CSM Slatina, la a patra achiziție a iernii. Cine e fundașul prezentat de olteni

Răzvan STÎNGĂ 24 Jan. 2023, 14:21 Liga 2
CSM Slatina, la a patra achiziție a iernii. Cine e fundașul prezentat de olteni

Abia întoarsă din cantonamentul de iarnă, CSM Slatina a mai făcut o achiziție, a patra pentru partea a doua a campionatului de Liga 2. Oltenii au reușit aducerea unui fotbalist născut în Ucraina, Yevhen Smirnov, fundaș central în vârstă de 29 de ani.

Până de curând, noua achiziție a Slatinei a evoluat în Republica Moldova, la Sfîntul Gheorghe Suruceni.

CSM Slatina, achiziție din Republica Moldova. Ucraineanul Yevhen Smirnov, prezentat de olteni

Experiențele lui Yevhen Smirnov se leagă până acum de Europa de Est, mai evoluând, pe lângă Ucraina (Chornomorets 2 și Chornomorets) și Republica Moldova (Sfîntul Gheorghe Suruceni), și în Kazakhstan (FK Turan) și Belarus (Gomel).

Are și un trofeu în palmares fundașul din Ucraina născut la Odesa, Cupa Republicii Moldova, în 2021.

Yevhen Smirnov, noul jucător al echipei noastre

Echipa noastră a obţinut semnătura fundaşului central Yevhen Smirnov (29 de ani), originar din Ucraina.

Fotbalistul născut pe 16 aprilie 1993, la Odessa, vine din prima ligă a Republicii Moldova, de la echipa Sfântul Gheorghe Suruceni.

Acesta a mai evoluat, în decursul carierei, la FC Sheriff Tiraspol, Cernomoreț Odessa, la FC Gomel, în Belarus, şi în Kazahstan, la FC Turan.

Bun venit, Yevhen Smirnov!”, a anunțat pe pagina de Facebook clubul din Olt.

CSM Slatina, la a patra achiziție pentru actualul sezon

Referitor la noutățile din echipa Slatinei, după ce i-a legitimat inițial pe Mykhaylo Plokhotnyuk (ex Poli Iași) și Alexandru Ciocâlteu (ex CS Comunal Șelimbăr), în timpul cantonamentului de la Cheile Grădiștei s-a alăturat lotului și experimentatul Marian Anghelina (ex Viitorul Dăești).

Trebuie precizat că slătinenii l-au achiziționat și pe Florin Răsdan, de la Viitorul Pandurii, dar acesta se va alătura lotului din vară, la finalul campionatului de Liga 2. Căpitanul gorjenilor a semnat din postura jucătorului aflat în ultimele șase luni de contract, astfel că va termina la Viitorul Pandurii sezonul.

Patru plecări de la CSM Slatina până acum

La capitolul despărțiri, CSM Slatina a renunțat în această pauză de iarnă la Radu NecşulescuAlexandru PopoviciRemus Trancă și la portughezul Alexandre Oliveira, singurul jucător străin din lot în prima parte a sezonului.

Foto: CSM Slatina

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Jan. 2023, 14:21 Liga 2
Pe aceeași temă