CS Comunal Șelimbăr, fără surprize mari în lot, și-a început cantonamentul din Antalya. Primul amical îl dispută cu fosta echipă a lui Beza

Ovidiu BOICA 31 Jan. 2022, 09:51 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr, fără surprize mari în lot, și-a început cantonamentul din Antalya. Primul amical îl dispută cu fosta echipă a lui Beza

După ce a efectuat acasă prima parte a pregătirii de iarnă, șelimbărenii au plecat, sâmbătă, într-un stagiu de pregătire la Lara, în Antalya, de aproape două săptămâni, în care vor susține patru meciuri de verificare. Printre adversarii din amicale se numără și SKA Energia din Rusia, echipă la care a evoluat antrenorul Eugen Beza.

Pe lângă Bogdan Rotar și Lucian Buzan, doar Alexandru Costiniuc și Tudor Hulpușiu sunt noutățile din lotul deplasat de CS Comunal Șelimbăr în Turcia.

Patru noutăți în lotul Șelimbărului pentru cantonamentul din Antalya

După FC Hermannstadt, și cealaltă divizionară secundă din județul sibiu, CS Comunal Șelimbăr, a plecat într-un cantonament de pregătire, în Antalya. Sibienii au zburat, sâmbătă, spre Turcia, cazându-se la ”Concorde Resort” din Lara.

Antrenorul Eugen Beza a deplasat în Antalya un lot de 22 de jucători printre care, pe lângă Bogdan Rotar, adus sub formă de împrumut de la FK Miercurea Ciuc, și Lucian Buzan, ultima dată la FC Hermannstadt, mai sunt Alexandru Costiniuc și Tudor Hulpușiu.

Costiniuc este un jucător de 18 ani care vine din Spania, de la Valencia, unde e stabilit cu familia, iar Hulpușiu a făcut parte, în toamnă, din lotul echipei a doua a lui FC Hermannstadt, din Liga 3.

În schimb, nici Viera, nici Sergiu Moga și portarul Beke, ultimii doi care s-au aflat în probe, jucând în amicalul cu FC Hermannstadt, de la mijlocul săptămânii trecute, terminat la egalitate, scor 3-3, nu se regăsesc în lotul care a ajuns sâmbătă în Antalya.

Lotul de jucători pe care CS Comunal Șelimbăr l-a deplasat în Turcia

Eugen Beza îi are la dispoziție pe Rareș Gal, Cosmin Vâtcă – portari; Bogdan Vișa, Ciprian Natea, Radu Crișan, Alexandru Vodă, George Monea, Lucian Buzan, Daniel Tătar, Robert Boboc, Alexandru Luca, Ion Cărăruș, Alexandru Curtean, Nicolas Antone, Ruben Vecerdea, Alexandru Costiniuc, Blause Yameogo, Adrian Cîrstean, Toni Suciu, Tudor Hulpușiu, Bogdan Rotar și Alexandru Ciocâlteu.

Primul amical, cu SKA Energia

Șelimbărenii și-au aflat trei dintre cei patru adversari din amicalele pe care le vor susține în Antalya.

Primul dintre meciurile de pregătire va fi în compania formației SKA Energia, ocupanta locului al patrulea în cea de-a doua divizie a Rusiei, echipă la care a evoluat antrenorul Șelimbărului, Eugen Beza, între vara lui 2008 și decembrie 2009. Meciul va avea loc pe 2 februarie.

Două zile mai târziu, CS Comunal Șelimbăr va juca în compania celor de la FK Kamaz, o altă echipă din liga a doua rusească, ocupanta locului 11 (din 20).

Pe 6 februarie, sibienii se vor întâlni cu ocupanta locului 9 din Divizion 1 din Polonia, eșalonul secund, LKS Lodz, urmând ca adversarul pentru ultimul test de pe tărâm turcesc, de pe 8 sau 9 februarie, să fie stabilit ulterior.

Până acum, echipa din Șelimbăr a susținut, în țară, patru amicale, pierzând cu 0-3 și 0-4 în fața prim-divizionarelor ”FC U” Craiova, respectiv Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu 1-3 pe terenul echipei CSM Deva (Liga 3) și terminând la egalitate cu FC Hermannstadt (scor 3-3), la capătul unui joc în care a fost condusă cu 2-0 la pauză, a reușit să întoarcă rezultatul la reluare, fiind egalată dintr-un penalty ușor acordat, în final.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/remiza-spectaculoasa-intre-fc-hermannstadt-si-cs-comunal-selimbar-pe-pietricica-echipa-lui-maldarasanu-a-avut-2-0-la-pauza-si-a-egalat-pe-final-dintr-un-faza-cu-penalty-ratat-19217567

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atacant-de-la-fk-miercurea-ciuc-pentru-selimbar-bogdan-rotar-a-doua-achizitie-a-sibienilor-m-am-intors-acasa-cu-gandul-la-rezultate-bune-si-dornic-de-performanta-19216580

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-si-a-anuntat-oficial-prima-achizitie-din-2022-si-cei-cinci-adversari-din-amicalele-pe-care-le-va-juca-inainte-de-plecarea-in-turcia-19216343

Ovidiu BOICA 31 Jan. 2022, 09:51 Liga 2
Pe aceeași temă