CS Comunal Șelimbăr și-a stabilit adversarii din amicale și locația în care face cantonamentul în această iarnă

Marius ANGHEL 05 Jan. 2023, 20:18 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr și-a stabilit adversarii din amicale și locația în care face cantonamentul în această iarnă

CS Comunal Șelimbăr este una dintre echipele din Liga 2 care sună adunarea în 2023 în data de 9 ianuarie, moment din care începe pregătirea părții secunde a sezonului.

Trupa sibiană care speră să joace acasă pe noul stadion din Sibiu va efectua un cantonament la Râmnicu Vâlcea, unde a jucat pe teren propriu aproape în tot anul 2022, și are stabilite șase amicale.

În această iarnă, Șelimbărul a renunțat la opt jucători și a perfectat două achiziții.

Cantonament la Râmnicu Vâlcea și șase amicale în această iarnă pentru CS Comunal Șelimbăr

CS Comunal Șelimbăr se reunește în data de 9 ianuarie, iar după o săptămână de pregătire pe plan local va merge în cantonament la Râmnicu Vâlcea. În județul Vâlcea vor fi disputate și primele două meciuri amicale din cele șase pe care Claudiu Niculescu și le-a dorit.

Printre adversarii pe care trupa sibiană îi va întâlni în jocurile test se numără două colege de campionat, CSC Dumbrăvița și CSM Slatina. În rest va da peste un adversar din Liga 4 (SCM Râmnicu Vâlcea) și trei din Liga 3 (Cozia Călimănești, Metalurgistul Cugir și Minerul Costești).

”Claudiu Niculescu a stabilit perioada de pregătire pentru CSC 1599 Șelimbăr, iar prima ședință de pregătire va fi condusă de tehnicianul ”alb-roșilor” din Șelimbăr pe data de 9 Ianuarie. Prima săptămână de antrenamente va avea loc pe plan local, iar din data de 16 Ianuarie șelimbărenii vor intra în cantonament la Râmnicu Vâlcea. 

Echipa noastră are programate și șase meciuri amicale, două în perioada stagiului de pregătire centralizată și patru după cantonament. Iată progrmaul meciurilor amicale:

22 ianuarie: SCM Râmnicu Vâlcea; 27 Ianuarie: Cozia Călimănești; 4 Februarie: Metalurgistul Cugir; 8 Februarie: CSC Dumbrăvița; 11 Februarie: Minerul Costești și 18 Februarie: CSM Slatina”, a informat CS Comunal Șelimbăr pe site-ul său.

Opt plecări și două achiziții la Șelimbăr

CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit în această pauză de iarnă de opt jucători: Alexandru CurteanAlexandru Dandea, Robert Riza, Alexandru Raicea, Alexandu SilveanuOctavian Ursu, Alexandru Ciocâlteu și Adrian Cîrstean.

Dintre aceștia, Ursu a fost prezentat deja la SC Oțelul Galați, iar Ciocâlteu a semnat cu CSM Slatina.

La capitolul veniri, cu șelimbărenii au semnat Raul Palmeș, care în prima parte a sezonului de Liga 2 a evoluat pentru Concordia Chiajna, și Nini Popescu, ultima dată la Gloria Bistrița Năsăud, în Liga 3. În plus, la echipă va reveni și Stefan Visic, plecat de la Progresul Spartac, unde a fost împrumutat în prima parte a campionatului.

În plus, în stafful tehnic condus de Claudiu Niculescu a fost cooptat preparatorul fizic Andrei Antoce.

Echipa din Șelimbăr ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 21 de puncte, fiind la cinci puncte în spatele Gloriei Buzău, ultima clasată pe locurile de play-off cu trei runde înainte de finalul sezonului regular.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-are-un-nou-preparator-fizic-19257207

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-la-cs-comunal-selimbar-cel-mai-vechi-component-al-lotului-cu-doua-zile-inainte-de-reziliere-clubul-ii-ura-sa-scuture-plasa-portii-tuturor-adversarilor-19257174

Marius ANGHEL 05 Jan. 2023, 20:18 Liga 2
Pe aceeași temă