CSM Slatina n-a amânat amicalul cu Minerul Costeşti și l-a disputat în condiții speciale. Jucătorii echipei din Liga 2 au evoluat în treninguri, cu căciuli, pe un teren sintetic plin de apă, dar au câștigat ușor

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2023, 16:04 Liga 2
CSM Slatina n-a amânat amicalul cu Minerul Costeşti și l-a disputat în condiții speciale. Jucătorii echipei din Liga 2 au evoluat în treninguri, cu căciuli, pe un teren sintetic plin de apă, dar au câștigat ușor

CSM Slatina a disputat sâmbătă, la propria bază, în cadrul Complexului Sportiv ”1 Mai”, primul meci amical de după reluarea pregătirilor.

Oltenii întorși de aproape o săptămână din cantonamentul efectuat la Cheile Grădiștei au întâlnit Minerul Costeşti, locul 9 în Seria 6 a Ligii 3, și au câștigat cu scorul de 3-0.

Toate reușitele au venit în prima repriză.

CSM Slatina, 3-0 în amicalul cu Minerul Costeşti, pe o vreme rea și un teren greu

Câteva echipe din Liga 2 și-au anulat meciurile amicale pe care le aveau programate în aceste zile, din cauza condițiilor meteo, însă CSM Slatina nu a vrut să facă același lucru sâmbătă, cu prima partidă de verificare din această iarnă.

Nici la Slatina nu a fost vremea foarte blândă, cu ninsoare la ora disputării testului, confruntarea având loc pe un teren sintetic, și mai riscant pentru jucători, existând șanse mai mari să se accidenteze în astfel de condiții.

Din imaginile puse la dispoziție de formația din Liga 2, sinteticul nu a rezistat foarte bine la căderile de zăpadă și ploaia din ultimele zile și chiar s-au format bălți în anumite zone.

Printre marcatorii echipei CSM Slatina din amicalul cu Minerul Costești, și noul-venit Mykhaylo Plokhotnyuk

Fotbaliștii Slatinei au jucat în treninguri, iar câțiva dintre ei au evoluat chiar și cu căciuli. Cu toate acestea, clubul din divizia a doua s-a impus cu scorul de 3-0, în urma golurilor lui George Leaţă, Mykhaylo Plokhotnyuk şi Constantin Radu.

Antrenorul Daniel Oprescu a rulat toți jucătorii pe care îi are în lot în acest moment, aceasta fiind informația oferită de CSM Slatina pe pagina de Facebook, în privința modului în care a fost abordată prima partidă amicală a anului.

CSM Slatina-Minerul Costeşti, scor 3-0, în primul joc de pregătire

Echipa noastră a susţinut sâmbătă, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, primul joc de pregătire din această perioadă.

Gruparea pregătită de Daniel Oprescu a întâlnit echipa din eşalonul al treilea, Minerul Costeşti, pe care a învins-o cu 3-0. Golurile au fost marcate în prima repriză a jocului de către George Leaţă, atacantul nou-venit, Mykhaylo Plokhotnyuk, şi Constantin Radu.

Antrenorul echipei noastre, Daniel Oprescu, a folosit toţi jucătorii din lot, jocul fiind abordat cu formule diferite de start în cele două reprize”, a precizat CSM Slatina în privința partidei de sâmbătă, 28 ianuarie.

Alexandru Silveanu, în continuare în lotul echipei CSM Slatina, dar neprezentat oficial

Liga2.ro a aflat, totuși, primul 11 pe care a mizat Daniel Oprescu: Silveanu – Mitran, Smirnov, Sălcianu, A. Stan, Traşcu, M. Şerban, Leaţă, C-tin. Radu, Doman, Plokhotnyuk. În partea a doua au intrat ceilalți jucători din lot.

Trebuie remarcat faptul că portarul Alexandru Silveanu (19 ani) se află în continuare în lotul echipei CSM Slatina, chiar dacă nu a fost prezentat de club. În prima parte a sezonului, Silveanu a jucat la CS Comunal Șelimbăr, pentru care a prins numai patru meciuri în Liga 2.

Pentru Minerul Costești au evoluat din primul minut: D. Vlădoi – I. Marian, Stanca, Nicolăescu, Pătulea – Gruinea, Hulpușiu, Enache – Vasilescu, Tisanu, C. Ion. Au mai jucat C. Cotolan, Gavrilaș, Negoiță și Butuc.

CSM Slatina, meci amical cu Dinamo la început de februarie

Urmează un program încărcat de meciuri amicale pentru CSM Slatina, care până la reluarea Ligii 2 va mai întâlni șase echipe sub forma partidelor test. Următorul va avea loc în prima zi din luna februarie, Dinamo, iar ulterior va da peste o formație din Liga 3.

Jocurile de pregătire vor continua miercuri, 1 februarie, în compania celor de la Dinamo Bucureşti, locul disputării partidei nefiind deocamdată stabilit.

CSM Slatina va mai întâlni, până la primul meci oficial, programat pe 25 februarie, pe teren propriu cu Oţelul Galaţi, pe 4 februarie CSM Cetate Turnu Măgurele (acasă), pe 8 februarie Sporting Roşiori (acasă), pe 11 februarie Progresul Spartac (deplasare), pe 15 februarie CSA Steaua (locul disputării nu este stabilit) şi pe 18 februarie CS Comunal Şelimbăr (acasă)”, mai notează CSM Slatina.

Foto: CSM Slatina

Răzvan STÎNGĂ 28 Jan. 2023, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă