CS Comunal Șelimbăr și-a anunțat oficial prima achiziție din 2022 și cei cinci adversari din amicalele pe care le va juca înainte de plecarea în Turcia

Marius ANGHEL 13 Jan. 2022, 20:22 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr și-a anunțat oficial prima achiziție din 2022 și cei cinci adversari din amicalele pe care le va juca înainte de plecarea în Turcia

CS Comunal Șelimbăr și-a stabilit cei cinci adversari pe care îi va întâlni în meciurile amicale înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya. Totodată, clubul sibian a anunțat oficial achiziționarea lui Lucian Buzan, însă încă nu spune nimic despre Ousmane Viera, deși acum nu-i mai ascunde prezența la antrenamente după dezvăluirile făcute de Liga2.ro.

Lucian Buzan, prima ”surpriză plăcută” pentru suporterii Șelimbărului

”În mare parte ne-am înțeles cu jucătorii pe care dorim să îi avem la reunirea lotului. Sunt unele surprize plăcute pentru suporterii noștri”, spunea directorul general al CS Comunal Șelimbăr, Cornel Stănilă, despre achizițiile pe care le va face echipa sa în această iarnă, într-un interviu pentru Liga2.ro.

La reunire, noutățile din lot au fost doi foști jucători ai FC Hermannstadt, Ousmane Viera, ivorian de 35 de ani care n-a mai jucat din aprilie 2021, și Lucian Buzan (22 de ani), pus pe liber de sibieni în ultimele zile ale anului trecut.

Lucian Buzan a fost anunțat astăzi, la patru zile de la reunire, că a semnat un contract valabil până la data de 30 iunie 2023. În schimb, despre Viera, care nu mai este ascuns de club în fotografiile pe care le postează pe pagina sa de Facebook, spre deosebire de cele postare de la reunire, nu s-a comunicat nimic oficial până acum.

Revenind la Buzan, acesta s-a despărțit de FC Hermannstadt după ce în actualul sezon a evoluat mai mult pentru echipa secundă a clubului, în Liga 3, în timp ce pentru prima echipă a prins doar 4 meciuri, numai 55 de minute, în Liga 2. În ultimele două sezoane, de Liga 1, a prins 24 de jocuri pentru FC Hermannstadt, iar în cariera sa a mai evoluat pentru U Craiova, Dunărea Călărași și ACS Poli Timișoara.

  • CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit în această iarnă de atacantul Massimo Goh N’cede, fundașul central Messie Biatoumoussoka și mijlocașii Alexandru Neacșa și Andrei Roșu. În plus, Cornel Stănilă a anunțat că nici Radu Criștiu nu mai e dorit și că se negociază cu el rezilierea contractului.
Ousmane Viera n-a mai jucat de mult timp, are o vârstă la care mulți jucători se retrag, însă Eugen Beza și-l dorește la CS Comunal Șelimbăr

Cinci amicale stabilite înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia

Altfel, echipa nou-promovată în Liga 2 și-a stabilit programul meciurilor amicale până la plecarea în cantonamentul din Antalya, care va avea loc la finalul lunii ianuarie.

Momentan, CS Comunal Șelimbăr se pregătește la baza sportivă de la Bungar, un sat care aparține comunei Șelimbăr, și și-a stabilit cinci adversari pentru jocuri test.

Primul va fi cu ”FC U” Craiova (Liga 1), la 14 ianuarie, iar al doilea este tot cu un adversar din prima ligă, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, la 19 ianuarie. La 22 ianuarie va evolua cu CSM Deva (Liga 3), iar pe FC Hermannstadt (Liga 2) o întâlnește la data de 26 ianuarie. În fine, ultimul adversar este Unirea Ungheni (Liga 3), la 28 ianuarie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-fosti-jucatori-de-la-fc-hermannstadt-la-reunirea-selimbarului-ousmane-viera-si-lucian-buzan-eugen-beza-vorbeste-despre-planurile-echipei-sibiene-in-perioada-de-pregatire-si-partea-a-doua-a-ligi-19216059

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cornel-stanila-despre-evolutia-selimbarului-la-prima-sa-participare-in-liga-2-ne-asteptam-sa-fim-in-top-10-dar-speram-sa-prindem-unul-din-primele-6-locuri-la-finalul-anului-19216004

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-patru-locuri-sunt-libere-pentru-play-off-ul-ligii-2-insa-doua-sunt-ca-si-ocupate-pentru-celelalte-doua-are-sanse-matematice-si-clasata-pe-locul-15-cum-poate-fk-miercurea-ciuc-lua-fata-cel-19215222

Marius ANGHEL 13 Jan. 2022, 20:22 Liga 2
Pe aceeași temă