CSM Slatina a mai perfectat o achiziție: un mijlocaș care în ultimul an a jucat în Liga 3, dar care a mai evoluat sub comanda lui Daniel Oprescu la cele două foste echipe din Slatina

Marius ANGHEL 19 Jan. 2023, 13:45 Liga 2

Aflată de săptămâna trecută în cantonament la Cheile Grădiștei (Brașov), CSM Slatina anunță că are un nou jucător sub comanda antrenorului Daniel Oprescu.

Marian Anghelina, mijlocaș de 31 de ani originar din Potcoava (Olt), s-a alăturat formației din Slatina, oraș în care a mai evoluat și în trecut, la fosta echipă, antrenată tot de Oprescu.

Marian Anghelina revine în Liga 2 și va juca din nou la Slatina

Ultima dată la Viitorul Dăești, în Liga 3, Marian Anghelina este anunțat de CSM Slatina ca nouă achiziție, a treia care se alătură de acum echipei, fiindcă s-a bătut palma și cu Florin Răsdan de la Viitorul Pandurii, însă contractul cu acesta se va activa abia din vară, pentru noul sezon.

Mykhaylo Plokhotnyuk (ex Poli Iași) și Alexandru Ciocâlteu (ex CS Comunal Șelimbăr) sunt primele două mutări ale oltenilor, în lotul aflat în cantonament existând însă și un alt jucător nou, Alexandru Silveanu, portar despărțit în această iarnă de CS Comunal Șelimbăr.

”Mijlocaşul Marian Anghelina a ajuns în cantonamentul montan
Mijlocaşul central în vârstă de 31 de ani, Marian Anghelina, a ajuns în cantonamentul echipei noastre. Experimentatul jucător a mai evoluat sub comanda tehnicianului Daniel Oprescu, iar acum revine în tricoul grupării slătinene.
Mijlocaşul central defensiv este un foarte bun executant al loviturilor libere. În decursul carierei, Anghelina mai evoluat pentru Alro Slatina, FC Olt Slatina, FC Botoşani, SCM Piteşti, CS Mioveni, FCU Craiova 1948, Dacia Unirea Brăila, Ripensia Timişoara, Concordia Chiajna, dar şi pentru formaţiile din Liga a III-a, Vediţa Coloneşti şi Viitorul Dăeşti.
Echipa noastră i-a mai transferat, în această perioadă, pe atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk şi mijlocaşul ofensiv Alexandru Ciocâlteu, dar şi pe Florin Răsdan, ultimul urmând să se alăture echipei slătinene din vară, fiind în ultimele şase luni de contract cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
Echipa noastră va încheia stagiul centralizat duminică, 22 ianuarie, urmând ca la revenirea în localitate să susţină şapte meciuri de pregătire cu echipe din Liga a II-a şi Liga a III-a”, informează CSM Slatina pe pagina sa de Facebook.

Anghelina a mai fost antrenat de Daniel Oprescu la ALRO Slatina și FC Olt Slatina

Anghelina s-a despărțit în urmă cu un an de Concordia Chiajna, unde în prima parte a sezonului trecut a evoluat puțin pentru ilfoveni, în 10 meciuri (483 minute). A ajuns în Liga 3, unde în parte secundă a sezonului trecut a evoluat la Vedița Colonești. În vară a trecut la Viitorul Dăești, tot din Liga 3.

Cariera mijlocașului care a înscris mai multe goluri frumoase direct din lovitură liberă pe când evolua la CS Mioveni (2019-2020) a luat-o ușor la vale după ce a semnat cu ”FC U” Craiova, echipă cu care a reușit promovarea în prima ligă, dar la care nu a mai ieșit cu nimic în față, astfel că n-a fost păstrat în lot. A ajuns apoi la Concordia și după aceea a coborât în Liga 3.

În cariera sa a jucat totuși 2 meciuri în prima ligă, doar 47 de minute, în 2014, la FC Botoșani.

La Slatina a evoluat în două rânduri, la ALRO Slatina (2008-2014) și FC Olt Slatina (2015), cu care a evoluat cel mai sus în Liga 2. De-a lungul carierei sale, pe lângă echipele deja amintite, a mai îmbrăcat tricourile formațiilor Dinamo 2, CS Afumați, SCM Pitești (actuala Campionii FC Argeș), ACS Șirineasa (actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Dacia Unirea Brăila și Ripensia Timișoara.

 

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-in-cantonament-montan-19257860

https://liga2.prosport.ro/liga-3/soimii-lipova-isi-intareste-atacul-inclusiv-cu-unul-dintre-jucatorii-plecati-de-la-csm-slatina-aradenii-au-visat-la-gavra-si-dau-un-mijlocas-la-csc-dumbravita-19257838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-mai-renuntat-la-un-jucator-19257434

Marius ANGHEL 19 Jan. 2023, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă