Scandal la Concordia! Erik Lincar și Gabi Tamaș sunt în conflict după ce fundașul n-a fost de acord cu o regulă impusă de antrenor. ”Principalul” a amenințat că demisionează

Cornel POPESCU 19 Jul. 2023, 13:23 Liga 2

Un scandal ar fi avut loc în cantonamentul Concordiei Chiajna, iar Gabi Tamaș (39 de ani) s-ar fi aflat în prim-plan.

Scandal în cantonamentul Concordiei, cu Gabi Tamaș în prim-plan

Antrenorul Erik Lincar (44 de ani) și jucătorul Gabriel Tamaș au intrat într-un conflict în cantonamentul Concordiei Chiajna de la Brașov, acolo unde echipa ilfoveană se află și în acest moment, după ce stafful tehnic le-a permis jucătorilor să bea câte o bere, doar că fundașul în vârstă de 39 de ani ar fi băut mai mult și a făcut scandal pentru că el și coechipierii săi nu primeau pâine la masă, anunță GSP.

”Antrenorii au interzis pâinea la masă fiindcă sunt mai mulți jucători cu kilograme în plus”, a explicat sursa GSP motivul pentru care jucătorii Concordiei nu au primit pâine la masă.

Lincar nu se afla în stagiul de pregătire de la Brașov în momentul în care Tamaș i-a luat la țintă pe asistenții săi, însă antrenorul a aflat și nu a putut trece cu vederea reacția scandaloasă a fostului internațional.

Astfel, Erik Lincar le-ar fi transmis șefilor de la Concordia că nu poate lucra cu Gabi Tamaș, deoarece el a stabilit niște reguli pe care fotbalistul nu le respectă. Mai mult, antrenorul care a promovat-o pe ”U” Cluj în Superliga ar fi cerut ca experimentatul fundaș să fie dat afară, ori va demisiona el.

Totodată, sursa citată mai sus dezvăluie faptul că Gabi Tamaș le-ar fi transmis conducătorilor clubului din Chiajna că e dispus să renunțe la contract dacă aceștia consideră că reacția sa a fost una deplasată.

Cel care va încerca să facă pace între Erik Lincar și Gabi Tamaș este Cristian Tănase. Președintele Concordiei va merge în stagiul de pregătire al echipei pentru a încerca să-i convingă pe cei doi să renunțe la conflict și să colaboreze în continuare.

  • Gabi Tamaș a semnat cu Concordia în luna ianuarie 2023 și a evoluat ca titular în toate cele 9 jocuri disputate de echipă în partea a doua a sezonului de Liga 2. Apoi, el a acceptat oferta de a continua alături de echipă cel puțin încă un sezon.
  • Erik Lincar a fost numit antrenor la trupa din Chiajna în această vară, înaintea noului sezon de Liga 2.

Concordia Chiajna, încă un an în Liga 2, al cincilea la rând

Concordia Chiajna nu a prins play-off-ul în sezonul 2022-2023 din Liga 2, ci a încheiat pe poziția a doua în Grupa B de play-out, după FC Brașov. Astfel, echipa antrenată din această vară de Erik Lincar va mai petrece un sezon în eșalonul secund, al cincilea consecutiv după retrogradarea din prima ligă petrecută în 2019.

Gabi Tamaș a ajuns la Concordia Chiajna în ianuarie 2023, după ce ultima oară jucase în prima ligă pentru Petrolul Ploiești, de care s-a despărțit după o discuție telefonică aprinsă cu antrenorul Nae Constantin, făcută publică de acesta din urmă.

În cariera sa, campionul cu FCSB, în 2015, a evoluat pentru FC Brașov, Tractorul Brașov, Dinamo, Galatasaray (Turcia), Spartak Moscova (Rusia), Celta Vigo (Spania), Auxerre (Franța), West Bromwich (Anglia), CFR Cluj, Doncaster Rovers, Watford (ambele din Anglia), FCSB, Cardiff City (Anglia), Hapoel Haifa (Israel), Astra, Universitatea Cluj, FC Voluntari și Petrolul Ploiești.

Pentru naționala României are 67 de meciuri și 3 goluri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-invinsa-de-olimpic-zarnesti-19277508

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-si-csm-alexandria-remiza-intr-un-meci-amical-19277321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-2024-2025-cu-22-de-echipe-la-start-19277249

Cornel POPESCU 19 Jul. 2023, 13:23 Liga 2
Pe aceeași temă