Probleme pe final pentru CS Comunal Șelimbăr! Sibienii au pierdut amicalul cu Viitorul Pandurii exact cum o făcuseră și cu Ripensia. Eugen Beza: ”Aici trebuie să tragem noi concluziile referitoare la lot”

Marius ANGHEL 24 Jul. 2022, 16:34 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr surprinde cu rezultatele înregistrate în amicalele disputate după încheierea cantonamentului din Turcia, pe ultima 100 de metri de pregătire înainte de startul noului sezon de Liga 2.

După eșecul de la Simeria contra Ripensiei Timișoara (scor 1-2), echipa antrenată de Eugen Beza a cedat și partida desfășurată la Râmnicu Vâlcea, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (scor 1-2). Ambele adversare ale sibienilor sunt oponente din Liga 2, însă formații mai slab cotate.

Șelimbăr a condus la pauză în testul cu Viitorul Pandurii, însă a pierdut pe final

La fel ca în jocul test cu Ripensia, trupa din Șelimbăr a condus la pauză și a cedat pe final.

Adrian Cîrstean a marcat pentru sibieni în minutul 35, în timp ce pentru Viitorul Pandurii au înscris Alexandru Dulca, în minutul 61, și Alex Băican, în minutul 76, potrivit informațiilor furnizate de CS Comunal Șelimbăr.

Eugen Beza a început partida astfel: Silveanu – Monea, Dandea, Natea, Arhirii – Rob. Boboc, Cărăruș, Al. Luca, Oct. Ursu, Ciocâlteu – Cîrstean. După pauză au fost utilizați toți jucătorii aflați în lot.

Viitorul Pandurii, în prima repriză: Opric – Dănescu, Ad. Stoian, Băican, Godja – Brînzan, Țegle – Mitrică, Vulpe, Gîrbiță – Dodoi
Viitorul Pandurii, în a doua repriză: R. Geantă – I. Sîrbu, Core, Misarăș, Pîrcălabu – Banu, Caba – Micle, Vespe, Al. Dulca – Cl. Dragu
Antrenor: Florin Stîngă

Eugen Beza: ”Odată cu schimbările, lucrurile parcă se dezorganizează și aici trebuie să tragem noi concluziile referitoare la lot”

După meci, antrenorul echipei din Șelimbăr a remarcat desfășurarea aproape asemănătoare a jocului cu Viitorul Pandurii cu cel cu Ripensia, faptul că cei nou-intrați pe teren în repriza secundă nu mențin același ritm și se ajunge la dezorganizare și goluri primite.

”Se pare că nu am rezolvat probleme din meciul cu Ripensia. Poate un plus pentru prima repriză și primele 10 minute din a doua repriză, în care am jucat bine, am fost altfel decât în meciul cu Ripensia, mult mai fresh (n.r. – proaspeți), mai tonici, dar, odată cu schimbările, lucrurile parcă se dezorganizează și aici trebuie să tragem noi concluziile referitoare la lot. Tocmai asta am discutat cu ei după meciul cu Ripensia, le-am explicat că aveam 1-0 la pauză, nu le-am cerut să facem 2-0, 3-0, dar eu sunt încrezător, pentru că și în meciul cu Ripensia, și cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu am dus-o bine 65 de minute”, a declarat Eugen Beza în interviul acordat clubului la finalul jocului.

Beza a vorbit și despre programul formației sale în startul noului sezon, stabilit miercuri de FRF, prin tragere la sorți, considerându-l bun. Echipa sibiană începe cu două meciuri pe teren propriu, cu FC Brașov și Poli Timișoara, iar în primele cinci etape va mai întâlni Progresul Spartac (deplasare), SC Oțelul Galați (acasă) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (deplasare). Șelimbărul își va desfășura partidele de ”acasă”, pentru început, tot în județul Vâlcea, la Râmnicu Vâlcea, unde a jucat și în play-out-ul sezonului trecut.

”Este o tragere la sorți bună, nu întâlnim adversari care au pretenții mari de a promova, dar întâlnim echipe care sunt conduse de antrenori cu experiență, buni și va fi dificil. Dar mă concentrez doar pe meciul cu Brașovul, pentru că trebuie să le luăm pe rând. Fiecare punct și puncte contează și cred că ăsta e focusul (n.r. – concentrarea) nostru”, a comentat Eugen Beza.

Ce rezultate au avut Șelimbăr și Viitorul Pandurii în celelalte meciuri amicale din această vară și ce urmează pentru ele

CS Comunal Șelimbăr a fost la al doilea amical disputat în țară în această vară, după cele trei desfășurate în cantonamentul din Turcia, în care a întâlnit FK Orenburg (scor 0-2, nou-promovați în prima ligă rusă), Adanaspor (scor 2-2, din liga secundă turcă) și Pendikspor (scor 1-3, din liga secundă turcă), iar apoi a cedat contra Ripensiei Timișoara (scor 1-2).

Echipa sibiană va juca următorul amical sâmbătă, tot la Râmnicu Vâlcea, de la ora 11:00, cu CSM Slatina, o viitoare adversară în noul sezon de Liga 2. Va fi ultimul joc test înainte de începerea ediției 2022-2023 a eșalonului secund, în care Șelimbărul va juca pe teren propriu cu FC Brașov.

De partea cealaltă, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a mai disputat trei amicale în această vară, înregistrând următoarele rezultate: 0-1 cu CSM Slatina, 3-0 cu Viitorul Șimian și 1-1 cu Viitorul Dăești.

Următorul adversar al formației antrenate de Florin Stîngă este Unirea Bascov, joc programat miercuri, 27 iulie, de la ora 18:00, la echipa din Liga 3. Sâmbăta, Viitorul Pandurii avea programat inițial un joc la Târgu Jiu cu CSM Slatina, însă acesta se pare că nu va mai avea loc, fiindcă Șelimbărul anunță că ea va întâlni nou-promovata olteană în Liga 2.

Concluziile lui Eugen Beza la finalul amicalului CS Comunal Șelimbăr – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 1-2:

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-278-de-jucatori-au-debutat-in-liga-2-in-sezonul-2021-2022-unirea-constanta-a-avut-cei-mai-multi-u-cluj-cei-mai-putini-printre-care-si-golgheterul-slobozia-l-a-dat-p-19238322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-si-a-taxat-jucatorii-dupa-esecul-din-amicalul-cu-ripensia-ne-am-vazut-castigatori-antrenorul-selimbarului-dezamagit-de-greselile-fotbalistilor-de-la-care-are-mari-prete-19238130

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-egala-cu-viitorul-daesti-motivul-pentru-care-amicalul-retur-al-gorjenilor-cu-viitorul-simian-programat-in-aceeasi-zi-n-a-mai-avut-loc-19238086

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-impus-in-amicalul-cu-cs-comunal-selimbar-ultimul-din-cantonamentul-de-la-hateg-antrenorul-timisorenilor-e-sincer-si-spune-ca-echipa-sa-nu-merita-victoria-19238029

https://liga2.prosport.ro/seria-1/astazi-se-trage-la-sorti-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-procedura-de-stabilire-a-jocurilor-19237953

Marius ANGHEL 24 Jul. 2022, 16:34 Liga 2
Pe aceeași temă