VIDEO | CS Comunal Șelimbăr a pierdut primul amical din Turcia, cu rușii de la FK Orenburg. Vișa, gafă mare la unul dintre goluri

Marius ANGHEL 11 Jul. 2022, 00:39 Liga 2

Aflată de luni, 4 iulie, în cantonament în Turcia, la Bolu, echipa CS Comunal Șelimbăr a disputat vineri, 8 iulie, primul ei test în acest stagiul de pregătire.

Trupa sibiană antrenată de Eugen Beza a cedat cu scorul de 0-2 testul cu rușii de la FK Orenburg, o nou-promovată în prima ligă, după ce a câștigat barajul cu FK Ufa.

Bogdan Vișa, gafă mare la golul al doilea al rușilor de la FK Orenburg

Partida desfășurată la baza celor de la Bolu a celor de la Fenerbahce a avut o primă repriză fără gol și o a doua în care rușii au punctat de două ori după o oră de joc.

Dmitri Vorobjev a înscris primul în minutul 60, după o pătrundere lejeră în careu, din stânga, finalizată cu un șut năpraznic din circa 12 metri lateral la colțul lung, spre vinclu, fără șanse pentru portar. Ulterior, în minutul 67, Vladimir Sychevoy a profitat de o pasă slabă cu capul spre propria poartă a lui Bogdan Vișa, i-a luat fața goalkeeperului Aleksander Mitrovic chiar în marginea careului, a trimis cu capul peste el și a înscris în poarta goală.

CS Comunal Șelimbăr a început în formula: Silveanu – Monea, Dandea, Natea, Arhirii – Vecerdea, Cărăruș, Rob. Boboc, Al. Luca, Mir. Manole – Visic. În repriza secundă au luat startul: Mitrovic – Monea, Vișa, R. Crișan, Arhirii – D. Ursu, Curtean, Cărăruș, Buzan, Ciocâlteu, Cîrstean. Pe parcurs au intrat și Octavian Ursu și Tudor Hulpușiu.

Eugen Beza: ”Am făcut o primă repriză excelentă din punct de vedere defensiv”

Despre acest prim amical din Turcia, antrenorul Eugen Beza s-a declarat mulțumit, având în vedere că echipa sa venea după trei zile intense de antrenamente. L-a impresionat în primul rând evoluația din prima repriză, iar greșelile din care rușii au înscris nu-l îngrijorează.

”Am urmărit în acest prim meci, în primul rând, partea defensivă, am pus în practică ceea ce am lucrat în ultimul timp. Veneam după trei zile cu câte două antrenamente, a fost încărcătură mare din punctul ăsta de vedere. Dar, per ansamblu, sunt mulțumit, pentru că golurile au venit pe două greșeli personale, și este normal, pe fondul acesta de oboseală, să se întâmple așa ceva. Băieții noi, care au venit, încep să se integreze. Băieții vechi, îi știm, sunt același grup bun, puternic, au răspuns foarte bine, pentru că au fost trei zile intense și, cu toate acestea, am făcut o primă repriză excelentă din punct de vedere defensiv. Adversarul nu și-a creat nicio ocazie. Am întâlnit o echipă foarte bună, care joacă la nivel superior și este la al cincilea joc de pregătire”, a spus Eugen Beza după jocul cu FK Orenburg.

CS Comunal Șelimbăr mai are două amicale programate în stagiul turcesc. Primul are loc luni, 11 iulie, cu Adanaspor, iar al doilea se joacă miercuri, 13 iulie, cu Eyupspor. Ambele adversare sunt din liga secundă a Turciei.

Rezumatul amicalului CS Comunal Șelimbăr – FK Orenburg 0-2:

Concluziile lui Eugen Beza după CS Comunal Șelimbăr – FK Orenburg 0-2:

Înregistrarea amicalului dintre CS Comunal Șelimbăr și FK Orenburg, scor 0-2:

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr
Video: FK Orenburg

Marius ANGHEL 11 Jul. 2022, 00:39 Liga 2
Pe aceeași temă