CSM Slatina, la a patra plecare din pauza de iarnă. Oltenii s-au despărțit de fotbalistul care le-a adus un punct în ultimul meci din 2022: ”Problemele legate de adaptare au dus la reziliere”

Răzvan STÎNGĂ 09 Jan. 2023, 15:37 Liga 2
CSM Slatina, la a patra plecare din pauza de iarnă. Oltenii s-au despărțit de fotbalistul care le-a adus un punct în ultimul meci din 2022: ”Problemele legate de adaptare au dus la reziliere”

CSM Slatina a mai renunțat la un fotbalist, după ce a reluat pregătirile. Oltenii, care au avut primul antrenament săptămâna trecută, la 4 ianuarie, au anunțat azi, 9 ianuarie, plecarea mijlocașului portughez Alexandre Oliveira, în vârstă de 23 de ani.

CSM Slatina a mai renunțat la un jucător, la Alexandre Oliveira

Contractul a fost întrerupt de comun acord, după cum a informat CSM Slatina pe pagina de Facebook, colaborarea dintre părți fiind de numai jumătate de an. Alexandre Oliveira a sosit la Slatina în luna august a anului trecut, după experiența din Armenia, de la FC Noah.

Conform informațiilor oferite de CSM Slatina, problemele pentru care ibericul nu a evoluat la potențial maxim în Liga 2 au ținut de adaptare. În total, în experiența de la formația olteană, Oliveira a bifat nouă meciuri în campionat, 298 de minute, și a marcat un singur gol.

Alexandre Oliveira, gol la ultimul meci pentru CSM Slatina

Și-a trecut numele pe lista marcatorilor în chiar ultima partidă din 2022, din Liga 2, din etapa a 16-a, cu Progresul Spartac, confruntare terminată la egalitate, scor 1-1.

Clubul nostru s-a despărţit, pe cale amiabilă, de mijlocaşul portughez în vârstă de 23 de ani, Alexandre Miguel Simões Oliveira.

Alexandre a sosit în vară la echipa noastră, fiind la prima experienţă în fotbalul din România, iar problemele legate de adaptare au dus la rezilierea de comun acord a contractului.

Alexandre Miguel Simões Oliveira a mai evoluat, în trecut, la FC Noah, echipă din prima ligă a Armeniei.

Pentru echipa noastră, în actualul sezon al Ligii a II-a, a marcat un gol, în partida cu Progresul Spartac, încheiată la egalitate, scor 1-1. Îi mulţumim pentru aport şi îi urăm succes în carieră!”, a anunțat CSM Slatina pe pagina de Facebook.

CSM Slatina, patru plecări și două noutăți

CSM Slatina a ajuns, în urma rezilierii cu fotbalistul portughez, la patru plecări în această pauză de iarnă. Antrenorul Daniel Oprescu a renunțat și la Radu Necşulescu, Alexandru Popovici şi Remus Trancă.

La capitolul veniri, CSM Slatina și-a trecut în cont două achiziții, Mykhaylo Plokhotnyuk și Alexandru Ciocâlteu, dar mai sunt în planurile lui Daniel Oprescu și alte noutăți, urmând să vină chiar și jucători în probă.

Oricum, antrenorul își dorește ca lotul să fie conturat în totalitate până la plecarea în cantonamentul de la Fundata, care va debuta în câteva zile, la 13 ianuarie.

Foto: CSM Slatina

Răzvan STÎNGĂ 09 Jan. 2023, 15:37 Liga 2
Pe aceeași temă