CSC Șelimbăr și-a dat autogol și a pierdut la scor amicalul cu FC Hermannstadt. Mulți jucători noi sub comanda lui Schumacher

Marius ANGHEL 04 Jul. 2024, 20:13 Liga 2

În primul amical din această perioadă de pregătire de vară, CSC Șelimbăr a cedat la o diferență de trei goluri contra prim-divizionarei FC Hermannstadt. Partida desfășurată joi, 4 iulie, pe arena Obor din Sibiu, s-a încheiat cu scorul de 4-1.

Dacă trupa antrenată de Marius Măldărășanu va juca într-o săptămână în prima etapă a SuperLigii, jucătorii lui Constantin Schumacher, aflat la primul meci ca antrenor la Șelimbăr, sunt înaintea plecării în cantonament.

CSC Șelimbăr a pierdut amicalul cu FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a condus la pauză cu 1-0 după reușita lui Silviu Balaure, iar în partea secundă s-au marcat alte patru goluri. Pentru prim-divizionară au înscris Alessandro Murgia, Ronaldo Deaconu și Luca Popa, acesta băgându-și mingea în propria poartă, în timp ce pentru CSC Șelimbăr a redus din diferență un ucrainean, Vitaliy Nerukh.

După joc, Șelimbărul, altădată mult mai comunicativă față de suporterii săi, și-a dezvăluit pentru prima dată de când s-a reunit în această vară jucătorii pe care îi are la dispoziție.

Schumacher a avut la dispoziție un lot de 21 de jucători, a transmis clubul, iar în prima repriză au evoluat: Rareș Măluțan – Sorin Șerban, Ciprian Natea (cpt.), Cătălin Gogor, Lucian Buzan, Emanuel Baba Ayine, Casian Soare, Paul Moussinga, Rodri Hernando, George Monea, Stefan Visic. Pe parcursul partidei au mai evoluat: Darius Cosma, Beniamin Hanzu, Luca Popa, Raul Gherman, Tudor Butucel, Bogdan Rotar, Valentin Drăghescu, Răzvan Mihăilă, Vitaliy Nerukh și Mario Tudor.

  • După cum se poate observa, din vechiul lot au rămas Natea, Ayine, Soare, Moussinga, Rodri Hernando, Monea, Visic, Cosma, Gherman și Drăghescu.

Pentru FC Hermannstadt au jucat: Vlad Muțiu – Kevin Ciubotaru, Alexandru Oroian, Dragoș Iancu, Ionuț Stoica, Antoni Ivanov, Alessandro Murgia, Ianis Mihart, Cristian Negut, Silviu Balaure, Cosmin Bucuroiu. În partea a doua au intrat: Alexandru Uțiu – Tiberiu Capusă, Alexandru Jipa, Florin Bejan, Valerică Găman, Tiago Goncalves, Ciprian Biceanu, Alexandru Luca, Ianis Stoica, Ronaldo Deaconu, Ianis Gândilă și Aurelian Chițu.

Primul test pentru Șelimbăr, al cincilea pentru Hermannstadt

Pentru CSC Șelimbăr, acesta a fost primul amical din această vară. Clubul nu și-a comunicat până acum programul de pregătire, deci nici cel al amicalelor.

În schimb, FC Hermannstadt, aflată pe final de pregătire, a mai jucat patru amicale, obținând rezultatele: 1-0 cu Gloria Buzău, 5-0 cu selecționata jucătorilor africani fără contract, 1-2 cu FC Zira (vicecampioană Azerbaidjan) și 0-1 cu Petrolul Ploiești, ultimele trei desfășurându-le în cantonament în Antalya.

Din informațiile Liga2.ro, Marius Măldărășanu își va mai testa și mâine, vineri, jucătorii, tot la Sibiu, contra nou-promovatei în Liga 2 Unirea Ungheni. Clubul nu a informat nimic la nivel oficial.

Schumacher, blocat la cinci zile de antrenament și cu un discurs ”criminal”

Deși conduce echipa de mai bine de o săptămână, iar la prima sa declarație ca antrenor al CSC Șelimbăr, transmisă de club sâmbăta trecută, vorbea despre cinci zile de pregătire, acum Constantin Schumacher vorbește în continuare de ”decât” cinci zile de pregătire! Echipa pleacă luni în cantonament în afara țării, unde va juca trei amicale, însă, momentan, detaliile sunt ținute la secret!

Discursul lui Schumacher este unul… ”criminal”!

”Avem decât cinci zile de pregătire! Sunt bucuros, pentru că băieții, ușor-ușor, o să se adapteze la ceea ce le cer eu. Sunt mulți jucători noi, sunt mulți copii, dar avem mult de muncă, asta este normal. Munca nu a omorât pe nimeni. E important să ne adaptăm cât mai rapid și este important să înțeleagă cerințele pe care le doresc eu, cu atât mai rapid, cu atât sunt sigur că o să facem o figură frumoasă. Nu va fi ușor, pentru că sunt mulți jucători noi, dar sunt sigur că se vor adapta și vor face tot ceea ce le cer eu și sunt sigur că vom fi, ușor-ușor, o echipă bună. Abia avem cinci zile de antrenament, am jucat cu o echipă care peste o săptămână începe campionatul, este normal, au un altfel de joc, dar, ușor-ușor, ne vom stabiliza și vom știi ce ce avem de făcut. O să mai vină doi-trei jucători. Urmează cantonamentul, o să avem trei jocuri acolo, o să plecăm de luni, o să ne întoarcem pe 19, o să avem timp de pregătire, o să ne adaptăm la ceea ce le cer eu, vom renunța la anumiți jucători care sunt în probe în momentul ăsta și vom vedea ce se va întâmpla. Vor mai veni trei-patru jucători, 100 la sută, și atunci ne vom stabili și obiectivele pe care pe avem anul acesta”, a spus Schumacher, căruia nu i-ar strica să se asculte de mai multe ori și să înceapă să lucreze la modul în care vorbește!

Foto și video: CSC Șelimbăr

Marius ANGHEL 04 Jul. 2024, 20:13 Liga 2
Pe aceeași temă