întâlnit prim-divizionara Gaziantep FK, a 11-a clasată din 20 de echipe în ediția 2023-2024.

Sibienii au înregistrat un rezultat de egalitate, scor 1-1, contra formației la care activează fostul internațional român Alexandru Maxim și care a fost antrenată până în martie 2024 de Marius Șumudică.

CSC Șelimbăr a remizat în amicalul cu Gaziantep

Maxim (foto principal, următor de Ayine) a fost cel care a centrat la faza din care turcii au înscris. În minutul 60, românul a executat o lovitură de colț, iar Arda Kızıldağ a punctat cu o lovitură de cap.

Sibienii au egalat în minutul 77, prin Bogdan Rotar, din pasa lui Casian Soare.

Față de precedentul amical din Turcia, contra Kocaelispor, Constantin Schumacher a avut un singur jucător nou în primul 11. Nerukh i-a luat locul lui Babic.

Clubul a anunțat că acest amical s-a început în formula: Brașoveanu – Buzan, Gogor, Natea, Marrone, Ayine, Butucel, C. Soare, Monea, Rodri Hernando, Nerukh.

Au mai jucat, potrivit CSC Șelimbăr, Hanzu (46’), Bucuroiu (46’), R. Gherman (70’), Babic (70’), Bîrza (80’) și S. Șerban (80’).

Rotar, marcator în acest meci, nu este inclus pe lista jucătorilor care au intrat pe parcurs, ceea ce, evident, este o eroare. Din acest motiv, nu putem fi siguri nici că Măluțan, L. Popa, Moussinga, Rz. Mihăilă, Drăghescu și Babic, anunțați ca rezerve înainte de meci, nu au evoluat.

  • Pentru Gaziantep au jucat: Mustafa Burak (Halil) – Ömürcan (Yusuf) – Ertuğrul (Mustafa) – Arda (Bikel) – Onur (Salem) – Luka – Mirza – Furkan (Maxim) – Eren (Ali) – Mustafa (Eren) – İlker (Burak).

Încă un test pentru sibieni în Turcia

CSC Șelimbăr pleacă din Turcia în data de 19 iulie, iar până atunci mai are de jucat un amical, în data de 17 iulie, adversarul nefiind anunțat până acum.

În perioada de pregătire efectuată în țară, trupa antrenată de Schumacher a disputat un test contra prim-divizionara FC Hermannstadt, cedat la Sibiu cu scorul de 1-4. În Turcia a jucat cu Kocaelispor, a 6-a clasată din 18 echipe în liga secundă din Turcia, cu care au remizat la scorul de 1-1, cât și cu Gaziantep FK, cu care a terminat tot la scorul de 1-1.

UPDATE: Clubul din Șelimbăr a anunțat că ultimul său adversar din cantonamentul din Turcia va fi echipa Ankara Keçiörengücü, din liga secundă din Țara Semilunei. Partida are loc miercuri, 17 iulie, de la ora 16:00.

Foto: Gaziantep

Marius ANGHEL 15 Jul. 2024, 13:23 Liga 2
Pe aceeași temă