Campionii FC Argeș, victorie lejeră în amicalul cu CS Tunari. Piteștenii și-au prezentat noile echipamente, iar nou-promovata s-a despărțit de un fotbalist important

Andrei PASCU 15 Jul. 2023, 18:02 Liga 2

Campionii FC Argeș a mai obținut o victorie în meciurile amicale, cu CS Tunari, formație nou-promovată în Liga 2. Duelul, care s-a disputat vineri, la Pitești, s-a terminat cu scorul de 2-0.

Formația pregătită de Alexandru Pelici a marcat câte un gol pe repriză.

Campionii FC Argeș, 2-0 cu CS Tunari

Conform informațiilor oferite de Campionii FC Argeș, CS Tunari nu a avut șanse în partida de verificare, controlând duelul fără prea mare efort gruparea gazdă, având controlul la discreție. Cu toate acestea, piteștenii au marcat doar un gol până la finalul primelor 45 de minute, prin Bogdan Rusu, autorul unei reușite din minutul 36.

Alexandru Pelici a rulat tot lotul, se gândește de acum cum va contura primul 11 pentru duelul de start al Ligii 2, sezonul 2023/2024, care va avea loc la 5 august. Au trecut pe lângă gol și Boboc, Angelov și Pîrvu, iar scorul final, 2-0, a fost stabilit de Florian Haită.

Campionii FC Argeș, succes ușor în testul cu CS Tunari

Fostul mijlocaș al Universității Cluj a punctat pe finalul amicalului, în minutul 80, aducând a doua victorie pentru Campionii FC Argeș în partidele de verificare, după retrogradarea din SuperLiga României.

Al treilea amical, a doua victorie

FC Argeș și CS Arsenal Tunari s-au întâlnit vineri, la Pitești, în cel de-al treilea meci de verificare din această perioadă precompetițională.

Piteștenii s-au impus cu 2-0, golurile alb-violeților fiind marcate de Rusu(36) și Haită(80). Jocul a fost la discreția echipei noastre, argeșenii trecându-și în cont alte oportunități de a mai puncta prin Boboc, Angelov și Pîrvu. Antrenorul Alexandru Pelici a împărțit lotul pe care l-a avut la dispoziție în două echipe, în încercarea de a da minute la toți jucătorii. Tehnicianul echipei noastre încearcă să cristalizeze unsprezecele de bază cu care va începe noul sezon competițional și ruleaza toți fotbaliștii pentru a vedea care este potențialul fiecaruia. Oboseala acumulată în cele nouă zile de cantonament și-a spus cuvântul în partida cu ilfovenii, însă principalul alb-violet este convins că randamentul elevilor săi va fi mult mai bun în meciurile care vor urma. Următorul amical al echipei noastre este programat miercuri, 19 iulie, la Curtea de Argeș, adversarul Argeșului fiind Corvinul Hunedoara, nou-promovata în eșalonul secund”, a notat Campionii FC Argeș.

  • Campionii FC Argeș, în prima repriză: Micle – Tofan, Turda, Tudose, Lazăr – Boboc, Panait – Bertrand, Rusu, Dulcea – Angelov
    Rezerve: Straton, Rădescu, Balaur, Ciuciulete, Grigore, Rizzi, Balgiu, Haită, Buhăcianu, Bujor, Pîrvu, Oprescu, Zătreanu
  • CS Tunari, în prima repriză: Isvoranu – Bustea, Stoian, Barfa, Sin – L. Mitrică, Mihăescu, P. Mitrică, Despa – Gheorghe, Lambru
    Rezerve: Moroz, Plumbuitu, Antonio, Florică, Geantă, Tache, Dane, Despa, Stoian

Rezultatele înregistrate de Campionii FC Argeș și CS Tunari în amicale

Ieșită vineri din cantonament, echipa Campionii FC Argeș a disputat trei partide de verificare în timpul stagiului, cu U Craiova 1948 SA (scor 0-3), SCM Râmnicu Vâlcea (scor 2-0) și duelul cu CS Tunari.

După cantonament, vor mai urma teste cu Corvinul Hunedoara (19 iulie), CSM Slatina (22 iulie), CS Mioveni (26 iulie) și Unirea Bascov (29 iulie).

După amicalul cu Steaua, care a deschis seria testelor verii (scor 2-2), CS Tunari a mai întâlnit, până la confruntarea cu Campionii FC Argeș, FC Voluntari (scor 0-0) și Dinamo (scor 2-4).

Ultimele două meciuri amicale vor aduce pentru CS Tunari adversare ca FC Voluntari 2, la 28 iulie, și Concordia Chiajna, la 29 iulie.

Campionii FC Argeș, echipamente noi

Campionii FC Argeș va evolua în echipamente noi în sezonul de Liga 2 care va începe în ceva mai mult de o lună. Piteștenii au lansat și prezentat ținutele care speră să le poarte noroc, să revină în SuperLiga României în vara următoare.

CS Tunari a încheiat acordul cu Claudiu Herea

Înaintea partidei cu Campionii FC Argeș, CS Tunari a anunțat că nu va continua colaborarea cu unul dintre cei mai experimentați jucători din lot, Claudiu Herea, contract care a fost întrerupt acum, după ce se părea că vor începe sezonul de Liga 2 împreună cele două părți.

Clubul Sportiv Arsenal Tunari și Claudiu Herea au ajuns la o înțelegere pentru încetarea relațiilor contractuale. Arsenal Tunari îi mulțumește lui Claudiu Herea și îi dorește mult succes în cariera sportivă!”, a precizat CS Tunari.

Foto: Campionii FC Argeș

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marin-mitran-despre-situatia-de-la-fc-brasov-sunt-surprins-19277279

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-remiza-cu-csm-ceahlaul-19277269

https://liga2.prosport.ro/liga-4/alexandru-munteanu-si-iasmin-latovlevici-aproape-de-judet-19277263

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-remiza-cu-unirea-dej-19277260

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-a-pus-in-vanzare-abonamentele-19277257

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-2024-2025-cu-22-de-echipe-la-start-19277249

 

 

Andrei PASCU 15 Jul. 2023, 18:02 Liga 2
Pe aceeași temă