Atacant de la FK Miercurea Ciuc pentru Șelimbăr! Bogdan Rotar, a doua achiziție a sibienilor: ”M-am întors acasă cu gândul la rezultate bune și dornic de performanță”

Ovidiu BOICA 17 Jan. 2022, 18:06 Liga 2
Atacant de la FK Miercurea Ciuc pentru Șelimbăr! Bogdan Rotar, a doua achiziție a sibienilor: ”M-am întors acasă cu gândul la rezultate bune și dornic de performanță”

Vârful de atac Bogdan Rotar (20 de ani, la 18 ianuarie) se întoarce la Șelimbăr pentru o jumătate de an, sub formă de împrumut.

Fotbalistul originar din Sibiu a semnat, astăzi, cu CS Comunal Șelimbăr un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Rotar a jucat ultima dată la FK Miercurea Ciuc, echipă care se află, de asemenea, în cursa pentru un loc în play-off-ul Ligii 2, la fel ca noua sa formație.

Bogdan Rotar a mai fost la Șelimbăr, însă FK Miercurea Ciuc l-a deturnat

Produs al clubului sibian FC Interstar, Bogdan Rotar a fost luat prima dată la echipa din Șelimbăr în vara anului 2020, însă n-a apucat să joace în vreun meci oficial. Atacantul a fost remarcat de antrenorul celor de la FK Miercurea, Valentin Suciu, în două meciuri de verificare, ciucanii obținându-i transferul.

În ediția 2020/2021, sibianul a fost folosit în 17 meciuri, în Liga 2, înscriind două goluri. Bogdan Rotar a fost folosit și în play-off-ul Ligii Elitelor U19, marcând trei goluri în două jocuri, inclusiv în finala mare, cu FC Viitorul, devenind campion național.

În actualul sezon, Bogdan Rotar a evoluat în șapte partide, dintre care una în Cupa României, fără să înscrie vreun gol, dar pasând decisiv la două reușite ale ciucanilor.

Rotar: ”Am plecat de aici, de la Șelimbăr, cu zâmbetul pe buze și am venit la fel”

La Șelimbăr, Bogdan Rotar se va reîntâlni cu mai mulți foști colegi, Alexandru Curtean, Bogdan Vișa, Daniel Tătar, George Monea, Adrian Cârstea și Ciprian Natea. El va îmbrăca tricoul cu numărul 98.

”Sunt foarte fericit pentru că m-am reîntors acasă. Am plecat de aici, de la Șelimbăr, cu zâmbetul pe buze și am venit la fel, cu gândul la rezultate bune și dornic de performanță. Abia aștept să îmi cunos colegii, pe cei pe care nu îi știu – pentru că pe unii îi cunosc de la precedenta mea perioadă petrecută aici – și stafful cât mai bine. Sper să avem parte doar de momente bune și foarte bune împreună”, a declarat Bogdan Rotar pentru Liga2.ro.

Bogdan Rotar are și două selecții în naționala U20 a României, cea pregătită de Bogdan Lobonț, în victoria cu Portugalia (2-1) și eșecul cu Anglia (6-1).

Rotar a debutat la CS Comunal Șelimbăr în amicalul cu ”FC U” Craiova, pierdut cu 0-3 în Bănie.

Cu echipa sibiană a mai semnat până acum Lucian Buzan, iar în lot se mai află, ca noutate, și Ousmane Viera.

  • CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit în această iarnă de atacantul Massimo Goh N’cede, fundașul central Messie Biatoumoussoka și mijlocașii Alexandru Neacșa și Andrei Roșu. În plus, directorul general Cornel Stănilă a anunțat că nici Radu Criștiu nu mai e dorit și că se negociază cu el rezilierea contractului.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-esec-categoric-in-primul-amical-al-iernii-trupa-lui-eugen-beza-a-cedat-la-scor-in-banie-contra-fc-u-craiova-19216427

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-si-a-anuntat-oficial-prima-achizitie-din-2022-si-cei-cinci-adversari-din-amicalele-pe-care-le-va-juca-inainte-de-plecarea-in-turcia-19216343

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-fosti-jucatori-de-la-fc-hermannstadt-la-reunirea-selimbarului-ousmane-viera-si-lucian-buzan-eugen-beza-vorbeste-despre-planurile-echipei-sibiene-in-perioada-de-pregatire-si-partea-a-doua-a-ligi-19216059

Ovidiu BOICA 17 Jan. 2022, 18:06 Liga 2
Pe aceeași temă