CSM Slatina nu a convins în amicalul cu CSM Alexandria. Doar victorie la limită pentru echipa lui Oprescu în fața unui adversar din Liga 3

Andi SÂRBU 26 Jul. 2022, 17:44 Liga 2

CSM Slatina s-a impun la limită, cu scorul de 1-0, în primul din cele trei amicale pe care le va desfășura în această săptămână. Echipa nou-promovată în Liga 2 antrenată de Daniel Oprescu a trecut în deplasare, pe stadionul CSS Peco, de CSM Alexandria, formație din Liga 3 preluată în această vară de Ștefan Odoroabă.

Singurul gol al partidei i-a aparținut lui Remus Trancă în prima parte a jocului, chiar înainte de pauză, în minutul 43, la capătul unei acțiuni prelungite de atac a echipei sale.

De notat din acest amical ar mai fi că, în repriza a doua, fundașul stânga al Slatinei, Alexandru Dinu, a suferit o entorsă și a avut nevoie să fie înlocuit.

Slatina mai are două amicale programate în această săptămână

Daniel Oprescu a rulat în acest meci amical toți jucătorii disponibili din lot, în fiecare repriză aliniind o formulă diferită.

CSM Slatina, prima repriză: Preduţ – Pisăru, Bărbuţi, Sălcianu, A. Stan, D. Toma, Necşulescu, C-tin. Radu, Trancă, Al. Popovici, Neicu
CSM Slatina, a doua repriză: I. Pop – Mitran, M. Manea, Gherghe, Deta, Traşcu, Dav. Oprescu, Al. Neagu, Al. Dinu, Doman, L. Niţu

În această pregătire de vară, CSM Slatina a mai jucat amicale cu U Craiova 1948 SA (Liga 1, scor 0-5), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (Liga 2, scor 1-0) și Campionii FC Argeș (Liga 1, scor 0-1).

Până la prima partidă oficială din noul sezon de Liga 2, în deplasare cu Concordia Chiajna, trupa olteană mai are stabilite încă două jocuri test, cu Viitorul Pandurii, vineri, la Târgu Jiu, și cu CS Comunal Şelimbăr, sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea.

Cătălin Defta, de la Poli Iași la CSM Alexandria

De partea cealaltă, CSM Alexandria a transmis printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook scorul acestui prim amical desfășurat în această vară, nu a precizat jucătorii utilizați de Ștefan Odoroabă, însă a anunțat că a folosit trei jucători nou-veniți în lot. Este vorba despre Ionuț Teodorescu și Eduard Niță, ambii de la Unirea Bascov, și Cătălin Defta, de la Poli Iași.

Echipa preluată în această vară de Ștefan Odoroabă, care i-a luat locul lui Cristian Dănălache, și-a anunțat zilele trecute și prima achiziție pentru noul sezon.

Fundașul Cătălin Defta (18 ani) vine de la divizionara secundă Politehnica Iași. Jucătorul originar chiar din Alexandria a evoluat pentru echipa din Copou în 5 jocuri (314 minute) în sezonul trecut de Liga 2.

”Am reușit să obținem semnătura lui Defta Cătălin în vârstă de 19 ani născut în Alexandria. Acesta a evoluat în sezonul trecut pentru Politehnica Iași Liga 2! Bine ai revenit acasă și mult succes!!!”, a transmis trupa din Alexandria.

Următorul amical al echipei din Liga 3 va avea loc sâmbtăă, de la ora 11:00, la București, cu Steaua.

 

Foto: CSM Slatina și CSM Alexandria

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-esec-la-limita-in-trivale-cu-prim-divizionara-campionii-fc-arges-predut-a-aparat-un-penalty-daniel-oprescu-e-nemultumit-de-faza-golului-19238009

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-alexandria-cu-alt-antrenor-la-startul-sezonului-de-liga-3-colaborarea-cu-cristian-danalache-s-a-terminat-iar-clubul-a-numit-un-nou-principal-19237738

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-amicale-intr-o-saptamana-pentru-csm-slatina-daniel-oprescu-trage-ultimele-concluzii-inainte-de-startul-noului-sezon-de-liga-2-19238477

Andi SÂRBU 26 Jul. 2022, 17:44 Liga 2
Pe aceeași temă