CS Comunal Șelimbăr și CSM Slatina au terminat la egalitate ultimul lor meci amical, cu oltenii reușind de două ori să revină în meci

Ovidiu BOICA 31 Jul. 2022, 14:54 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr și CSM Slatina, viitoare adversare în noul sezon al Ligii 2, au terminat la egalitate, scor 2-2, ultimul lor meci de verificare din această vară.

Șelimbărul a condus de două ori Slatina, însă meciul s-a terminat cu scor egal

”Călăreții roșii” de la Șelimbăr au încheiat perioada precompetițională fără victorie în amicale. Sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, unde își vor disputa meciurile considerate pe teren propriu cel puțin în prima parte a sezonului, în 2022, jucătorii lui Eugen Beza au terminat la egalitate, scor 2-2, partida cu nou-promovata în liga secundă CSM Slatina.

După 0-0 la pauză, Șelimbărul a condus în două rânduri, prin reușitele lui Alexandru Dandea și Alexandru Ciocâlteu, acesta din urmă din penalty, dar a fost egalată de fiecare dată, prin golurile marcate de Alexandru Popovici şi George Leaţă.

Jocul cu formația din Slatina a fost cel în care a debutat ultimul jucător transferat de sibieni, atacantul francez Jordan Gele.

CS Comunal Șelimbăr: Mitrovic – Monea, Al. Dandea, Natea, Arhirii – Curtean, Rob. Boboc, Al. Luca – Ciocâlteu, Mir. Manole, Gele. După pauză, antrenorul Eugen Beza a utilizat restul jucătorilor din lot apți de joc.

CSM Slatina: I. Pop – Sălceanu, M.Manea, Pisăru, Mitran – D. Toma, Șerban, Dinu, Dav. Oprescu – Doman (Neicu 20), Al. Popovici. Au mai intrat, pe parcursul reprizei a doua: Şofaru, Leaţă, Magraon și A. Stan.

  • Cu o zi înainte Slatina a jucat un amical la Târgu Jiu și cu Viitorul Pandurii, în care antrenorul Daniel Oprescu a utilizați alți jucători din lot. Acel joc a fost pierdut cu scorul de 1-6.

Eugen Beza, nemulțumit: ”Am făcut un joc modest”

Bilanțul echipei din Șelimbăr în amicalele din această vară este de patru înfrângeri și două remize. În cantonamentul de la Bolu, Turcia, ”călăreții roșii” au pierdut cu nou-promovata în prima ligă din Rusia, FK Orenburg, scor 0-2, și cu 3-1 jocul cu Pendikspor (liga secundă din Turcia). Tot în cantonamentul de la Bolu, sibienii au făcut 2-2 cu Adanaspor, echipă din eșalonul secund al Turciei. La revenirea în România, trupa lui Beza a pierdut cu 1-2 testele cu Ripensia Timișoara și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, iar sâmbătă au remizat cu CSM Slatina (2-2).

”După cum ne-am obișnuit în ultimele meciuri, conducem și nu reușim să ținem de rezultat. Am făcut un joc modest, din punctul meu de vedere, nu am avut putere deloc, nu am avut dinamică și nu întâmplător nu am reușit să câștigăm.
Concluzia mea și cred că a noastră, ca și staff, este că mai avem nevoie de doi-trei jucători pe anumite poziții și trebuie să revenim un pic la felul cum am evoluat în sezonul trecut și cred că vom regla problemele”, a concluzionat Eugen Beza la capătul amicalului cu Slatina.

CSM Slatina, rezultate oscilante în amicale

De partea cealaltă, nou-promovata CSM Slatina a mai jucat amicale în această pregătire de vară cu U Craiova 1948 SA (Liga 1, scor 0-5), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2, scor 1-0), Campionii FC Argeș (Liga 1, scor 0-1), CSM Alexandria (Liga 3, scor 1-0) și din nou cu Viitorul Pandurii (1-6). Cu această remiză cu Șelimbăr, oltenii au un bilanț de două victorii, trei înfrângeri și o remiză.

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, CS Comunal Șelimbăr și CSM Slatina joacă sâmbătă, de la ora 11:00. Sibienii au meci acasă cu FC Brașov, iar oltenii vor evolua în deplasare la Concordia Chiajna.

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-castigat-la-scor-de-tenis-ultimul-amical-al-verii-adversara-csm-slatina-a-menajat-o-parte-dintre-jucatorii-pentru-un-alt-test-19238848

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-francez-de-aproape-2-metri-a-semnat-cu-cs-comunal-selimbar-vine-din-liga-a-treia-din-elvetia-iar-sibienii-i-au-dat-tricoul-cu-numarul-10-a-venit-momentul-sa-descopar-altceva-19238743

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-da-startul-noului-sezon-de-liga-2-la-chiar-prima-participare-a-sa-in-acest-esalon-steaua-joaca-in-incheierea-primei-etape-programul-rundei-si-meciurile-televizate-19238660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-va-juca-meciurile-de-pe-teren-propriu-din-noul-sezon-de-liga-2-tot-la-ramnicu-valcea-directorul-cornel-stanila-despre-alegerea-clubului-19238504

Ovidiu BOICA 31 Jul. 2022, 14:54 Liga 2
Pe aceeași temă