CS Comunal Șelimbăr a remizat cu Adanaspor în al doilea amical din cantonamentul din Turcia, cu o desfășurare spectaculoasă de scor

Ovidiu BOICA 11 Jul. 2022, 23:38 Liga 2

După eșecul cu scorul de 0-2 în fața rușilor de la FK Orenburg, CS Comunal Șelimbăr a terminat la egalitate meciul amical cu Adanaspor, al doilea desfășurat în cantonamentul din Turcia.

Alexandru Luca și Alexandru Ciocâlteu au înscris primele goluri ale ”călăreților roșii” în jocurile de pregătire de la Bolu.

CS Comunal Șelimbăr și Adanaspor au remizat în amicalul din Turcia

La începutul acestei săptămâni, luni, CS Comunal Șelimbăr a terminat la egalitate al doilea amical susținut în străinătate, cu Adanaspor, clasată pe locul 15 din 19 în sezonul trecut al ligii secunde din Turcia.

Alexandru Luca a deschis scorul în minutul 5, până la pauză turcii egalând dintr-o lovitură de la 11 metri executată de Yousset Ait Bennasser (37). Adanaspor a trecut în avantaj la 5 minute de la reluarea jocului, după reușita lui Ahmethan Kose (50), egalarea venind imediat din gheata lui Alexandru Ciocâlteu (53), în urma unui șut din afara careului de 16 metri.

Eugen Beza a început cu ”unsprezecele”: Aleksander Mitrovic – George Monea, Alexandru Dandea, Radu Crișan, Igor Arhirii – Mircea Manole, Ion Cărăruș, Alexandru Curtean, Alexandru Luca, Alexandru Ciocâlteu – Adrian Cîrstean. După pauză au jucat: Alexandru Silveanu – George Monea, Bogdan Vișa, Ciprian Natea, Igor Arhirii, Lucian Buzan, Robert Boboc, Ion Cărăruș, Alexandru Ciocâlteu, Octavian Ursu – Stefan Visic.

CS Comunal Șelimbăr mai are un amical programat în stagiul turcesc. Miercuri, 13 iulie, va întâlni Eyupspor, locul 6 în sezonul trecut de ligă secundă.

Declarațiile date de Eugen Beza după amicalul dintre CS Comunal Șelimbăr și Adanaspor:

Foto: Adanaspor A.Ş.

Ovidiu BOICA 11 Jul. 2022, 23:38 Liga 2
Pe aceeași temă