Concordia Chiajna a încheiat cantonamentul cu un succes la scor! A învins Metaloglobus

Andrei PASCU 22 Jul. 2023, 16:03 Liga 2
Concordia Chiajna a încheiat cantonamentul cu un succes la scor! A învins Metaloglobus

Concordia Chiajna a terminat cantonamentul din Brașov, unde Erik Lincar a încercat să pună jocul echipei la punct, pentru un nou sezon de Liga 2 la finalul căruia ilfovenii doresc promovarea în SuperLiga României.

Vineri au mai disputat un test jucătorii lui Erik Lincar, contra colegei de divizie Metaloglobus. S-a impus Concordia Chiajna, scor 3-0.

Concordia Chiajna, succes la scor cu Metaloglobus

La scorul de 0-0, Metaloglobus a avut o bară, în minutul 4, prin Liș. Totodată, echipa bucureșteană a mai avut o șansă mare de a înscrie, la 2-0, când Voinea a șutat în portar, foarte slab, din 8 metri, din postura de unu la unu.

Adrian Bălan a ieșit în evidență pentru Concordia cu o dublă, atacantul punctând în urma a două lovituri de la 11 metri. A marcat și Dorin Codrea, care a pus punct cantonamentului din Brașov cu o victorie clară, contra unei adversare din noua stagiune a Ligii 2.

Erik Lincar a trimis pe teren toți jucătorii valizi, semn că în continuare încearcă să vadă nivelul fiecăruia, să știe în ce măsură poate miza pe ei începând cu 5 august, când va avea loc prima rundă a Ligii 2.

  • Concordia Chiajna a început în formula: Ciontoș – Corbu, Stănică, D. Ispas, P. Pîrvulescu, Tucaliuc, Pires, Codrea, Ad. Popa, Ghimfuș, Ad. Bălan.
  • Concordia Chiajna, după pauză: Stanciu – Fl. Achim, Alexandrescu, Sil. Pană, Al. Dulca, Burcea, Cocoș, Ndiaye, Ghineț, Iordan.
  • Metaloglobus: R. Avram – Sava, Cazan, Chatziterzoglou, Sălăjan (probe) – Liș, Al. Gheorghe, Honciu, Zakir – Nemțanu, Voinea.
    Au intrat: Nedelcovici – Rob. Neacșu, Ad. Voicu, Krstevski, Rz. Milea, Ad. Sîrbu, Cruceru, Teo. Chirițoiu (probe).

Concordia Chiajna, meci cu CSM Slatina

Așadar, Concordia Chiajna a încheiat cantonamentul din Brașov vineri, 21 iulie, cu meciul amical cu Metaloglobus. Până la startul Ligii 2, echipa lui Erik Lincar va mai juca alte două meciuri de pregătire, cu CSM Slatina (26 iulie) și CS Tunari (29 iulie).

Până acum, Concordia Chiajna a mai jucat cu Progresul Spartac (scor 7-0), Ceahlăul (scor 0-1), CSM Alexandria (scor 0-0) și Olimpic Zărnești (scor 1-3).

Metaloglobus, duel cu CSC Şelimbăr în prima etapă de Liga 2

În ceea ce o privește pe Metaloglobus, până acum a mai disputat patru jocuri test și a înregistrat următoarele rezultate: 2-1 cu Viitorul Ileana (Liga 4 Călărași), 0-0 cu CSM Alexandria, 0-2 cu Unirea Slobozia și 3-0 cu Kids Tâmpa Brașov.

Și echipa din București și-a încheiat cantonament cu ocazia acestui meci amical cu Concordia. Își va continua pregătirea până la startul noului sezon la Clinceni. Următorul amical este stabilit miercuri, de la ora 11:00, la Clinceni, cu nou-promovata în Liga 2 CSM Alexandria, după ce testul inițial cu Steaua a picat din cauza faptului că cele două echipe se vor întâlni în etapa a doua a campionatului.

În privința noului sezon de Liga 2, Concordia Chiajna va întâlni în prima etapă FK Miercurea Ciuc, în deplasare, iar Metaloglobus va primi vizita formației CSC Şelimbăr.

Foto: Concordia Chiajna

https://liga2.prosport.ro/seria-1/laurentiu-dinita-antrenor-la-steaua-19277724

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-sapte-achizitii-pentru-noua-editie-a-ligii-2-si-campania-inca-nu-a-incheiat-o-cinci-dintre-nou-veniti-sunt-fotbalisti-cu-experienta-la-acest-nivel-19277687

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-incepe-in-deplasare-sezonul-de-liga-2-cs-mioveni-va-debuta-acasa-precizarea-frf-despre-ultima-echipa-participanta-in-editia-2023-2024-a-esalonului-secund-19277606

Andrei PASCU 22 Jul. 2023, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă