Încă o achiziție pentru CSM Slatina, a cincea în această iarnă. Alexandru Silveanu a semnat și el

Marius ANGHEL 30 Jan. 2023, 16:02 Liga 2
Încă o achiziție pentru CSM Slatina, a cincea în această iarnă. Alexandru Silveanu a semnat și el

CSM Slatina și-a mai prezentat încă o achiziție perfectată în această iarnă. Este vorba despre portarul Alexandru Silveanu, plecat în această iarnă de la CS Comunal Șelimbăr.

Goalkeeperul de 19 ani originar din Pitești se afla în lotul oltenilor dinainte de plecarea în cantonamentul efectuat la Cheile Grădiștei, iar după mai bine de jumătate de lună l-a convins pe antrenorul Daniel Oprescu și a semnat un contract.

Alexandru Silveanu a semnat cu CSM Slatina

Alexandru Silveanu a mai evoluat în Liga 2 la Concordia Chiajna și la CS Comunal Șelimbăr. Pentru ilfoveni a prins 14 jocuri în sezonul trecut, iar pentru sibieni a jucat în 4 partide din prima parte a actualei ediții de campionat.

S-a despărțit de Șelimbăr la finalul anului trecut, iar la Slatina este a cincea achiziție din această iarnă.

”Alexandru Silveanu a semnat cu CSM Slatina
Oficialii echipei noastre au ajuns la o înţelegere cu tânărul goalkeeper piteştean, Alexandru Silveanu, care se află în lot încă de la începutul perioadei de pregătire.
Goalkeeperul în vârstă de 19 ani a început fotbalul la Şcoala „Dani Coman”. Acesta a mai evoluat pentru Astra Giurgiu, Concordia Chiajna şi CSC Şelimbăr.
Alexandru Silveanu are prezenţe la echipele Under 19 şi Under 20 ale României. Bun venit, Alexandru Silveanu!”, anunță CSM Slatina, club care astăzi, 30 ianuarie, îi urează la mulți ani lui Cătălin Doman, căpitanul echipei. Mijlocașul împlinește 35 de ani.

  • Interesant este faptul că Slatina anunță că Silveanu s-a aflat în lot ”de la începutul perioadei de pregătire”, adică din 4 ianuarie. Numele lui a apărut în lot abia la data de 13 ianuarie, când s-a plecat în cantonament. Poate până se reia campionatul clubul va mai anunța că a avut la pregătire și alți jucători, dar pe care i-a ținut pitiți de ochii suporterilor.

La Slatina, Silveanu se va lupta pentru un post de titular în poartă cu Ionuț Pop (25 de ani), integralist în prima parte a sezonului. Cătălin Preduț (22 ani) și Simion Velcu (22 ani) sunt și ei în lot, dar n-au avut șanse să joace în Liga 2.

Silveanu, a cincea achiziție a Slatinei pentru partea a doua a sezonului

În această campanie de achiziții de iarnă, cu CSM Slatina au mai semnat ucraineanul Mykhaylo Plokhotnyuk (ex Poli Iași), Alexandru Ciocâlteu (ex CS Comunal Șelimbăr), Marian Anghelina (ex Viitorul Dăești) și ucraineanul Yevhen Smirnov (ex FC Sfîntu Gheorghe / Moldova).

CSM Slatina l-a achiziționat și pe Florin Răsdan, de la Viitorul Pandurii, dar contractul cu acesta va intra în viguare abia din vară, adică pentru noul sezon.

La capitolul despărțiri, CSM Slatina a renunțat în această pauză de iarnă la Radu NecşulescuAlexandru PopoviciRemus Trancă și la portughezul Alexandre Oliveira, singurul jucător străin din lot în prima parte a sezonului. Acum și-a adus doi ucraineni.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-victorie-in-meciul-amical-cu-minerul-costesti-19258973

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-facut-a-patra-achizitie-a-iernii-19258625

Marius ANGHEL 30 Jan. 2023, 16:02 Liga 2
Pe aceeași temă