CSM Slatina, victorie cu Viitorul Pandurii pe parcursul a două ore de joc. Unicul gol, marcat din penalty

Mircea OGLINDOIU 13 Jul. 2022, 00:23 Liga 2

Pe terenul de antrenament din cadrul Complexului Sportiv ”1 Mai” din Slatina, CSM Slatina a dispus, marți, cu scorul de 1-0 de Viitorul Pandurii Târgu Jiu, prin golul izbutit de Cătălin Doman în prima repriză, din penalty!

Partida de verificare de pe malul Oltului s-a disputat pe durata a două reprize a câte 60 de minute fiecare.

Daniel Oprescu a folosit trei echipe în amicalul de două ore cu Viitorul Pandurii

Noul antrenor al nou-promovatei din Slatina, Daniel Oprescu, a oferit fiecărui jucător aflat în lot cel puțin 30 de minute, pe parcursul testului cu viitoarea colegă de campionat.

”A fost un antrenament specific, într-o perioadă de acumulări. Mai avem trei săptămâni de pregătire, avem timp să lucrăm la cristalizarea unui prim unsprezece. Până atunci, ei trebuie să tragă tare în antrenamente şi, bineînţeles, în jocurile de pregătire, ca să poată să-şi câştige locul în primul unsprezece. Concurenţa este benefică”, a declarat Daniel Oprescu, conform paginii oficiale de Facebook a CSM Slatina. De data aceasta, față de partida precedentă, oficialii clubului au oferit și echipa utilizată.

CSM Slatina a mizat în primele 60 de minute pe: Preduţ – Dinu, Sălcianu, M. Manea, I. Mitran (Ab. Stan), Traşcu, Şerban, R. Trancă (Deta), Doman (Al. Popovici), Dav. Oprescu (C-tin. Radu), Lazăr (L. Niţu), iar în repriza secundă au jucat: Pop – Pisăru, Bărbuţi, Gherghe, Ab. Stan (B. Enache), D.Toma, Al. Neagu, Deta (Cr. Dinu), Al. Popovici (Necşulescu), C-tin. Radu (Leaţă), L. Niţu (Neicu).

Se poate remarca că la CSM Slatina a ajuns Robert Gherghe, ultima dată la FC Brașov.

Florin Stîngă are nume noi sub comandă la Viitorul Pandurii

În schimb, Florin Stîngă a ales să utilizeze câte o echipă diferită pe repriză în amicalul de la Slatina.

În prima parte au jucat: Krupenschi – Dănescu, Ad. Stoian, Băican, Godja – Brînzan, Țegle – Al. Dulca, Mitrică, Gîrbiță – R. Gab. Zamfir. În repriza a doua au fost fost utilizați: Geantă – Chelariu, Core, Misarăș, Băican – Banu, Caba – Costea, Vulpe, Vespe – C. Zamfir.

Anunțați de antrenorul Stîngă ca achiziționați, dintre jucătorii Robert Grecu, Claudiu Dragu și Adrian Stoian a mai rămas la Viitorul Pandurii doar ultimul. Primii doi au ales să plece de la echipă după ce, din informațiile Liga2.ro, propunerea contractuală primită prin telefon, prin care au fost atrași la Târgu Jiu, n-a mai coincis cu cea din momentul întâlnirii față în față cu patronul. Astfel, Grecu a ajuns în Liga 3, la Viitorul Dăești, iar Dragu a preferat și el să nu mai rămână la Viitorul Pandurii. Stoian a rămas alături de antrenorul Stîngă.

În schimb, la Viitorul Pandurii au mai apărut câțiva jucători noi. Este vorba despre Cosmin Zamfir, fost Viitorul Constanța și Unirea Constanța, și Paulian Banu, pe acesta din urmă Florin Stîngă antrenându-l la Astra în prima parte a sezonului recent încheiat.

CSM Slatina nu mai joacă amical cu Dinamo. Viitorul Pandurii a fost la primul test în această vară

CSM Slatina și Viitorul Pandurii se vor reîntâlni într-un nou amical, programat de această dată la Târgu Jiu, în data de 30 iunie.

Sâmbătă, CSM Slatina ar fi trebuit să dispute o partidă de verificare cu Dinamo, însă fosta prim-divizionară a anunțat că nu se prezintă la joc. În primul test al verii, CSM Slatina fusese învinsă cu scorul de 5-0 de ”FC U” Craiova.

Viitorul Pandurii s-a aflat la primul amical disputat în această vară, iar următorul îl are programat cu Viitorul Șimian, în data de 19 iulie.

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/seria-1/statistica-100-fotbalisti-straini-au-jucat-in-liga-2-in-sezonul-2021-2022-patru-au-evoluat-pentru-cate-doua-echipe-cei-mai-multi-a-utilizat-fk-miercurea-ciuc-iar-un-club-nu-a-avut-niciunul-53-di-19237190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cele-cinci-nou-promovate-au-primit-certificarea-pentru-liga-2-corvinul-hunedoara-si-csm-resita-raman-sa-astepte-minuni-cele-20-de-echipe-care-vor-evolua-in-sezonul-2022-2023-de-esalon-secu-19236838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-drastic-la-debutul-oficial-al-lui-daniel-oprescu-pe-banca-nou-promovatei-csm-slatina-fostul-selectioner-al-nationalei-u18-a-gasit-repede-scuze-19236795

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-stinga-vrea-sa-faca-performanta-la-targu-jiu-unde-am-cunoscut-consacrarea-ca-jucator-primele-trei-achizitii-facute-de-viitorul-pandurii-sub-conducerea-noului-ei-antrenor-19236574

Mircea OGLINDOIU 13 Jul. 2022, 00:23 Liga 2
Pe aceeași temă