Cu Gabi Tamaș revenit pe teren, Concordia Chiajna a câștigat amicalul cu CS Tunari, în ultimul test al ambelor echipe înainte de startul Ligii 2

Marius ANGHEL 29 Jul. 2023, 17:17 Liga 2

Concordia Chiajna și CS Tunari au avut meci direct în ultimul lor amical programat înainte de startul noului sezon al Ligii 2, ediția 2023-2024. Partida desfășurată sâmbătă, 29 iulie, pe terenul nou-promovatei în eșalonul secund a fost câștigată de Concordia cu scorul de 3-1, după ce la pauză a avut 2-0.

Cele două formații ilfovene se vor întâlni în sezonul regular al Ligii 2 abia în etapa a 13-a, la Tunari, la 11 noiembrie 2023.

Gabriel Tamaș a jucat din nou pentru Concordia, Lincar a fost mulțumit după victoria cu Tunari

Concordia a avut 2-0 la pauză în amicalul disputat la Tunari, după reușitele lui Andreas Burcea, în minutul 30, și Adrian Bălan, în minutul 38. CS Tunari a redus din diferență în partea secundă a jocului, din penalty, prin Paul Mitrică, însă Cătălin Cocoș a punctat în minutul 89 pentru trupa din Chiajna și a stabilit scorul final.

”Jocul a fost în mare parte dominat de echipa noastră, care a avut un plus de experiență, iar la finalul partidei tehnicianul echipei noastre, Erik Lincar, s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor și a recunoscut că meciul s-a dovedit a fi un test util în vederea începerii Campionatului Național Liga a 2-a, care va loc în weekend-ul următor”, a transmis Concordia după acest joc.

În partea secundă a jocului, în echipa Concordiei a evoluat și Gabriel Tamaș, semn că antrenorul Lincar a revenit la sentimente mai bune față de cel mai experimentat jucător pe care îl are în lot, după ce a avut un conflict cu fostul internațional pe durata cantonamentului efectuat la Brașov. Tamaș nu a fost utilizat în ultimele amicale, iar una dintre echipele care l-a ofertat a fost Chindia.

CS Tunari: Moroz – Bustea, Ad. Stoian, Barfă, Sin, P. Mitrică, Bg. Barbu, Mihăescu, Dr. Gheorghe, D. Despa, Chirițoiu
Au mai jucat: Isvoranu – A. Gheorghe, Plumbuitu, Florică, L. Mitrică, Dane, M. Geantă, Ene, A. Despa
Antrenor: Florin Stîngă

Concordia: Oncescu – Fl. Achim, D. Ispas, F. Gerson, Corbu – Romario Pires, Codrea – Tucaliuc, Burcea, Ad. Popa – Ad. Bălan
Au mai jucat: Ciontoș – Alexandrescu, Tamaș, Stănică, Al. Dulca, Ghimfuș, Ndiaye, Sil. Pană, Cocoș
Antrenor: Erik Lincar

CS Tunari a jucat amical și ieri, cu FC Voluntari 2. În Liga 2 debutează acasă cu CSM Slatina

CS Tunari va debuta în premieră în Liga 2 sâmbătă, 5 august, de la ora 11:00, cu un meci acasă în fața echipei CSM Slatina.

În perioada de pregătire de vară, echipa antrenată de Florin Stîngă a mai jucat amicale cu Steaua (scor 2-2), FC Voluntari (0-0), Dinamo (2-4), Campionii FC Argeș (0-2), Gloria Buzău (0-0) și FC Voluntari 2 (4-0). Acesta din urmă a avut loc ieri, 28 iulie, iar marcatori au fost Alexandru Dane, Luca Mitrică, Alexandru Despa și Alexandru Stoian.

Concordia Chiajna începe noul sezon de Liga 2 la Miercurea Ciuc

De partea cealaltă, Concordia Chiajna va debuta în campionat tot sâmbătă, tot de la ora 11:00, în deplasare la FK Miercurea Ciuc.

În perioada de pregătire a mai jucat amicale cu Progresul Spartac (scor 7-0), ACSM Ceahlăul Piatra Neamț (0-1), CSM Alexandria (0-0), Olimpic Zărnești (1-3), Metaloglobus București (3-0) și CSM Slatina (1-1).

Foto: Concordia Chiajna

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-csm-slatina-egale-in-penultimul-amical-19278167

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-parteneriat-de-viitor-19278105

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ca-la-noi-la-nimeni-liga-2-din-romania-versus-structurile-esaloanelor-secunde-din-celelalte-tari-care-apartin-de-uefa-sub-lupa-lui-razvan-toma-19277899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scandal-la-concordia-erik-lincar-si-gabi-tamas-sunt-in-conflict-dupa-ce-fundasul-n-a-fost-de-acord-cu-o-regula-impusa-de-antrenor-principalul-a-amenintat-ca-demisioneaza-19277533

Marius ANGHEL 29 Jul. 2023, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă