CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de încă doi jucători, unul dintre ei fiind cedat la FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 15 Feb. 2022, 15:09 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de încă doi jucători, unul dintre ei fiind cedat la FC Hermannstadt

În ultima zi a perioadei de transferuri din această iarnă, ieri, 14 februarie, CS Comunal Șelimbăr a anunțat despărțirea de încă doi jucători pe care i-a avut în lot în prima parte a sezonului Ligii 2.

Echipa din comuna de lângă Sibiu nu va mai continua cu mijlocașul de 18 ani Alexandru Badea și fundașul de 24 de ani Radu Criștiu.

Alexandru Badea, cedat la echipa secundă a celor de la FC Hermannstadt

Alexandru Badea este originar din Sibiu și în prima parte a sezonului a evoluat pentru echipa din Șelimbăr 12 minute în finalul meciul din prima etapă cu Dacia Unirea Brăila (scor 3-1). Ulterior nu a mai fost utilizat de Eugen Beza, iar clubul anunță acum că a ajuns la un acord cu FC Hermannstadt privind împrumutul său până la finalul sezonului de Liga 3 la echipa secundă a ”alb-roșilor”.

Badea nu a participat nici la reunirea Șelimbărului și nu a fost prezent nici în cantonamentul din Antalya.

”CSC 1599 Selimbar a ajuns la un acord cu FC Hermannstadt pentru tânărul jucător Alexandru Badea (18 ani). Mijlocașul echipei noastre va fi împrumutat până la sfârșitul campionatului la echipa secundă a clubului sibian , pentru a avea cât mai multe meciuri “in picioare”.
Multă baftă Bădiță !!!”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr.

Radu Criștiu a ajuns la AFC Odorheiu Secuiesc

În schimb, Radu Criștiu, legitimat în vara trecută după ce s-a despărțit de ”FC U” Craiova, n-a mai fost dorit nici el de Eugen Beza și a fost cedat la AFC Odorheiu Secuiesc, liderul Seriei a 5-a în Liga 3. Fundașul originar tot din Sibiu, în trecut fost și la FC Hermannstadt, a prins minutele de prelungiri în meciurile cu Dunărea Călărași (1-0, în etapa 5) și Steaua (0-0, în etapa 7), insuficient pentru a confirma ceva la Șelimbăr.

”Mulțumim, Radu Criștiu!!!
CSC 1599 Selimbar a ajuns la o înțelegere cu formația AFC Odorheiul Secuiesc privind transferul definitiv al jucătorului Radu Criștiu.
Mult succes Radu !!!”, a comunicat echipa din Șelimbăr.

În această iarnă, nou-promovata s-a mai despărțit de Massimo Goh N’cede, Messie Biatoumoussoka, Alexandru Neacșa și Andrei Roșu.

La capitolul achiziții, Șelimbărul i-a anunțat până acum pe Lucian Buzan (ultima dată la FC Hermannstadt), Bogdan Rotar (împrumut de la FK Miercurea Ciuc) și Tudor Telcean (ultima dată la Campionii FC Argeș, împrumutat de la ”U” Cluj). În cantonamentul din Turcia au fost prezenți și Alexandru Costiniuc și Tudor Hulpușiu, despre care clubul n-a comunicat nimic, dacă au fost păstrați sau nu.

Șelimbărul nu și-a anunțat programul până la reluarea Ligii 2

În altă ordine de idei, CS Comunal Șelimbăr suferă grav la capitolul comunicare după ce în această iarnă s-a despărțit de ofițerul de presă Cătălin Crăciun, cel care s-a ocupat de promovarea echipei în meciul social. Până la găsirea unui nou colaborator, care să corespundă cerințelor antrenorului Eugen Beza și conducerii clubului, trupa care își desfășoară meciurile de acasă la Avrig a revenit în țară din cantonamentul din Antalya, însă nu a comunicat și ultimul rezultat înregistrat în amicalele disputate pe pământ turcesc.

După eșecul drastic cu polonezii de la LKS Lodz (scor 0-5), în care dădea ca exemplu înfrângerea cu 0-6 a Universității Cluj cu Korona Kielce, Șelimbărul n-a mai spus nimic despre meciul cu Jedinstvo UB, ultimul pe care l-a avut programat în Turcia. Cu sârbii din liga a treia, echipa lui Beza a remizat la scorul de 0-0, meci în care românii au avut și un eliminat înainte de pauză.

Altfel, CS Comunal Șelimbăr a disputat în acest an amicale cu ”FC U” Craiova (0-3), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (0-4), CSM Deva (1-3), FC Hermannstadt (3-3), în țară, SKA Khabarovsk (locul 5 în liga secundă a Rusiei, 0-1), FK Kamaz (locul 13 în liga secundă a Rusiei, 1-0), LKS Lodz (locul 9 din 18 în eșalonul secund al Poloniei, 0-5) și Jedinstvo UB (locul 2 în seria Vest a ligii a treia din Serbia, 0-0).

Echipa nu a comunicat nici programul pe care îl are în ultima perioadă a pregătirii până la reluarea campionatului Ligii 2, primul meci oficial din 2022 pe care clasata pe locul 9 după 16 etape îl va avea va fi în deplasare la Metaloglobus București (locul 11), la 26 februarie.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/liga-3/afc-odorheiu-secuiesc-intariri-de-la-fk-miercurea-ciuc-si-cs-comunal-selimbar-pentru-indeplinirea-obiectivului-de-a-promova-in-liga-2-19219461

https://liga2.prosport.ro/seria-1/zece-jucatori-de-la-echipe-din-liga-2-convocati-la-nationala-u19-de-adrian-vasii-testul-final-un-amical-cu-poli-iasi-19219408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/infrangere-usturatoare-pentru-cs-comunal-selimbar-cu-polonezii-de-la-lks-lodz-sibienii-acuza-oboseala-19218794

Marius ANGHEL 15 Feb. 2022, 15:09 Liga 2
Pe aceeași temă