CSM Slatina a cedat un atacant, dar sub formă de împrumut. Marius Neicu, trimis pentru șase luni în Liga 3, unde se va bate la promovare

Răzvan STÎNGĂ 07 Feb. 2023, 13:44 Liga 2
CSM Slatina a cedat un atacant, dar sub formă de împrumut. Marius Neicu, trimis pentru șase luni în Liga 3, unde se va bate la promovare

Marius Neicu, atacant în vârstă de 20 de ani, a fost împrumutat de CSM Slatina în Liga 3, la CSM Alexandria, formație clasată pe locul 1 în Seria 6. Acordul dintre cluburi este valabil pentru șase luni, până la finalul actualului sezon.

CSM Slatina a împrumutat un jucător, pe Marius Neicu, în Liga 3, la CSM Alexandria

Marius Neicu s-a format la Centrul de Copii și Juniori CSM Slatina, iar în 2021, tot din iarnă până în vară, a fost cedat tot în Liga 3, sub formă de împrumut. Același lucru s-a întâmplat și acum, chiar dacă atacantul născut la Slatina nu a avut statistici chiar slabe în prima parte a sezonului de Liga 2, dacă ne raportăm la vârsta lui.

Vârful a bifat cinci meciuri în prima parte a campionatului, adunând 146 de minute, și a marcat un gol, cu Gloria Buzău, în runda a 3-a, scor 1-1. A mai punctat și în Cupa României, chiar contra Petrolului Potcoava, într-un meci terminat cu victoria echipei din Slatina, scor 3-1.

Atacantul Marius Neicu, împrumutat până în vară la CSM Alexandria

Tânărul atacant Marius Neicu este împrumutat, până în vară, la liderul seriei a VI-a a Ligii a III-a, CSM Alexandria.

Vârful divizionarei secunde va evolua pentru formaţia teleormăneană, care luptă pentru accederea la barajul de promovare în Liga a II-a”, a punctat CSM Slatina pe Facebook, în privința lui Marius Neicu.

Marius Neicu, a patra plecare de la CSM Slatina. Oltenii au adus cinci jucători

La capitolul despărțiri, CSM Slatina a mai renunțat în această pauză de iarnă, dar definitiv, la Radu NecşulescuAlexandru PopoviciRemus Trancă și la portughezul Alexandre Oliveira.

În această campanie de achiziții de iarnă, cu CSM Slatina au semnat ucraineanul Mykhaylo Plokhotnyuk (ex Poli Iași), Alexandru Ciocâlteu (ex CS Comunal Șelimbăr), Marian Anghelina (ex Viitorul Dăești), ucraineanul Yevhen Smirnov (ex FC Sfîntu Gheorghe / Moldova) și Alexandru Silveanu (ex CS Comunaș Șelimbăr).

CSM Slatina l-a achiziționat și pe Florin Răsdan, de la Viitorul Pandurii, dar contractul cu acesta va intra în vigoare abia din vară, după terminarea campionatului de Liga 2. Răsdan a semnat cu clubul din Slatina din postura jucătorului aflat în ultimele șase luni de contract.

CSM Slatina are următorul amical cu Sporting Roşiori 

În actuala perioadă de pregătire de iarnă, CSM Slatina a disputat trei meciuri amicale. A început cu Minerul Costeşti, pe care a învins-o cu 3-0, după care a întâlnit Universitatea Craiova, în fața căreia a cedat cu scorul de 0-5, și Cetatea Turnu Măgurele, în fața căreia s-a impus cu 2-0.

Până ca Liga 2 să se reia, CSM Slatina mai are jocuri de verificare cu Sporting Roşiori (acasă, 8 februarie), Progresul Spartac (deplasare, 11 februarie), Steaua (15 februarie) şi CS Comunal Şelimbăr (acasă, 18 februarie).

Foto: CSM Slatina

Răzvan STÎNGĂ 07 Feb. 2023, 13:44 Liga 2
Pe aceeași temă