A venit Moș Crăciun la CSM Slatina. Oltenii au convins un mijlocaș cu prestații bune în prima parte a campionatului să semneze, dar au și reziliat cu un fotbalist

Andrei PASCU 27 Dec. 2022, 18:46 Liga 2
A venit Moș Crăciun la CSM Slatina. Oltenii au convins un mijlocaș cu prestații bune în prima parte a campionatului să semneze, dar au și reziliat cu un fotbalist

CSM Slatina a reușit a doua achiziție a iernii. În cele din urmă, oltenii s-au înțeles cu Alexandru Ciocâlteu, fotbalist cu care negociau de câteva zile, așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate. De altfel, jucătorul de 32 de ani chiar cerea rezilierea cu CS Comunal Șelimbăr.

CSM Slatina, acord cu Alexandru Ciocâlteu 

Alexandru Ciocâlteu a vrut să plece de la clubul din Sibiu, iar apoi a intrat în negocieri cu CSM Slatina. S-a înțeles relativ repede cu formația pregătită de Daniel Oprescu, alături de care vrea să termine campionatul de Liga 2 cât mai sus în ierarhia finală. Ca o comparație, CSM Slatina finalizează anul 2022 pe locul 11, cu 22 de puncte, iar fosta echipă a lui Ciocâlteu, CS Comunal Șelimbăr, e pe locul 12, cu 21 de puncte.

Alexandru Ciocâlteu a evoluat în 14 meciuri din prima parte a sezonului de Liga 2 și a marcat de trei ori, două goluri în partida cu Poli Timișoara, în etapa a 2-a (scor 4-0) și unul în duelul cu Steaua, din etapa a 8-a (scor 1-1).

În cariera sa, Ciocâlteu a mai evoluat pentru Tricolorul Breaza, Conpet Ploiești, CF Brăila, FC Brașov, Racing Beirut (Liban), ASIL Lysi (Cipru), Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Aerostar Bacău și Metaloglobus.

Alexandru Ciocâlteu, a doua achiziție a iernii pentru CSM Slatina

Astfel, odată cu venirea lui Alexandru Ciocâlteu, CSM Slatina a ajuns la două achiziții. Anterior, lotului oltenilor s-a alăturat și Mykhaylo Plokhotnyuk, care în prima parte a sezonului a jucat tot în Liga 2, dar la Politehnica Iași.

Alexandru Ciocâlteu a semnat cu CSM Slatina

După aducerea atacantului ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk, echipa noastră continuă să-şi întărească compartimentul ofensiv.

Mijlocaşul Alexandru Ciocâlteu (32 de ani) va evolua în tricoul grupării slătinene.

Mijlocaşul ofensiv vine de la CSC Şelimbăr, formaţie pentru care a evoluat constant şi a marcat trei goluri în această primă parte a sezonului.

Ciocâlteu a mai evoluat, în decursul carierei, pentru echipele Dunărea Călăraşi, Petrolul Ploieşti, Aerostar Bacău, Metaloglobus Bucureşti, dar şi în străinătate, în prima ligă din Liban, la Racing Beirut, şi în Cipru, la ASIL Liysi.

Bun venit, Alexandru Ciocâlteu!”, a anunțat CSM Slatina pe pagina de Facebook.

CSM Slatina a renunțat la Radu Necşulescu 

Tot marți, 27 decembrie, CSM Slatina a anunțat și o plecare, prima a iernii. A fost reziliat contractul cu Radu Necşulescu (32 de ani), care a jucat destul de puțin în prima parte a sezonului, doar șapte meciuri de Liga 2. El ajunsese la CSM Slatina în vara lui 2019, de la Metalurgistul Cugir.

Înainte, mijlocașul a mai jucat pentru SC Oțelul și FC Hermnnstadt, iar acum se vede nevoit să schimbe din nou echipa.

De comun acord, clubul nostru s-a despărţit de mijlocaşul Radu Necşulescu (32 de ani). Îi mulţumim pentru contribuţia adusă în rezultatele echipei şi îi urăm succes în carieră!”, a anunțat CSM Slatina.

Foto principal: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloriei-buzau-risca-sa-ramana-fara-antrenor-adrian-mihalcea-contactat-pentru-a-reveni-in-superliga-19256901

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-incheie-anul-la-4-puncte-de-asigurarea-matematica-a-accederii-in-play-off-dar-conducerea-se-teme-nu-am-realizat-inca-nimic-greul-pentru-noi-abia-acum-urmeaza-19256898

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/partea-mai-putin-cunoscuta-a-vietii-lui-cristian-sirghi-petrecuta-in-italia-la-inceputul-carierei-de-fotbalist-nici-n-am-stiut-ce-a-venit-peste-mine-la-petrecere-este-exact-ca-in-filme-si-19256891

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cadou-de-craciun-pentru-dorinel-munteanu-sc-otelul-a-bifat-a-doua-achizitie-in-aceasta-iarna-mijlocasul-vine-de-la-unirea-slobozia-19256869

 

 

 

 

Andrei PASCU 27 Dec. 2022, 18:46 Liga 2
Pe aceeași temă