CS Tunari și Gloria Buzău au disputat un amical, deși vor fi adversare în etapa a 2-a a noului sezon. Cum s-a terminat testul

Andrei PASCU 22 Jul. 2023, 14:22 Liga 2
CS Tunari și Gloria Buzău au disputat un amical, deși vor fi adversare în etapa a 2-a a noului sezon. Cum s-a terminat testul

CS Tunari și Gloria Buzău, adversare în următorul sezon de Liga 2, s-au întâlnit, sâmbătă, într-un meci amical. Duelul a avut loc pe terenul nou-promovatei din Liga 3 și s-a terminat la egalitate, 0-0.

CS Tunari și Gloria Buzău, remiză fără gol

Cele două echipe nu au oferit prea multe informații despre partida de verificare, doar Gloria Buzău anunțând, pe pagina de Facebook, pe ce fotbaliști a mizat antrenorul Andrei Prepeliță. Pentru trupa buzoiană, confruntarea a fost ultima disputată în timpul cantonamentului organizat la Mogoşoaia.

Ilfovenii au anunțat, pe site-ul de socializare, doar faptul că amicalul s-a terminat la egalitate, fără gol marcat.

  • Gloria Buzău a început partida cu CS Tunari în formula: Greab – Pîrvulescu, Wiktorski, Dobrosavlevici, Șerban, Georgiev, Dumitru, Golan, Pervan, Sălceanu, Radic.
    Rezerve: Haymamba, Ferraresso, Patapis, Trebotic, Mihaiu, Diniz, Nadolu, Ivan, Angelov, Zamfir, Lazăr, Brîncoveanu, Tănasă.

Gloria Buzău, fără eșec în amicale

Gloria Buzău a câștigat categoric în primele meciurile amicale ale verii, iar același lucru s-a întâmplat și în duelul cu Kids Tâmpa Brașov, scor 9-0. În primul duel al verii a întâlnit Abatorul Slobozia, de care a trecut cu 15-0, iar apoi a făcut 1-1 cu CSM Slatina și a trecut cu 3-1 de CS Dinamo.

Gloria Buzău va mai avea un amical, în data de 28 sau 29 iulie, cu CSM Râmnicu Sărat, data exactă urmând a fi stabilită ulterior, în funcție de programul din campionat.

CS Tunari, fără victorie în amicalele verii

De partea cealaltă, după amicalul cu Steaua, care a deschis seria testelor verii (scor 2-2), CS Tunari a mai întâlnit, până la confruntarea cu Gloria Buzău, FC Voluntari (scor 0-0), Dinamo (scor 2-4), Campionii FC Argeș (scor 0-2).

Aparent, ultimele două meciuri amicale vor aduce pentru CS Tunari adversare ca FC Voluntari 2, la 28 iulie, și Concordia Chiajna, la 29 iulie. În primă fază, testul de Gloria Buzău nu fusese pus pe lista nou-promovatei în Liga 2.

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-terminat-cantonamentul-din-slovenia-cu-remiza-19277795

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-achizitie-si-o-despartire-la-arges-19277781

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-analiza-tragerii-la-sorti-pentru-unirea-dej-19277782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-viitorul-pandurii-intentioneaza-sa-se-mute-in-alt-oras-momentan-si-a-mutat-acolo-urmatorul-amical-19277758

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 22 Jul. 2023, 14:22 Liga 2
Pe aceeași temă