FOTO și VIDEO | Remiză spectaculoasă între Steaua și CS Tunari. Toate golurile au venit în repriza a doua

Andrei PASCU 07 Jul. 2023, 18:58 Liga 2

Steaua și CS Tunari au disputat, vineri, un meci amical, pe terenul 5 al Complexului Sportiv Steaua, din Ghencea. S-a terminat la egalitate partida dintre cele două formații din Liga 2, 2-2.

La pauză, scorul a fost egal, dar fără goluri, 0-0.

Steaua și CS Tunari, remiză cu goluri

Echipa lui Daniel Oprița a marcat de două ori la rând în partea a doua. Prima reușită a venit la 11 minute de la reluare, când a punctat Alexandru Buziuc, recent achiziționat de Steaua. S-a făcut 2-0 în urma golului marcat de Tsvetelin Chunchukov, în minutul 68. Atacantul bulgar a fost aproape de trecerea în SuperLiga României, dar discuțiile pe care le-a avut în această vară nu s-au concretizat și va continua în Ghencea.

CS Tunari, promovată în Liga 2 la finalul sezonului precedent de Liga 3, a marcat prima dată în minutul 76, prin Dragoș Gheorghe. Golul egalizator a venit pe final, în minutul 87, când a ieșit în evidență Mario Tache.

A fost prima partidă amicală pentru ambele echipe în această vară, care vor continua seria până la startul Ligii 2.

  • Steaua a început amicalul în formula: Frânculescu – A. Ilie, Vîrtej, Sierra, Maftei – Topuzov, Adamcsik, Bărbulescu, Gabor – Chipirliu, Boiciuc.
  • Steaua, în repriza a doua: Iancu – Dobrescu, Vîrtej (Walace 64′), Avram, Drăghici – Raicu, Matei – Ilie (Maftei 80′), Enceanu, Buziuc –  Chunchukov.
  • CS Tunari a început în formula: Isvoranu – Bustea, Stoian, Rogac, Sin, Mihăescu, Lixandru, Mitrică, Despa, Florică, Lambru

Steaua merge în cantonamentul din Bulgaria, CS Tunari va întâlni FC Voluntari

Steaua va pleca luni, 10 iulie, într-un stagiu de pregătire peste Dunăre, în Bulgaria, unde va disputa mai multe meciuri de verificare. Două săptămâni va sta acolo echipa lui Daniel Oprița, fiind de așteptat, apoi, la revenirea în țară, să mai joace cel puțin un test până la debutul noului sezon de Liga 2, la 5 august.

După amicalul cu Steaua, CS Tunari va juca, peste patru zile, cu FC Voluntari. După o zi, la 12 iulie, va întâlni altă formație din prima divizie, pe Dinamo, iar la 14 iulie va da piept cu Campionii FC Argeș. Ultimele două meciuri amicale vor aduce pentru CS Tunari adversare ca FC Voluntari 2, la 28 iulie, și Concordia Chiajna, la 29 iulie.

Achizițiile făcute de Steaua și CS Tunari

În această campanie de achiziții, cu Steaua au semnat Alexandru Buziuc (ex CS Mioveni), Mihai Dobrescu (ex UTA), Ionuț Pop (ex CSM Slatina), Daniel Vîrtej (ex Gloria Buzău), Adrian Frânculescu (ex CFR Cluj 2), David Maftei (împrumutat de la Farul, sezonul trecut la Unirea Dej), Alexandru Boiciuc (ex Gloria Buzău),  Mario Topuzov (împrumutat de la CSKA 1948- Bulgaria) și Rober Sierra (ex Spartak Varna – Bulgaria).

Achizițiile parafate de CS Tunari după promovarea în Liga 2 sunt Mario Geanta (17 ani, ex juniorii FCSB), Dragoș Gheorghe (24 de ani, ex Steaua), Mădălin Mihăescu (34 de ani, ex Steaua), Cristian Bustea (28 de ani, ex Steaua), Andrei Sin (31 de ani, ex Metaloglobus), Florentin Puiu (20 de ani, ex Metalul Buzău), Sebastian Moroz (25 de ani, ex Unirea Constanța), Radu Rogac (28 de ani, ex Viitorul Pandurii) și Adrian Stoian (25 de ani, ex SR Brașov).

Partida amicală dintre Steaua și CS Tunari, integrală

https://www.youtube.com/watch?v=mw7XKdKqKy8

 

Foto și video: Steaua

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-despre-situatia-de-la-fc-brasov-19276931

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-a-inceput-cantonamentul-de-vara-19276925

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-esec-in-amicalul-cu-uta-19276912

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-esec-cu-fc-hermannstadt-intr-un-amical-19276905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-despre-primul-sezon-in-liga-2-pentru-csm-ceahlaul-19276899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/achizitie-de-la-un-club-din-superliga-pentru-fc-brasov-19276895

 

 

 

Andrei PASCU 07 Jul. 2023, 18:58 Liga 2
Pe aceeași temă