CSM Slatina a reluat pregătirile! Daniel Oprescu a mai renunțat la doi jucători și pregătește două achiziții: ”Vrem fotbaliști care se încadrează în fondul salarial”

Andrei PASCU 04 Jan. 2023, 20:31 Liga 2

CSM Slatina a reluat pregătirile miercuri, 4 ianuarie. A avut prima ședință de antrenament, iar în lot s-au regăsit și cele două achiziții, Mykhaylo Plokhotnyuk și Alexandru Ciocâlteu. Oltenii mai pregătesc și alte veniri, dar au și anunțat alte două despărțiri.

CSM Slatina s-a reunit. A mai anunțat două plecări

CSM Slatina a anunțat oficial, înaintea reunirii, doar plecarea lui Radu Necşulescu. În comunicatul reunirii, oltenii au mai precizat rezilierile contractuale cu Alexandru Popovici (34 de ani) şi Remus Trancă (23 de ani). Cei doi au jucat destul de mult în prima parte a sezonului, 12, respectiv 10 meciuri în Liga 2.

În plus, pe lângă cele 12 apariții, Alexandru Popovici a și reușit să marcheze un gol, chiar în partida din prima etapă, cu Concordia Chiajna, scor 3-0.

CSM Slatina vrea să contureze lotul până la plecarea în cantonament

În ciuda numărului de meciuri bifate de cei doi fotbaliști, antrenorul Daniel Oprescu a decis să renunțe la ei, iar acum se pregătește să mai facă două mutări.

Referitor la perioada de pregătire, CSM Slatina se va antrena acasă până săptămâna următoare, urmând să plece în cantonamentul de iarnă la 13 ianuarie, la Fundata, unde va sta până la 22 ianuarie.

Antrenorul echipei noastre, Daniel Oprescu, a condus astăzi primul antrenament din acest an. La reunire au fost prezenţi şi cei doi jucători transferaţi în această perioadă. Este vorba despre atacantul ucrainean Mykhaylo Plokhotnyuk şi mijlocaşul ofensiv Alexandru Ciocâlteu.

Cât priveşte plecările, din lot nu mai fac parte Radu Necşulescu, Alexandru Popovici şi Remus Trancă, cărora le mulţumim pentru munca depusă în cadrul clubului nostru.

Stagiul pregătirii centralizate va avea loc la Fundata, în perioada 13-22 ianuarie. Până atunci, staff-ul tehnic îşi propune să definitiveze lotul”, a anunțat CSM Slatina pe pagina de Facebook.

Daniel Oprescu va aduce și jucători în probă la CSM Slatina

Antrenorul Daniel Oprescu a oferit mai multe detalii cu privire la achiziții, urmând să vină chiar și jucători în probă la CSM Slatina. Oricum, el își dorește ca lotul să fie conturat în totalitate până la plecarea în cantonamentul de la Fundata.

Intenţia noastră este ca lotul să fie definitivat până la plecarea în cantonament. Vor veni şi jucători în probe, ne mai dorim să realizăm două transferuri, rămâne de văzut dacă vom reuşi, pentru că aducem jucători care trebuie să se încadreze în fondul salarial al clubului.

(N.r. – Referitor la perioada de pregătire) Pentru că avem vizita medicală, mâine şi poimâine vom avea câte un antrenament, după care vom susţine câte două pe zi, să ajungem la parametrii care să ne permită plecarea în cantonament.

(N.r. – Despre achizițiile lui Mykhaylo Plokhotnyuk și Alexandru Ciocâlteu) Am stat foarte bine din puncte de vedere defensiv, însă avem nevoie de un plus de calitate în atac, drept dovadă că cele două transferuri au fost realizate în acest sens”, a precizat Daniel Oprescu, conform News Flux.

CSM Slatina va juca toate meciurile de pregătire din pauza de iarnă după cantonamentul de la Fundata, după 22 ianuarie. Primul test va avea loc la 28 ianuarie, cu Minerul Costeşti (locul 9 în Seria 6 din Liga 3), pe teren propriu.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-doua-achizitie-e-iernii-19256905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/catalin-doman-fotbalistul-anului-la-csm-slatina-19256805

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-a-saptea-plecare-19256764

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-si-a-stabilit-adversarii-din-meciurile-amicale-din-aceasta-iarna-dinamo-si-steaua-sunt-doi-dintre-ei-19256713

 

 

Andrei PASCU 04 Jan. 2023, 20:31 Liga 2
Pe aceeași temă