CSM Slatina și-a refăcut moralul după eșecul dur cu U Craiova cu o victorie cu Cetatea Turnu Măgurele

Marius ANGHEL 04 Feb. 2023, 16:38 Liga 2
CSM Slatina și-a refăcut moralul după eșecul dur cu U Craiova cu o victorie cu Cetatea Turnu Măgurele

La două zile distanță după ce a jucat și a pierdut amicalul de lux cu Universitatea Craiova, CSM Slatina a disputat un nou joc test.

Sâmbătă, 4 februarie, echipa olteană din Liga 2 a întâlnit-o pe terenul sintetic al bazei sale sportive pe CSM Cetatea Turnu Măgurele, clasata pe locul 4 în Seria a 6-a a Ligii 3. Cu 2-0 au câștigat Cătălin Doman și compania în fața trupei antrenate de Costin Lazăr.

CSM Slatina, victorie cu 2-0 în amicalul cu CSM Cetatea Turnu Măgurele

CSM Slatina și CSM Cetatea Turnu Măgurele s-au întâlnit astăzi pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv ”1 Mai” din Slatina. Divizionara secundă a marcat câte o dată pe repriză și, astfel, s-a impus cu scorul de 2-0. Au marcat Cătălin Doman, în minutul 24, şi George Leaţă, în minutul 85, potrivit informațiilor furnizate de clubul din Slatina.

Daniel Oprescu a utilizat, şi în această partidă, formule diferite de start în cele două reprize, astfel încât toţi jucătorii săi să aibă aproximativ acelaşi număr de minute jucate în amicale.

În prima repriză au evoluat: Simion Velcu – Alexandru Dinu, Alexandru Sălcianu, Marian Manea, Abel Stan, Dorin Toma, Marian Anghelina, Alexandru Ciocâlteu, Cătălin Doman, Constantin Radu, Mykhaylo Plokhotnyuk. În partea a doua au intrat: Cătălin Preduţ – Ionuț Mitran, Yevhen Smirnov, Laurențiu Hagiu, Alin Pisăru, Marian Şerban, Andrei Traşcu, George Leaţă, Luis Niţu, David Oprescu, David Palade.

Două victorii și o înfrângere pentru Slatina în amicale

În această perioadă de pregătire de iarnă, CSM Slatina a mai disputat două amical, cu Minerul Costeşti, pe care a învins-o cu 3-0, și cu Universitatea Craiova, în fața căreia a cedat cu scorul de 0-5.

Până la reluarea campionatului mai are jocuri de verificare cu Sporting Roşiori (acasă / 8 februarie), Progresul Spartac (deplasare / 11 februarie), Steaua (locul disputării nu este stabilit / 15 februarie) şi CS Comunal Şelimbăr (acasă / 18 februarie).

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-refuzat-sa-joace-cu-dinamo-si-a-ajuns-sa-intalneasca-u-craiova-csm-slatina-a-pierdut-la-scor-amicalul-cu-echipa-din-superliga-oprescu-era-normal-sa-fim-depasiti-la-toate-capitolele-19259437

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-explica-de-ce-a-decis-sa-nu-mai-joace-amicalul-cu-dinamo-pica-si-testul-cu-steaua-19259187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-achizitie-pentru-csm-slatina-a-cincea-in-aceasta-iarna-alexandru-silveanu-a-semnat-si-el-19259139

Marius ANGHEL 04 Feb. 2023, 16:38 Liga 2
Pe aceeași temă